Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Solo pack to dodatek z nowymi trybami do zakupienia z PSStorre. A co do tego to bym nie ryzykował i zakupił też na PSS US.

Ja aktualnie gram w GTAIV. W wolnych chwilach maksuje Heavenly Sword i Uncharted: Drake's Fortune.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano
Cod 4 na troche poszedł w odstawke (a w sumie go długo nie mam ;p) na rzecz Ratcheta, Wipeouta i troche stardusta. Ale nie mam za dużo czasu żeby przysiąść tyle ile bym chciał więc męcze ratcheta najpierw z przerwami dla wipeouta :) stardust okazjonalnie jak narazie ale jest kozak :) taki offtop, co to jest ten solo pack czy cos takiego do pobrania ? (i czy jak pobralem z us store to cyz moge z polskiego to pobrac)

Gra z USA to dodatek tez musi byc z USA (sprawdzane manualnie, nie dziala USA + Polska)

Opublikowano

Oczywiście teraz wipeout HD, za 1-2 dni Uncharted jeszcze raz, bo ostatnio w grudniu 2007 grałem i pozbyłem się gry ;p mialem ochotę jeszcze raz pograć więc kupiłem tanią nówkę za 60 dych lol. Cóż przynajmniej sobie trophy zrobie xD

I jeszcze star dust HD i bionic commando, ale bionic leże na ostatniej misji bo gram na najwyższym poziomie trudności i ciągle gine ~_~, zero motywacji narazie żeby skończyć....

Opublikowano

Przechodzę GTA 4 , w przerwach pogrywam w demka Bad Company i F1 itd.

Opublikowano

Non stop WHD(gra jest niesamowicie grywalna), w przerwach od braku grawitacji demko LBP(ale mało bo wkurzają mnie ograniczenia dema), no i dziś demko PES2009 więc troszkę pokopię :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do wczoraj LBP Beta. Niestety, ponownie spotkam sackboya, prawdopodobnie w swieta.

Obecnie CoD 4 online.

Opublikowano

- DMC4

- WHD ( pół h dziennie :) )

- Mercenaries 2

- Ciągle BP

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Beta lbp już się skończyła :/, gram w heavenly sword w małych dawkach, bo ponoć gra jest krótka. A i tak poza tym mam mało czasu na gry ;(

Opublikowano

Ratchet and Clank na wyższym poziomie trudności.

Opublikowano

Virtua Tennis 3-platyna.

Opublikowano

Bioshock i Battlefield Bad Company :)

Opublikowano

Oblivion

Tekken 5: DR

Wytrzymać jeszcze tylko te parę dni i Bioshock... ;)

Opublikowano

Jako ze nie mam nic nowego a leży mi na półce tylko 1 gra [ bieda że tylko 1 ;) ] no ale gra którą warto miec czyli Uncharted :) i póki co w nią tylko pykam. No niestety brak funduszy na nowe a święta tuż tuż :)

Opublikowano

Przede wszystkim Wipeout HD. Jak się wkurwie to MGO.

Opublikowano

gram:

unreal tournament 3

fifa 09 pl.dobra gra polecam.

ratchet clank tools of destruction

the elder scrools 4 oblivion niewiem o co chodzi szkode ze po ang.:)

Opublikowano

Najpierw gram Dead Space, a później Bioshock i Far Cry 2. :)