Opublikowano 16 września 200915 l ja mam lipę z grami za dużo ostatnio mam nowych tytułów dla mnie ale pocinam ogólnie w 6 gier Infamous - Bioshock - Far Cry2 - Prince of Persia - Midnight Club LA - Mirrors Edge. EDIT: zapomniałem o Residencie 5 Edytowane 17 września 200915 l przez Sadzikkk
Opublikowano 17 września 200915 l Po platynce z NFS:U(największej niedoróbki wszechczasów) czas na Deadspace... gra której jeszcze bardziej nie lubie od nfs'a
Opublikowano 17 września 200915 l Ostatnio powróciłem do Wipeouta HD Fury (Zone 79 8) ), a dziś jadę po DIRT'a 2
Opublikowano 17 września 200915 l ja mam lipę z grami za dużo ostatnio mam nowych tytułów dla mnie ale pocinam ogólnie w 6 gier Infamous - Bioshock - Far Cry2 - Prince of Persia - Midnight Club LA - Mirrors Edge. Jak Ci tak źle to obstaw z dwie. Ja już w nic nowego nie grałem z ponad 2 miechy. Totalny brak kasy Dobrze, że dziś demo Pesa wychodzi.
Opublikowano 17 września 200915 l ja mam lipę z grami za dużo ostatnio mam nowych tytułów dla mnie ale pocinam ogólnie w 6 gier Infamous - Bioshock - Far Cry2 - Prince of Persia - Midnight Club LA - Mirrors Edge. Jak Ci tak źle to obstaw z dwie. Ja już w nic nowego nie grałem z ponad 2 miechy. Totalny brak kasy Dobrze, że dziś demo Pesa wychodzi. no niestety jest źle po miesiącach totalnej posuchy mam przesyt dobrych tytułów i aż dupa boli z żalu bo nie wiem jaką grę mam wrzucic do czytnika.
Opublikowano 19 września 200915 l Warhawk Nie wiem czemu,ale ta gra jakos do mnie nie przemawia.Czemu latanie jest tak beznadziene??? Mercenaries 2 na ukonczeniu,do nowosci mie nie ciagnie,bo za drogie,a starych tytulow wiele przede mna.
Opublikowano 19 września 200915 l PS3 kurzy się w oczekiwaniu na Uncharted2 i God Of War 3 i jest czasem przecierane przez syna ciorającego w demo FIFA10 a z uwagi na to że na XO zmierzają COD MW2 i L4D2 to taki stan potrwa co najmniej do V / 2010
Opublikowano 19 września 200915 l Batman: Arkham Asylum ( zostały tylko te combat challanges ;/ ) I Call of Juarez:Bound in Blood
Opublikowano 19 września 200915 l Warhawk Nie wiem czemu,ale ta gra jakos do mnie nie przemawia.Czemu latanie jest tak beznadziene??? Mercenaries 2 na ukonczeniu,do nowosci mie nie ciagnie,bo za drogie,a starych tytulow wiele przede mna. Warhawkiem wcale nie jest trudno latać, cierpliwości ^_^ Obecnie Pure, Dead Space
Opublikowano 19 września 200915 l LotR:Conquest (kupa straszna^^), Resistance: Fall of Man (rlz) Heavenly Sword i Star Wars: TFU
Opublikowano 20 września 200915 l inFamous - na prawde jestem mile zaskoczony , nie spodziewałem się aż tak dobrej gierki ,a tu oderwać się nie mogę . Szczerze polecam! ZEN Pinball - żyłowanie wyników , nie chwaląc się mam najlepsze wyniki na 3-ech stołach (hłe hłe) już na 4-ech podstawowych stołach z całej mojej friendlisty . PS. ZEN Pinball zjada xboxowego FX Pinbala na śniadanko ... Edytowane 20 września 200915 l przez TheBesTia
Opublikowano 20 września 200915 l Chronicles of Riddick. Ale gra mnie zablokowała na amen, w pewnym momencie. OMG. Grr Edytowane 20 września 200915 l przez drab
Opublikowano 20 września 200915 l Chronicles of Riddick. Ale gra mnie zablokowała na amen, w pewnym momencie. OMG. Grr A ja dzisiaj akurat ta gre skonczylem Zarowno Escape from Butcher Bay, jak i Assault on Dark Athena - swietne gierki (chociaz Butcher Bay imo lepsze). Szkoda ze nie wychodzi wiecej takich gierek - producenci wola wypuszczac kolejne podobne do siebie FPSy . Tu poprostu trzeba czasami przystanac i pomyslec - to nie CoD, gdzie przesz bezmyslnie do przodu. Strasznie sie ciesze, ze kupilem ta gierke - jakies 20h grania (nie liczylem dokladnie, ale takie odnioslem subiektywne wrazenie). No to teraz jeszcze zostalo przejsc Heavenly Sword i Uncharted na crushing [oraz Resident Evil 5 na professional - mam nadzieje, ze w koncu dam rade przejsc bossa murzyna-giganta].
Opublikowano 20 września 200915 l To nie chodzi o taki blok. Może pamietasz moment kiedy w "Escape", kierujesz Mechem i w koncu dochodzisz do pomieszczenia w ktorym wylaczaja swiatla. No to ja tam dotarlem z 5% Hp, a w przejsciu stoi kolejny Enemy do rozwalenia, no i po prostu nie ma bata zebu nie zginac Jakby ktos mial SAVEa zaraz po tym momencie to piszcie na PM. Edytowane 20 września 200915 l przez drab
Opublikowano 21 września 200915 l Resident Evil 5 (coop z zona...kobita sie wkrecila ) oraz oblivion...