Opublikowano 19 stycznia 201015 l Najlepsiejszą grę jaką jest Uncharted 2. Kurde poukrywali te skarbki, to się człowiek na męczy. A jeszcze mi Crushing został do przebrykania.
Opublikowano 19 stycznia 201015 l staram się zaliczyc crushing w Uncharted, gram w BaL w PES 2010, a by się odstresowac napierdalam w multi w Killzona
Opublikowano 19 stycznia 201015 l terminator salvation (juz nie aktualne dzis platyna wpadła) uncharted drake fortune (prawie 2 lata nie grałem) uncharted 2 among thievs (multi) ratchet clank Quest for booty tekken 6 Edytowane 22 stycznia 201015 l przez TWISTER1981PL
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Dragon Age origins (tak, wersja angielska ) Uncharted 2 Mirror's Edge No i czekam aż dojdą moje instrumenty do rock band 2, próbuje też sprowadzić samą grę w wersji NTSC
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Tejken 6, Drejk 2, Tomb Rajder Anderworld i Motorstorm Pacyfik Rift.
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Po raz n-ty God of War (Collection) tym razem w HD i na 37 calach, biorąc pod uwagę fakt, że wcześniej GoW-y przechodziłem na 15 calach, to wydaje mi się, że to prawie inne gry
Opublikowano 23 stycznia 201015 l inFamous, bardzo ciekawa gierka, jednak z początku byłem nią lekko rozczarowany. Więc jakby ktoś miał podobnie, to walczcie dalej, potem jest znacznie ciekawiej.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Skończyłem Killzone 2. Obecnie: Guitar Hero 5 - z dziewczyną dla relaksu R&C Quest for Booty - powoli kończę Haze - powoli zaczynam (chociaż po Killzone 2 to chyba nie jest dobry pomysł)
Opublikowano 24 stycznia 201015 l inFamous, bardzo ciekawa gierka, jednak z początku byłem nią lekko rozczarowany. Więc jakby ktoś miał podobnie, to walczcie dalej, potem jest znacznie ciekawiej. No popatrz,a ja nie byłem taki wyrozumiały i po 3 h grania nie tknę tego badziewia nigdy więcej.Dla mnie jedno z największych rozczarowań roku.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Naszło mnie na klasykę Ponadczasowe, genialne LBP - sprawdzam online'owe perełki ^_^ MotorStorm PR - krótka sesyjka daje niezłego kopa (po odejściu od TV zawsze łzawią mi gały )