Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

GoW3

GoW: Collection (jedynka skończona jeszcze dwójka, parę trophy)

Heavy Rain

Pes 2010

Posypią się platyny heh.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nadal w Bad Company 2, platynka już siedzi, ale w to mogę grać i grać.

Opublikowano

w oczekiwaniu na gow3 (nadal paczka nie dotarla) próbuje z kumplem w co-op'ie demko resident'a zaliczyć o.O i co raz bardziej się nakręcamy na sprawienie sobie pełnej wersji bo cena na chwilę obecną całkiem przystępna... a poza tym to troszke w uncharted 2 o.O

Opublikowano

Ja nadrabiam zaległości, LBP, GTA4, czasami FIFA10 a w drodze jest The Saboteur.

Opublikowano

Dante Inferno - w sumie dobry zapchaj dziura przed GoW3. Pożyczony, ale sprawia dużo radości jak swój ;]

Opublikowano

bioshock 2, ale wlasnie przyszedl heavy rain. najlepsze jest to, ze juz stracilem podjarke na ta gre. musze sie jakos nakrecic z powrotem ;)

Opublikowano

Zamiast kupić FFXIII wyszedłem ze sklepu z Modern Warfare 2. Jak narazie nie zawodzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

God of War 3 - jako fan serii nie zawiodłem się znakomite zwieńczenie tej genialnej trylogii:)

Opublikowano

The Saboteur - zaryzykowałem i nie zawiodłem się, ba jest wg mnie bardzo dobra (mocno przypomina Mafię)

Opublikowano

wczoraj wlaczylem wipeouta hd po dlugiej przerwie - dostalem baty i obrazilem sie na caly swiat ;/

w ut3 troche gram

Opublikowano

- wreszcie 100% w borderlandzie (wszystkie dlc owned), jeszcze czasem biję sobie crawmeraxa, zabiłem go już z 20 razy a tylko jeden pearl :(

- multi w U2 :) Dopiero zaczynam

- standardowo rock band 2

Opublikowano

Po trzykrotnym przejściu God of War 3, chyba wróce do zaczętego Bioshocka i inFamous.

Opublikowano

Cisnę teraz w Ratchet and calank a crack in time, God Of War 3, battlefiend Bad comapny 2

Opublikowano

God of War 3

Final Fantasy 13

MW2

a po świętach Bad Company 2

Opublikowano

xmen_ps3.jpg

Wbijam platynkę. To jest właśnie typowa "7ka" - nie zachwyca, nie nuży - ot, przyjemny, niezobowiązujący tytuł
:)

Opublikowano

Battlefield BC2 - bo multi jest osom

Dragon Age - bo w to się cały czas gra

Heavy Rain - bo już leci! :rolleyes:

COD: World at War - bo nazi zombies w co-opie jest świetne

A i nadal czekam aż zabije wszystkich Kratosem :teehee:

Opublikowano

SW the Force Unleashed w oczekiwaniu na GoW III, czasem jeszcze pierwsze Modern Warfare.