Guts 7 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ratchet and Clank: ToD czy może Assassin's Creed?Która gra jest bardziej miodna , jeśli można tak to określić? Assassin wyszedł teraz bodajże w platynie i mam takie pytanie.Czy wersja platynowa jest po polsku i ma zainstalowanego patcha? Asassins Creed to przereklamowany, pusty, niedopracowany badziew. Pograłem 3 godziny i miałem serdecznie dosyć. Szkoda 80 zł, więc nawet nie myśl o jej zakupie, ale pożyczeniu od kolegi na jedną dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 pierwsze 2 godziny w assasinie to na przemian scenka, dialog, troche gry, jak w mgs2. w ratchecie non stop cos sie dzieje wiec na nude nie bedziesz nazekal przez jakies 15-20h (przejscie gry+jakies dodatkowe wyzwania) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Nie wiem co wybrać z nadchodzących gier na październik Kasa odłożona, teraz decyzja. Niech dadzą to demo PES2009, bo Konami co raz mniej ufam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gasei 3 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Bes kitu, mam do wyboru Fife 09, LBP i Bioshocka. Tego ostatniego mozna przeczekac az stanieje i teoretycznie fifa jak bedzie rozdawana z bundlami to tez szybko stanieje. Nie wiem moze ktos ma podobny dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ja też mam wydelamt co do wyboru gier-Na chwilę obecną na 100% biorę Wipeout HD i Fife 09,z reszty gier będę musiał wybrać tylko jeden tytuł(bo na tyle mnie w chwili obecnej stać)-Fallou3,Bioshock,LBP,Far Cry2,MS2.Kurcze każda gra super,nie mam pojęcia na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Gry sportowe bardzo szybko tanieja,co wiecej-2-3 letnie produkcje sa niestety nic nie warte. Nie wiem czy inwestowanie w Fife albo Nba 200 zeta jest dobrym posunieciem! Za rok bedzie warta 20:)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 takim tokiem rozumowania to chyba nigdy bym nie kupił gry sportowej tym bardziej mam głód na piłkę nożną bo w tej generacji na dobrą sprawę jeszcze w żaden tytuł o tej tematyce ,dużo nie grałem. LBP,Fallout3,Bioshock- 2 gry z tych do wyboru,pomóżcie (Far Cry 2 i MS2 już skreśliłem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 takim tokiem rozumowania to chyba nigdy bym nie kupił gry sportowej i tak bogaci sie np EA,rokrocznie zbiera kase swymi tasiemcami. Ale jesli ktos bardzo lubi sportowe...,chyba nie wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ficuś moim zdaniem Fallout 3 Wszystkie gry z tych 3 bym chciał ale pierwszą kupiłbym F3 Myślę że długa rozgrywka jest dużym plusem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Jeśli nie grałeś w Biszkopta to zdecydowanie on. Gra jest masakratorem ja już biorę Pes'a nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) niech jeszcze ktoś mi napisze ,że najlepiej wziąć LBP i dalej będę w punckie wyjścia .Tzn na bank te trzy gry kupię(F3,Bioshock i LBP) ,pytanie tylko które pójdą na pierwszy ogień ,bo na wszystkie mnie nie stać. Chyba wybieram Bioshocka(w ile się ją przechodzi?)-od zawsze go zazdrościłem xboxowcom ,to teraz pytanie czy LBP czy F3-wogóle kiedy ma wyjść polska wersja bo preorder w psx extreme dotyczy tylko angielskiej Edytowane 20 Września 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Bioshock to spokojnie ponad 20h miodnej gry.Trofea jeszcze będą więc nie mam pytań gdy ktoś jeszcze nie grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ja osobiście mam zamiar importować Eternal Sonata z US, bo brak rpgów na PS3 powoduje u mnie zaparcia! a Disgaea 3 to bardziej sRPG >.> Mam dylemat tylko odnośnie pozycji 2 i 3, bo więcej niż 3 gier nie chce kupić z braku czasu na je wszystkie ;p mam do wyboru Armored Core for Answer, Golden Axe, Fallout 3 (tutaj może PC bo taniej) Silent Hill 5 (podobnie jak F3)......ktoś ma jakieś wieści o Golden Axe? na sieci prawie nic, a premiera za parę dni.....jestem bardzo ciekaw, czy będzie klop, czy lepsze od Heavenly Swords oO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Fallout 3 czy Bioshock? Co pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ale to jest temat jaka gre wybrac a nie co pierwsze , bierz bioshocka,a z falloutem i tak posiedzisz kupe czasu,cos a'la Oblivion Cytuj Odnośnik do komentarza
Granat1987 1 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ficuś a nie myślałeś jeszcze nad Dead Space?? Zapowiada się miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 No ja myślę że najpierw powinieneś kupić bioschocka, przejsc, sprzedać a w miedzyczasie doczekamy sie wersji PL Fallouta. LBP I F3 to gry na dłuuugie godziny grania, więc teoretycznie długo byś czekał na Bioshocka (jeśli mówimy o przechodzeniu i sprzedawaniu). @Granat1987 No właśnie ja też się przymierzam do Dead Space, poważnie sie zastanawiam nad preorderem bo bardzo mi brakuje takich klimatów w takim wykonaniu Oczywiście pozostałe wymienione tu tytuły są dla mnie obowiązkowe i podobnie jak u Ficusia rozchodzi się jedynie o kolejność LBP na szczęście kupi moja połowa więc zostanie kasa na MS2 lub FC2 (z naciskiem na MS2, z FC2 czekam na recke w PE i może kupie ale jako używke z allegro) Cytuj Odnośnik do komentarza
Granat1987 1 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Też się zastanawiam nad preorderem jak zaamówisz we wrzesniu w sklepie psx to dostaniesz upominek Zdecydowałem się złożyłem zamówienie PES2009, BioShock, Dead Space :). A co, mam nadzeję że się nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) Wkoncu posiądając ps3 czuje ze mam konsole nowej generacji. Wychodzi masa swietnie wygladajacych gier a ja nie wiem na co wydac kase(. Tego mi brakowalo! Dzisiaj zaczynam jesienny szturm od Wipeouta HD a takto to naprawde nie wiem z kad wziac pieniadze ( i czas) zeby zagrac we wszytskie gry ktore chce w tym roku czyli : Brothers in Arms, Dead Space, Bioshock, Silent Hill, Alone in the dark(dostaniemy znacznie poprawioną/dopakowaną wersje), Resistance 2, Prince of Persia, Tomb Rider Underworld,White Knights Chronicles, Valkyria Chronicles a oprocz tego chce jeszcze nadrobic Foklore... P.S. Zapomnialbym o Pure ktorego demko zrobilo na mnie swietne wraznie. Tylko gdzie nowy SSX?? Edytowane 25 Września 2008 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Czy w MGS 4 jest multi? Słyszałem, że jest coś takiego jak Metal Gear Online, ale czy on jest zawarty w MGS 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
XMati 0 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dead Space - 14 Paź Tomb Raider Underworld - 3 Lis Fifa 09 - 14 Paź Co wybrać ? Co czytam w psxie artykuły na temat Dead Space mam na niego coraz większą ochotę, Tomb Raider też zapowiada się miodnie, zawsze od fify wolałem pesa ale to co pokazało demo mnie zniechęciło ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 dead space ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 wybrac cos starszego.w co nie grales. Poczekac 2/3 miechy-kupic TOMB RAIDERA. Cena Fify bedzie spadac bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 lol,totalnie nie podobne do siebie gry z ktorych to dwie sie jeszcze nie ukazaly...i jak ci tu pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi