Opublikowano 24 maja 201113 l Platynuję Assassin's creed 2, a stanie się to dziś i zastanawiam się co teraz zamówić xP
Opublikowano 24 maja 201113 l W oczekiwaniu na L.A.Noire przenosze sie z miejsca na miejsce w Portal 2 Na ukonczenie czeka Mass Effect 2 ... moze sie doczeka
Opublikowano 24 maja 201113 l 1. L. A. Noire 2. Mortal Kombat Online 3. Uncharted 2 platynuję + próbuję grac multiplayer - bardzo nie wychodzi, bardzo.. 4. Black Ops multi
Opublikowano 24 maja 201113 l L.A. Noire i jak już mam dość, oczy zaczynają mnie boleć, senność występuje, boli mnie głowa i mam brak koncentracji to ... odpalam Crysisa 2
Opublikowano 24 maja 201113 l Sacred 2 Fallen Angel. 200 godzin gry za mna Jeszcze troche i moze platyna wpadnie, chyba najtrudniejsza sposrod tych, jakie zdobylem.
Opublikowano 4 czerwca 201113 l Wszyscy teraz ostro łupią w stare hity LBP, DN, Wipeout itd. przeżywają drugą młodość - to nawet i lepiej bo na multi gra więcej ludzi i nie ma problemów ze znalezieniem chętnych do gry. Sam obecnie ogrywam Dirt'3 na multi (95% czasu) + masa innych gier m.in. PS+ (5%).
Opublikowano 4 czerwca 201113 l A u mnie VANQUISH. Te challenge sa bezlitosne, za cholere nie moge przejsc czwartego Gra dla wytrwalych.
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Cały czas Castlevania LoS. Ciężko będzie skończyć tą ge na wszystkie możliwe sposoby bo mnie nie przyciąga jak inne slashery. I te krótaśne epizody... Poza tym odnajduję się powoli i na nowo w świecie Burnout Paradise. Wyścigi w sandboxie nie są nawet takie złe.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l little big planet i micha sie cieszy że czlowiek taki stary a w takie "głupoty" gra hehe
Opublikowano 7 czerwca 201113 l little big planet i micha sie cieszy że czlowiek taki stary a w takie "głupoty" gra hehe Hehe. Podbijam Świetna zabawa i świetna gra. Dziwnie się matka na mnie patrzyła jak widziała w co gram Ale na razie Zostawiam LBP i lecę Burnouta. Trzeba wykorzystać ten darmowy miesiąc Zassałem też Streets od Rage 2. A czeka na mnie jeszcze Crisis2 i Raczet
Opublikowano 9 czerwca 201113 l InFamous 2 , ale dziś zakupiłem też za grosze ... Brothers in Arms Hell`s Highway - musiałem to zrobić gdy ujrzałem nowe screeny z nowej części , kolejna piękna seria się kończy chlip, chlip..