Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Z gier na PS3 gram aktualnie w Folklore i Yakuza 3. Świetne gry, co prawda nie są to takie typowe mainstreamowe tytuły, w które grają miliony ale mnie to niezbyt interesuje, gdyż dają mi one więcej frajdy niż niejeden przereklamowany "hit".

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Sacred 2

Epizody GTA IV

God of War III (zablokowałem się na szybie przez który nie mogę przedrzeć się :(

czekam na Red Dead-a .

Opublikowano

Skończyłem po raz drugi Saints Row 2,a teraz pocinam w Pure i przechodzę Uncharted na Crushingu..."tylko" to i moja druga platyna :dance:

Do ogrania zostały mi AC,AC 2, Fallout 3 , Red Dead Redemption i Naruto Ultimate Ninja Storm...huh!

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Skończyłem Call of Duty WaW na 100% (uff, było gorąco), więc teraz:

Dragon Age Początek + wszystkie dodatki oraz Sacred 2 więc mam w co grać :P

Opublikowano

Assassin's Creed 2 - no poprostu oczarowała mnie ta gra, duuuuużo lepsza od poprzedniczki.

Opublikowano

Głównie:

- FIFA 10 na multi

- FarCry 2

- Ratchet & Clank: ToD

Leżą....i dla "kaprysu":

- Skate 2

- MotorStorm: PR

Oczekuje :) [bo nie da się grać we wszystko na raz :P ]:

- Fallout 3

Jak ktoś zaprosi do multi to Killzone 2, ale nie gram ze względu na maniaków z granatnikami [Ci co grają wiedzą pewnie o co chodzi...o ile sami z nimi nie biegają :) ].

Edytowane przez k4cz0r

Opublikowano

Aktualnie katuję R&C:CiT (będzie platyna), oraz Resistance 2 ( zdecydowanie lepsza niż 1 i była by platyna gdyby nie brak czasu na multi) w kolejce czeka AC2 oraz Sacred 2 a mam ochotę jeszcze kupić Eternal Sonata na ps3. 

Opublikowano

ostatnio uzbierala mi sie niemala kupka gierek do opykania na polce min:

dirt2

GoW collerction

sacred 2

kane and lynch :dead men

fifa 10

cod:waw

burnout

w kazdą pykam w miare mozliwosci, a juz kolejne na polce leza jescze nie zaczete...

Opublikowano

W małpę tzn. EyePet xd

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Batman, Brutal Legend, ale najbardziej wkręcił mnie NfS: Shift. czasami jeszcze pogram w PESa.

ostatnio spróbowałem pograć w MW2, ale po kilku partyjkach przypomniało mi się jaka to noobowska gra. jakby dało się wyłączyć perki, granatniki i wyrzutnie to bym pograł dłużej, ale, że się nie da, to dla mnie jeden z najchuyowszych FPSów w jakie grałem

Opublikowano

Skończyłem Gow III , teraz po raz trzecie HR, tym razem łykam brakujące trofea, a niebawem dokoncze Shifta.

Opublikowano

Demon's Souls

Scott Pilgrim vs. the World

Medievil

Red Dead Redemption (Multi)

BF: Bad Company 2 (Multi)

Opublikowano

Witam

Ja w tej chwili naparzam w Sacred 2 PL.

gra ktos moze w to?