Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

No i nie wiem po co komu 5,5 cala

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 775,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

No się zaorałem, ale to przez to jak kobylaste jest g4 w porównaniu z g3. Wygląda jak mały tablet. Zresztą argument z nietrafionym designem pozostaje, gieczwórka wizualnie prezentuje się jak byle jaka słuchawka ze średniej półki. Potrzebuję telefonu, który będzie niwelował moją brzydotę, a nie ją pogłębiał.

Opublikowano

może nie powinienem pogrążać kogoś kto mieszka w łodzi ale :

LG-G4-vs-LG-G3-011.jpg

Opublikowano

Tendencyjne zdjęcie, na którym g3 jest w pogrubiającej bieli. Jezu jakie kanciaste to g4, prawie xperia, tfu !

Opublikowano

Moja eksperia i tak jest w kozag-janusz-kondomie, przez co jest 3x grubsza, ale nie widać klasycznych kantów :cool: 

I dziś mi spadła z biurka, nic nie pękło :lapka:

Opublikowano

No tez tak pisałem jak spadła. 24h potem spadła jeszcze raz na amen.

Zostało ci 23h 30 min. Rozbuduj schron w falloucie na zapas.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mam Nuka Cola Factory i 105 mieszkańców. Osiągnąłem już Zen.

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Euro, wlazlem przy okazji. Wielkiej różnicy w wielkości między g3 a g4 nie widziałem, miałem oba w ręku. Fakt, g4 jest bardziej kanciaste i ta "skóra" jest odpustowa. Ale są też lepsze bebechy - ramu 3gb i nowszy procek. Nie znam liczb ale powinien w teorii g4 dłużej działać na baterii.

Opublikowano

No byłoby śmiesznie, gdyby nowszy flagowiec nie był w niczym lepszy od starszego

Opublikowano

Jak piszę - nie znam liczb ale po prostu te procesory są coraz bardziej oszczędne, więc teoretycznie ta sama pojemność + oszczędniejszy procek = dłuższe działanie. Ale to teoria.

Jakaś tak pierwsza strona z gugiela i raczej jest jak piszesz http://www.phonearena.com/news/LG-G4-battery-life-test-nothings-changed-since-the-G3_id68951

Opublikowano

No byłoby śmiesznie, gdyby nowszy flagowiec nie był w niczym lepszy od starszego

Z3 -> Z2 :dynia:

Co tam, mial moze procek szybszy o 0.3GHz?

Opublikowano

Z3 też się przegrzewa przy dłuższym nagrywaniu i każe robić przerwę aż się schłodzi? Kumpel na to w z2 narzekał.

Opublikowano

Czy są tutaj jacyś zadowoleni posiadacze z5 compact? Z3C to u mnie niestety wieczny problem z odklejaniem się tylnego panelu jak i ekranu. Po prostu ta uszczelka nie wytrzymuje i puszcza. Strasznie mnie to irytuje, bo to już 3 raz mi się zdarzyło i właśnie ciekawi mnie jak tam zachowuje się z5.

A poza compactami nic dla siebie nie widzę, Windows to lipa, zamknięty ios będzie mnie tylko denerwować, a telefony Samsunga czy lg kompletnie stylem mi nie leżą.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nie chcę być nieuprzejmy ale po twoich doświadczeniach z Z3C to na Sony bym nie spojrzał. Skoro flagowy produkt wypuszczony nie tak dawno temu ma takie problemy z jakością a samo Sony przycięło fundusze działu mobile, bo od kilku lat przynosi straty to czy spodziewasz się polepszenia jakości kolejnego modelu?

Opublikowano

Nie chcę być nieuprzejmy ale po twoich doświadczeniach z Z3C to na Sony bym nie spojrzał. Skoro flagowy produkt wypuszczony nie tak dawno temu ma takie problemy z jakością a samo Sony przycięło fundusze działu mobile, bo od kilku lat przynosi straty to czy spodziewasz się polepszenia jakości kolejnego modelu?

Jaka jest w tej chwili opinia o Z5 Compact? Z3C regularnie pękały, teraz czytam, że w Z5C też się czasem zdarza, ale chyba problem już nie ma takiej skali jak kiedyś, szczególnie jeśli nosić tel w etui. Bo ten model niestety nadal nie doczekał się żadnej sensownej konkurencji.

Opublikowano

jak (pipi)a tokar nie kupisz do poniedziałku telefonu to mom w ch,uju zainteresowanie tematem i powiem innym by  tez przestali sie emocjonowac, trafisz do działu mroka i bedziesz czekał  jak on na buty.

Opublikowano

Nie mów mi jak mam żyć. Karta  przedpłacona z myfbenefit ma przyjść w ciągu 2 tygodni :chicken:

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

2016 rok a ten nie moze do sklepu isc jak cywilizowany czlowiek i kupic telefon ze sredniego lub wyzszego segmentu tylko sie czai na jakis ultra super polecana sluchawke producenta lodowek 2 generacje do tylu ktora nie pochodziz  rynku azjatyckiego.

Beka z janusza w sandalach.