Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Zaraz Cię fanboye zjedzą. - Initial D - jedna z bardziej oczekiwanych przeze mnie gier, a zarazem jedno z największych rozczarowań tego roku. (pipi).a gra ma tekstury z PSX-a. Kto by pomyślał żeby w tej generacji otoczenie składało się głównie z płaskich bitmap? Grafika tragiczna, otoczenie na poziomie PSX'a, fury to średnia klasa z PS2. Wprawdzie grafika to nie wszystko ale wraz z kupnem tej gry czuje się jakby ktoś dał mi w morde.
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Unrea,MGS4 niedlugo zawita w me skromne progi GTA 4 i Battlefield urlop dobrze spozytkuje hehe.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Battlefield online non stop .Singiel stanął w miejscu w jakiejś 1/5 .W przerwach GTA IV online. Singiel stanął w miejscu w jakiejś 1/5 .
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Metal Gear Solid 4 - 2 act GTA IV - koncze watek fabularny Soul Calibur 4 - Story Moda ukonczone ( w 15 minut ;D ) gram w tryb Tower of Soul cos tam cos tam ... czekam na mozliwosc podpiecia konsoli do neta ;] Oprocz tego troche w SKATE i planuje kupic Battelfield Bad Company. Edytowane 12 sierpnia 200816 l przez krak2610
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Wtapiam sie w Lost Planet i probuje zrobic platynke w Uncharted =] Ja tez robię calaka w uncharted
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Wszyscy robia calaka, robie i ja (nawiazanie do reklam gum rozpuszczalnych MAMBA xD) Poza tym nieustannie GTA IV online i drugi raz MGS 4.
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l platyna w Uncharted zrobiona ;p to zostaje 3 raz MGS4 - bez alarmow na hardzie teraz przechodze ;] a do tego: Pixel Junk Eden xD
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l MGS4 ponownie, na The Boss Extreme w celu zdobycia emblematu Assainna; w przerwach Oblivion
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Folklore - ta gra rządzi, 7+ wystawione przez Stara to jakaś kpina, dla mnie to obok MGS 4 i DMC 4 to najlepsza gra na PS3 jaką posiadam. DMC 4- zacne, a filmiki z Dante są genialne Do niedawna grałem w Obliviona ale już mi się źle robi jak mam grać w ten przereklamowany syf, oprócz grafy ta gra to krok w tył względem Morrowinda (który też nie był genialny) pod każdym względem. Jedyne co go ratuje jako tako, to dodatki...
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Ja pizgam w Uncharted: Drake's Fortune (po raz drugi), dla trofeów. Muszę powiedzieć, że gra jest przekozacka. Trochę krótka, fakt, ale za to bardzo intensywna, bieganie po kompleksie nazistów ma klimat. W wolnym czasie pomiędzy zdobywaniem trofeów gram jeszcze w GTAIV i Super Puzzle Fighter 2 HD Remix.
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Ostatnio pogrywam w Fight Nighta 3 i Battlefielda Bad Company. Co do BF BC to trzeba przyznac : mutli rzadzi! Owszem, multi w CoD 4 jest fajny, ale wg. mnie nie umywa sie do tego w BF BC, no i jeszcze dochodzi fajny gratisowy bonusik w postaci kampanii single player ( nazywam to bonusikiem, bo Battlefield jest seria multiplayerowa i fajnie, ze dodali jeszcze singla ).
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Ja teraz gram ostro w COD4. Ta gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Nigdy wcześniej nie fascynowałam się tym gatunkiem i nawet nie potrafiłam grać w tego typu gry. Od paru dni nie odchodzę od konsoli i przyznam,że idzie mi rewelacyjnie. Czasami włączam Buzz Quiz Tv ale jak nie mam z kim pograć, to raczej się nudzę.
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Folklore - ta gra rządzi, 7+ wystawione przez Stara to jakaś kpina, dla mnie to obok MGS 4 i DMC 4 to najlepsza gra na PS3 jaką posiadam. DMC 4- zacne, a filmiki z Dante są genialne Tak sie sklada ze to srednia tej gry.Foklore jest bardzo specyficzny i np. ja po demie nie chcialem grac w pelna wersje. Do niedawna grałem w Obliviona ale już mi się źle robi jak mam grać w ten przereklamowany syf, oprócz grafy ta gra to krok w tył względem Morrowinda (który też nie był genialny) pod każdym względem. Jedyne co go ratuje jako tako, to dodatki... Prereklamowany syf . Dobre mi... Morrowind to najlepsza gra jaka w jaka kiedykolwiek gralem.Oblivion idzie krok w tyl? Nie no czlowieku....Jedyne czym ustepuje poprzedikowi to klimat i fabula.Dobrze ze to tylko twoje zdanie... A ja nie gram w nic,ale jak wroce z wakacji to pewnie wycisne soki z GTA IV i pogram w MGO.Wysyp gier przeciez za 2 miesiace. Edytowane 16 sierpnia 200816 l przez theGrimReaper669
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Dark Sector obecnie....wrzucilem z nudow do konsoli pierwsze co mi w lape wpadlo, i jakos ten mroczny szpil mnie wciagnal niesamowicie, czego sie wogole nie spodziewalem
Opublikowano 2 września 200816 l Oczywiście Burnout i GTAIV.No i zdobywanie trophies :1pl: :2pl: :3pl: