Opublikowano 21 marca 201015 l GoW3 GoW: Collection (jedynka skończona jeszcze dwójka, parę trophy) Heavy Rain Pes 2010 Posypią się platyny heh. Edytowane 21 marca 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 21 marca 201015 l Nadal w Bad Company 2, platynka już siedzi, ale w to mogę grać i grać.
Opublikowano 21 marca 201015 l w oczekiwaniu na gow3 (nadal paczka nie dotarla) próbuje z kumplem w co-op'ie demko resident'a zaliczyć o.O i co raz bardziej się nakręcamy na sprawienie sobie pełnej wersji bo cena na chwilę obecną całkiem przystępna... a poza tym to troszke w uncharted 2 o.O
Opublikowano 21 marca 201015 l Ja nadrabiam zaległości, LBP, GTA4, czasami FIFA10 a w drodze jest The Saboteur.
Opublikowano 21 marca 201015 l Dante Inferno - w sumie dobry zapchaj dziura przed GoW3. Pożyczony, ale sprawia dużo radości jak swój ;]
Opublikowano 23 marca 201015 l bioshock 2, ale wlasnie przyszedl heavy rain. najlepsze jest to, ze juz stracilem podjarke na ta gre. musze sie jakos nakrecic z powrotem
Opublikowano 25 marca 201015 l Zamiast kupić FFXIII wyszedłem ze sklepu z Modern Warfare 2. Jak narazie nie zawodzi.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l God of War 3 - jako fan serii nie zawiodłem się znakomite zwieńczenie tej genialnej trylogii:)
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l The Saboteur - zaryzykowałem i nie zawiodłem się, ba jest wg mnie bardzo dobra (mocno przypomina Mafię)
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l assassins creed 2 skończyłem dopiero teraz czas na bad company 2 yeah
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l wczoraj wlaczylem wipeouta hd po dlugiej przerwie - dostalem baty i obrazilem sie na caly swiat ;/ w ut3 troche gram
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l - wreszcie 100% w borderlandzie (wszystkie dlc owned), jeszcze czasem biję sobie crawmeraxa, zabiłem go już z 20 razy a tylko jeden pearl - multi w U2 Dopiero zaczynam - standardowo rock band 2
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Po trzykrotnym przejściu God of War 3, chyba wróce do zaczętego Bioshocka i inFamous.
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Cisnę teraz w Ratchet and calank a crack in time, God Of War 3, battlefiend Bad comapny 2
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Wbijam platynkę. To jest właśnie typowa "7ka" - nie zachwyca, nie nuży - ot, przyjemny, niezobowiązujący tytuł
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Battlefield BC2 - bo multi jest osom Dragon Age - bo w to się cały czas gra Heavy Rain - bo już leci! COD: World at War - bo nazi zombies w co-opie jest świetne A i nadal czekam aż zabije wszystkich Kratosem
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l SW the Force Unleashed w oczekiwaniu na GoW III, czasem jeszcze pierwsze Modern Warfare.