Opublikowano 23 listopada 201212 l Black Ops II MULTI do zrzygania (w pozytywnym znaczeniu ) Assassyn Trzeci - wlecze się niemiłosiernie. Czekam na zakończenie tego wstępnego epizodu ...
Opublikowano 23 listopada 201212 l MGS4 ukończony w 100%, także aktualnie bezstresowo ogrywam kolejne epizody the Walking Dead, których jeszcze nie zdążyłem ograć. następnie Htiman i guess, no i oczywiście nowe mapki z Portala 2 czekają do zaliczenia nie wiem, czy dodali nowe trofki, co w sumie i tak nic to nie zmienia. nie mogę przejść obojętnie kolo nich, po prostu si nie da.. Edytowane 24 listopada 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 24 listopada 201212 l W oczekiwaniu na dojście Borderlands 2 i premiere Far Cry 3,kończę platynowac(BOŻE TE NIESZCZĘSNE TROFIKI W MULTI) Assassins Creed Revelations i zaczynam platynowac Heavy Rain
Opublikowano 25 listopada 201212 l W oczekiwaniu na dojście Borderlands 2 i premiere Far Cry 3,kończę platynowac(BOŻE TE NIESZCZĘSNE TROFIKI W MULTI) Assassins Creed Revelations i zaczynam platynowac Heavy Rain daj se spokój z trofeami. to zajęcie dla no-lifeów, growych dewiantów i totalnych poj.ebanców, którzy tracą czas na zdobywanie kolorowych jpg'ów w swoim profilu. Nie to co prawdziwi gracze rozumiem że to ironia? dis na tych co mówią, że trofkowanie to strata czasu A granie to co to jest jak nie strata czasu? anyway... Po zniszczeniu Darksiders 2 (mocne 8/10. gra przehypeowana ale broni się zbieractwem, designem, genialną muzą i dynamiczną walka) zabieram się za kolejną hypeową krowę - Dishonored. Na chwilę obecna straszny piach ale pewnie rozkręci się tak jak Darksiders II. Oby... Edytowane 25 listopada 201212 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 25 listopada 201212 l Postanowiłem wybrać coś z HDD i po kilku wyścigach w WipeOut HD włączyłem od niechcenia Dante's Inferno. Strzał w dziesiątkę. Na Xie przeszedłem raz zdobywając wiele, ale na PS3 pokuszę się chyba o platynę. Design piekła to mistrzostwo.
Opublikowano 25 listopada 201212 l 1. Soul Calibur V 2. momentami THPS HD 3. Hardboiled Chicken - kupione dziś... bombowy tytuł
Opublikowano 25 listopada 201212 l Właśnie przeszedłem inFamous 2. Kto nie grał i nie skończył nie czytać dalej! Ukończyłem jako dobry i czuję pustkę Niby fajnie pięknie uratowałem ludzi, ale no kurde, zginąłem ;/ Następne na ruszt RDR chyba wrzucę, z plusa jest mnóstwo gier co nie grałem, więc muszę ponadrabiać
Opublikowano 26 listopada 201212 l a ja kupiłem dziś jeszcze kolekcję DMC i w ten oto sposób do końca roku chyba mi wystarczy gier
Opublikowano 27 listopada 201212 l lbp2 z dziewczyną. przy jedynce bawiliśmy się świetnie, tutaj niby też, ale to już to nie to samo:( opowieść jakaś taka nijaka, jedynka znacznie lepsza była. no cóż, się zmasteruje to się wezmę za online, tam na pewno będzie lepiej. trofeum za 24 godziny w trybie tworzenia to lekka przesada motorstorm: apocalypse. bardzo fajna gierka. szkoda, że czasem wyrzuca z multi i zdarzają się mecze po dwie trzy osoby, ale i tak się fajnie gra. chociaż jak na moje to za dużo tych "przeszkadzajek" na torze, wybuchów itp.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Pogrywam sobie w Super Stardust HD - jeden z pierwszych rodzynków z PSS
Opublikowano 28 listopada 201212 l Ja też gram w Okami HD. Niesamowita giera. Coś mnie ostatnio wzięło na klasyki z PS2, w kolejce czeka DMC i GOW.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Polecam wszystkim Machinarium: Wczoraj wieczorem zupelnie przez przypadek kupilem ta gierke i nie moglem od niej odejsc, o 2 w nocy zakonczylem sesje, gdyby nie praca to pewnie siedzialbym do rana. Zdecydowanie jeden z top tytulow na PSN. Piekna grafika, design, muzyka i mega swietne przemyslane zagadki, gra do latwych nie nalezy, ale daje satysfakcje. Do tego nietuzinkowy humor, bez dwoch zdan majstersztyk, dla fanow oldscholowych przygodowek typu point&click must have. Dodam, ze malo gier koncze i to nie z braku czasu tylko poprostu wiekszosc gier mnie nie wciaga. Nie wiem moze sie starzeje, ale probuje wiele tytulow, a i tak wiekszosc konczy na polce. PS3 sie kurzy od paru miesiecy, ostatnia gra jaka skonczylem byl Batman: AC, na szczescie nadrabialem zaleglosci na Wii, wiec pierwsze dwa Metroidy pekly na 100%, trojka zbyt casualowa. Jeszcze raz polecam Machinarium, gra jest chyba tez na telefony, takze warto zainteresowac sie tym tytulem, zeby w swojej growej karierze nie ominac unikatowego dziela. Dzis pewnie kolejna sesja do 2 w nocy, hehe. Pozdrawiam.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Machinarium to prawdziwy biały kruk na tej generacji. Świetna produkcja, unikat. Ja mam oczywiście za dużo gier(przez plusa) i każdą "tykam" i odstawiam. Jedynie zakupioną Bayonettę udało mi się ostatnio skończyć, ba zacząłem masterować i ... przestałem. Powodem jest Crysis 2. Ja wiem, że strzelanka, utarty do granic możliwości schemat obcy vs ludzie, super moce bohatera, ale ... to naprawdę solidna gra. Eksterminacja wrogów w wymyślny sposób daje sporo satysfakcji, intuicyjne sterowanie, no i gwóźdź programu - oprawa audio wizualna. (pipi)a mać, jak patrzę na to co zrobił Crytek to nie wierzę w tłumaczenia niektórych developerów, oni po prostu nie mają umiejętności(lub kasy). Liznąłem też multi, które jest przyjemne, ale szkoda mi na nie czasu. Mam nadzieje, że skończę do grudniowych premier Plusa -_-
Opublikowano 30 listopada 201212 l Wróciłem do świata Demon's Souls Nie grałem w tę grę ponad półtora roku, ale i tak udało mi się ubić Vanguarda z tutoriala za pierwszym razem. Skill to jest skill - tego się nie zapomina, coś jak jazda na rowerze
Opublikowano 30 listopada 201212 l Głód piłeczek kazał mi wrócić do PES 2013, który w tym sezonie rządzi w porównaniu ze skostniałą FIFĄ. Do tego giery z Plusa dla mojej ukochanej, a dla siebie coś wypożyczam dziś na weekend
Opublikowano 30 listopada 201212 l Batman Arkham Asylum. Od dłuższego czasu zabierałem się za ten tytuł i w końcu mi się udało.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Powrót na Pandore czyli Borderlands 2! i Assassins Creed Revelations multi
Opublikowano 2 grudnia 201212 l U mnie aktualnie Dragon Ball Z Budokai HD Collection, konkretnie to trójeczka. Przez ten tytuł odstawiłem Most Wanted, ale też jest ogrywane na bieżąco. Gdzieś tam na horyzoncie majaczy Resident Evil 6 którego odpaliłem raz na premierę.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Od dzisiaj NBA 2K13, poza tym caly czas FIFA 13 i BF3. Nie wiemy, kiedy znajde czas na gry z Plusa, a troche mi sie tam ich juz nazbieralo