Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Teraz męcze Darksiders a potem tylko God Of War 3.

Opublikowano

Najlepsiejszą grę jaką jest Uncharted 2. Kurde poukrywali te skarbki, to się człowiek na męczy. A jeszcze mi Crushing został do przebrykania.

Opublikowano

staram się zaliczyc crushing w Uncharted, gram w BaL w PES 2010, a by się odstresowac napierdalam w multi w Killzona

Opublikowano

Gry z PSS ... bo COD 6 zamulił :(

Opublikowano

terminator salvation (juz nie aktualne dzis platyna wpadła)

uncharted drake fortune (prawie 2 lata nie grałem)

uncharted 2 among thievs (multi)

ratchet clank Quest for booty

tekken 6

Edytowane przez TWISTER1981PL

Opublikowano

Dragon Age origins (tak, wersja angielska )

Uncharted 2

Mirror's Edge

No i czekam aż dojdą moje instrumenty do rock band 2, próbuje też sprowadzić samą grę w wersji NTSC

Opublikowano

Właśnie skończyłem the saboteur.

Dzisiaj będę zaczynał Batmana:AA.

Opublikowano

Po raz n-ty God of War (Collection) tym razem w HD i na 37 calach, biorąc pod uwagę fakt, że wcześniej GoW-y przechodziłem na 15 calach, to wydaje mi się, że to prawie inne gry :)

Opublikowano

inFamous, bardzo ciekawa gierka, jednak z początku byłem nią lekko rozczarowany. Więc jakby ktoś miał podobnie, to walczcie dalej, potem jest znacznie ciekawiej. :)

Opublikowano

Skończyłem Killzone 2.

Obecnie:

Guitar Hero 5 - z dziewczyną dla relaksu

R&C Quest for Booty - powoli kończę

Haze - powoli zaczynam ;) (chociaż po Killzone 2 to chyba nie jest dobry pomysł)

Opublikowano

inFamous, bardzo ciekawa gierka, jednak z początku byłem nią lekko rozczarowany. Więc jakby ktoś miał podobnie, to walczcie dalej, potem jest znacznie ciekawiej. :)

No popatrz,a ja nie byłem taki wyrozumiały i po 3 h grania nie tknę tego badziewia nigdy więcej.Dla mnie jedno z największych rozczarowań roku.

Opublikowano

Naszło mnie na klasykę :)

Ponadczasowe, genialne LBP - sprawdzam online'owe perełki ^_^

MotorStorm PR - krótka sesyjka daje niezłego kopa (po odejściu od TV zawsze łzawią mi gały :D)