Opublikowano 21 września 200915 l Beta Uncharted 2 (szczerze mówiąc kopie zadki) Terminator Salvation (crap ale za to trophy w prezencie) Army of two (co-op niszczy)
Opublikowano 23 września 200915 l Call of Juarez Więzy Krwi, świetna gra, aż trudno uwierzyć, że to rodzima produkcja. Szkoda, że od nas mało wychodzi takich perełek. Celuję w platynę, ale ciężko będzie, bardzo trudny very hard (jak dla mnie trudniej niż w CoD WaW na veteranie O.o) no i do tego trzeba spędzić trochę czasu w multi. Pogrywam też w Shifta, całkiem fajna arcadowa ścigałka, która chcę być symulatorem ale coś jej nie wychodzi. Ale i tak polecam, dawno przecież nie było tak fajnego NFS'a. No i ostatnio też gram sobie ze znajomymi w LBP.
Opublikowano 25 września 200915 l Demko fify10, ratchet ToD ( w kolejce qfb ) no i nieśmiertelny fallout 3.
Opublikowano 26 września 200915 l Buzz: Polskie Łamigłówki. I powoli zaczynam zabierać sie za Batmana:AA Edytowane 26 września 200915 l przez hanry
Opublikowano 27 września 200915 l Ja teraz zaliczam gry z PS Store. Sporo tego wyszło i do tego masa klasyków. Jest w czym wybierać. Czekam na MW2. Gdy tylko dorwę go w swoje ręce,nie odejdę od konsoli
Opublikowano 27 września 200915 l Obecnie gram w NFS SHIFT GRAN TURISMO 5 PROLOGE i MEDAL FO HONOR AIRBONE:)
Opublikowano 28 września 200915 l W pierwszego MotorStorma; gra mimo lat dalej zachwyca grafiką, wciąga okrutnie. A w przerwie shardy w Infamous.
Opublikowano 29 września 200915 l IL2 Sturmovik - do czasu wyjścia MW2, najlepsza gra jaka wyszła w tym roku
Opublikowano 29 września 200915 l Urodziny mialem i przybylo mi troche gier, aktualnie gram w: Battlefield Bad Company (net) Little Big Planet The Chronicles of Riddic: chronicles of the dark athena Fallout 3 (czekam na broken steel na PL pss, team juz jest do kupna jak tylko wyjdzie) Star Wars: The Force Unleashed Burnout : Paradise I dzisiaj dochodzi Trine ;p Tylko dziwnie czasu nie ma, tyle gier na codzienne max 2-3 godziny:D Edytowane 29 września 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 29 września 200915 l BF: BC single na hard, od czasu do czasu odpale multi Ratchet QfB na hardzie Ogólnie nic ciekawego, trzeba zaopatrzyć się w RE5 i drugiego pada. No i czekam na Fife 10 i U2. Edytowane 29 września 200915 l przez A.L.I
Opublikowano 1 października 200915 l Alone in the Dark kilka trophy do zebrania i Unreal Tournament III, w międzyczasie pogrywam w demo Lost Planet 2. Edytowane 1 października 200915 l przez NEMESIS U.S.
Opublikowano 1 października 200915 l IL2 Sturmovik - do czasu wyjścia MW2, najlepsza gra jaka wyszła w tym roku w pełni potwierdzam ... ja tak samo ... w międzyczasie ze stałą ekipą nazi zombie der riese ...