Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Need for Speed : Hot Pursuit, kapitalna ścigałka.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 483 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Black Ops II MULTI do zrzygania (w pozytywnym znaczeniu ) :)

Assassyn Trzeci - wlecze się niemiłosiernie. Czekam na zakończenie tego wstępnego epizodu ...

Opublikowano

MGS4 ukończony w 100%, także aktualnie bezstresowo ogrywam kolejne epizody the Walking Dead, których jeszcze nie zdążyłem ograć.

następnie Htiman i guess, no i oczywiście nowe mapki z Portala 2 czekają do zaliczenia :)

nie wiem, czy dodali nowe trofki, co w sumie i tak nic to nie zmienia. nie mogę przejść obojętnie kolo nich, po prostu si nie da..

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

W oczekiwaniu na dojście Borderlands 2 i premiere Far Cry 3,kończę platynowac(BOŻE TE NIESZCZĘSNE TROFIKI W MULTI) Assassins Creed Revelations i zaczynam platynowac Heavy Rain

Opublikowano

W oczekiwaniu na dojście Borderlands 2 i premiere Far Cry 3,kończę platynowac(BOŻE TE NIESZCZĘSNE TROFIKI W MULTI) Assassins Creed Revelations i zaczynam platynowac Heavy Rain

daj se spokój z trofeami. to zajęcie dla no-lifeów, growych dewiantów i totalnych poj.ebanców, którzy tracą czas na zdobywanie kolorowych jpg'ów w swoim profilu. Nie to co prawdziwi gracze

rozumiem że to ironia? :P

dis na tych co mówią, że trofkowanie to strata czasu :) A granie to co to jest jak nie strata czasu? :D

anyway...

Po zniszczeniu Darksiders 2 (mocne 8/10. gra przehypeowana ale broni się zbieractwem, designem, genialną muzą i dynamiczną walka) zabieram się za kolejną hypeową krowę - Dishonored. Na chwilę obecna straszny piach ale pewnie rozkręci się tak jak Darksiders II. Oby...

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Postanowiłem wybrać coś z HDD i po kilku wyścigach w WipeOut HD włączyłem od niechcenia Dante's Inferno. Strzał w dziesiątkę. Na Xie przeszedłem raz zdobywając wiele, ale na PS3 pokuszę się chyba o platynę. Design piekła to mistrzostwo.

Opublikowano

Właśnie przeszedłem inFamous 2.

Kto nie grał i nie skończył nie czytać dalej!

Ukończyłem jako dobry i czuję pustkę :P Niby fajnie pięknie uratowałem ludzi, ale no kurde, zginąłem ;/ Następne na ruszt RDR chyba wrzucę, z plusa jest mnóstwo gier co nie grałem, więc muszę ponadrabiać :)

Opublikowano

Hitman: Absolution od dzisiaj (wreszcie!). :)

Opublikowano

lbp2 z dziewczyną. przy jedynce bawiliśmy się świetnie, tutaj niby też, ale to już to nie to samo:( opowieść jakaś taka nijaka, jedynka znacznie lepsza była. no cóż, się zmasteruje to się wezmę za online, tam na pewno będzie lepiej. trofeum za 24 godziny w trybie tworzenia to lekka przesada

motorstorm: apocalypse. bardzo fajna gierka. szkoda, że czasem wyrzuca z multi i zdarzają się mecze po dwie trzy osoby, ale i tak się fajnie gra. chociaż jak na moje to za dużo tych "przeszkadzajek" na torze, wybuchów itp.

Opublikowano

Pogrywam sobie w Super Stardust HD - jeden z pierwszych rodzynków z PSS ;)

Opublikowano

Okami HD - genialna gra!

Opublikowano

Ja też gram w Okami HD. Niesamowita giera. Coś mnie ostatnio wzięło na klasyki z PS2, w kolejce czeka DMC i GOW.

Opublikowano

Polecam wszystkim Machinarium:

Wczoraj wieczorem zupelnie przez przypadek kupilem ta gierke i nie moglem od niej odejsc, o 2 w nocy zakonczylem sesje, gdyby nie praca to pewnie siedzialbym do rana. Zdecydowanie jeden z top tytulow na PSN. Piekna grafika, design, muzyka i mega swietne przemyslane zagadki, gra do latwych nie nalezy, ale daje satysfakcje. Do tego nietuzinkowy humor, bez dwoch zdan majstersztyk, dla fanow oldscholowych przygodowek typu point&click must have. Dodam, ze malo gier koncze i to nie z braku czasu tylko poprostu wiekszosc gier mnie nie wciaga. Nie wiem moze sie starzeje, ale probuje wiele tytulow, a i tak wiekszosc konczy na polce. PS3 sie kurzy od paru miesiecy, ostatnia gra jaka skonczylem byl Batman: AC, na szczescie nadrabialem zaleglosci na Wii, wiec pierwsze dwa Metroidy pekly na 100%, trojka zbyt casualowa. Jeszcze raz polecam Machinarium, gra jest chyba tez na telefony, takze warto zainteresowac sie tym tytulem, zeby w swojej growej karierze nie ominac unikatowego dziela. Dzis pewnie kolejna sesja do 2 w nocy, hehe. Pozdrawiam.
Opublikowano

Machinarium to prawdziwy biały kruk na tej generacji. Świetna produkcja, unikat.

Ja mam oczywiście za dużo gier(przez plusa) i każdą "tykam" i odstawiam. Jedynie zakupioną Bayonettę udało mi się ostatnio skończyć, ba zacząłem masterować i ... przestałem. Powodem jest Crysis 2. Ja wiem, że strzelanka, utarty do granic możliwości schemat obcy vs ludzie, super moce bohatera, ale ... to naprawdę solidna gra. Eksterminacja wrogów w wymyślny sposób daje sporo satysfakcji, intuicyjne sterowanie, no i gwóźdź programu - oprawa audio wizualna. (pipi)a mać, jak patrzę na to co zrobił Crytek to nie wierzę w tłumaczenia niektórych developerów, oni po prostu nie mają umiejętności(lub kasy). Liznąłem też multi, które jest przyjemne, ale szkoda mi na nie czasu. Mam nadzieje, że skończę do grudniowych premier Plusa -_-

Opublikowano

Wróciłem do świata Demon's Souls :D

Nie grałem w tę grę ponad półtora roku, ale i tak udało mi się ubić Vanguarda z tutoriala za pierwszym razem. Skill to jest skill - tego się nie zapomina, coś jak jazda na rowerze :D

Opublikowano

Głód piłeczek kazał mi wrócić do PES 2013, który w tym sezonie rządzi w porównaniu ze skostniałą FIFĄ. Do tego giery z Plusa dla mojej ukochanej, a dla siebie coś wypożyczam dziś na weekend :)

Opublikowano

Batman Arkham Asylum. Od dłuższego czasu zabierałem się za ten tytuł i w końcu mi się udało.

Opublikowano

Powrót na Pandore czyli Borderlands 2! i Assassins Creed Revelations multi

Opublikowano

U mnie aktualnie Dragon Ball Z Budokai HD Collection, konkretnie to trójeczka. Przez ten tytuł odstawiłem Most Wanted, ale też jest ogrywane na bieżąco. Gdzieś tam na horyzoncie majaczy Resident Evil 6 którego odpaliłem raz na premierę.

Opublikowano

Od dzisiaj NBA 2K13, poza tym caly czas FIFA 13 i BF3. Nie wiemy, kiedy znajde czas na gry z Plusa, a troche mi sie tam ich juz nazbieralo :)