Opublikowano 16 lutego 200817 l Hmm naprawdę dziwna sprawa z tym codem teraz jest. Grałem z chłopakami dzisiaj kilkanaście partii i co chwilkę słyszałem przez headseta że celował w głowę, trafił i za chooya nie zabił kolesia. I tak kilka razy pod rząd, gdy w tym samym czasie ja siekałem przeciwników bez żadnego problemu. Ku.rwy szły na lewo i na prawo a ja się tylko śmiałem. Cóż sam nie wiem jak to jest. Najlepsze jest to że wszyscy mieliśmy minimum 3 zielone krechy.
Opublikowano 16 lutego 200817 l gra handicapuje dla hamerykanów i innych ludzi zza granicy po prostu za dobrzy jesteśmy!
Opublikowano 16 lutego 200817 l Hehe widze ze nie tylko ja zauważam zonki po paczu Nie mam pytań co do gry bo dziwne rzeczy się tam dzieja, raz dostałem od kolesia heada jak strzelił mi w prawą stopę
Opublikowano 17 lutego 200817 l Ja obesrwuje ten watek i tez teraz przyznam sie ze to samo zauwazyłem... niestety.. koles stoi w oknie ja do niego celu z M14 z perkiem zwiekszajacym sile dodatkowo w Hardcorze i dupa... dopiero czwart strzał gto zabił mimo ze sie nie ruszał...
Opublikowano 18 lutego 200817 l Tyle czekalismy na patch to jeszcze jak wyszedl to wiecej s(pipi)il niz poprawil....przechodze niedlugo na UT.
Opublikowano 18 lutego 200817 l Ja na razie dzielnie walcze,jak widze że cały magazynek nie styka na typa to wychodze z gry
Opublikowano 18 lutego 200817 l Hmm powiem wam ze mi ten patch jednak cos poprawil.Wyszukiwanie meczy o wiele szybsze,wreszcie się moge z kolegami łączyć(wczoraj grałem z 8 polakami).Ale z tymi lagami to macie racje cos jest nie tak jak dzisiaj gralem to strzelalem w gościa który sie nie ruszal z MP5 po chwili gościół się odwrócił i z MP4 mnie rozwalił .A co wy z tymi snajperkami macie problem skoro dobrze strzelają.Nawet ta pierwsza na początku pięknie za 1 strzałem rozwala.
Opublikowano 18 lutego 200817 l Jesli chodzi o wyszukiwanie meczy to poprawil tutaj duzy plus ale to co sie dzieje podczas samej gry to naprawde moje nerwy sa na wykonczeniu.
Opublikowano 20 lutego 200817 l Nie wiem co się dzisiaj stało ale przymierzałem ze snajpy wtrzymałem oddech gościół ukucnięty mierze w łeb strzelam i nic.Za każdym razem dzisiaj tak było,jednak coś siędzieje z tymi snajperkami
Opublikowano 20 lutego 200817 l Widzę, że to jednak wina gry. Też miałem problemy ze wszystkimi snajperkami. M16 i gościu leży jak długi. Snajperka, celowanie, L3 headshot i nic
Opublikowano 21 lutego 200817 l Ze snajperkami od samego początku jest "burdel". Normą jest, że ładujesz w typa czerep i nic. Wczoraj miałem dobre "jaja" na Ambush: Kuca mi taki delikwent na "bezczelnego" na dachu budynku pośrodku (tego co się po schodkach wchodzi) no to ściągam Barrett 50 cal z pleców i celuje mu w łeb, 1 strzał = nic, 2 strzał = nic, koleś zaczyna spier... w strone tych, że schodów (stałem na cegłach dachu miejscówki z big bojlerem) kolo zdążył spier.. na schody no to ja w ciemno 3 strzał prze ścnianę strzelam patrze a tu headshot Będziesz tu człowieku zdrowy umysłowy ze strzelaniem ze snajperek 8)
Opublikowano 21 lutego 200817 l ma ktos z was taki problem ze nie umi sie polaczyc z znajomymi tzn nie z wszystkimi ale problem jest
Opublikowano 22 lutego 200817 l A co zrobić by mieć złotą broń? Zrobić wszystkie challenges dla danego typu broni. Za klase assault dostaje się złotego AK-47 z tego co pamiętam.
Opublikowano 22 lutego 200817 l Witam. Potrzebuję od Was pomocy. Przechodzę właśnie singla i jestem w misji snajperskiej (na razie chyba the best ) i mam jakieś 5km do przylotu helikoptera. W tym momencie przylatują helikoptery przeciwika i następuje desant I tu moje pytanie do Was, gdzie najlepiej się usadowić??? Mam snajperkę i AK-47 Pomóżcie bo nie mogę się ruszyć z tego miejsca
Opublikowano 22 lutego 200817 l Witam. Potrzebuję od Was pomocy. Przechodzę właśnie singla i jestem w misji snajperskiej (na razie chyba the best ) i mam jakieś 5km do przylotu helikoptera. W tym momencie przylatują helikoptery przeciwika i następuje desant I tu moje pytanie do Was, gdzie najlepiej się usadowić??? Mam snajperkę i AK-47 Pomóżcie bo nie mogę się ruszyć z tego miejsca Po prawej za plotem ,poloz sie za jakims drzewem ,granaty odrzucaj albo odbiegaj
Opublikowano 23 lutego 200817 l Jest inny sposób. Pójdz w strone blokowisk , schowaj sie za wnęką w rogu i celownik wycelowany przed siebie (przeważnie wybiegają z prawej strony) . Mozesz tak czatować do przylotu helikoptera , potem biegiem do kapitana
Opublikowano 23 lutego 200817 l Ja przeszedłem chowając się za diabelskim młynem,koło samochodów na prąd,gdy nadszedł mój czas pobiegłem po kumpla i do helikoptera
Opublikowano 23 lutego 200817 l a ja sie po prostu chowalem za kapitanem ;p czasami odbiegalem troche zeby flanki oczyscic