TheBesTia 11 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 To nad czym się zastanawiasz!?! No chyba , że poza futbolem życia nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Wardi 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Po co ci druga gra do futbolu? Masz fife 10, bierz Uncharted 2 i się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Killzone 2 czy Resistance 2? Resi jedynka to wg mnie dość niedoceniona gra, bawiłem się naprawdę świetnie, natomiast po zagraniu w demo K2....cóż, doceniam poziom techniczny, ale jakoś nie dałem się ponieść emocjom, może wina dema ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Killzone 2 czy Resistance 2? Resi jedynka to wg mnie dość niedoceniona gra, bawiłem się naprawdę świetnie, natomiast po zagraniu w demo K2....cóż, doceniam poziom techniczny, ale jakoś nie dałem się ponieść emocjom, może wina dema ? Mam obie gry na półce i do singla (nie gram multi w te tytuły) polecam Resistance 2. Multi ponoć lepszy jest w K2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wardi 0 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja też polecam Resistance 2, w single bawiłem się świetnie, chociaż miejscami było trudno. Ale polecam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A więc Resi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 co polecacie z takich starszych exlcusivów? Myślałem o inFamous, Motorstorm: Pacific Rift coś jeszcze fajnego jest tam, nie jestem wybredny jeśli chodzi o gatunki, z wyjątkiem symulatorów. LBP, Resi 2 mogę pożyczyć od kumpla wiec te gry odpadają . Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Na początek w zasadzie polecam InFamous, choć to gra opierająca się trochę na systemach sandbox'owych ale opcja bycia dobrym lub złym jest co najmniej zachęcająca. Z ex'ów polecam również Ninja Gaiden Sigma, to materiał na miesiąc. O ile masz nerwy na ciągłe podnoszenie poprzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Infamous zdecydowanie. Motorstorm jest dobry jako przerywnik, badz gdy jestes milosnikiem dorzynania (tak wlasnie) wyscigowek i wymaga cierpliwosci (zeby padem telewizora nie roztluc ). Infamous to przyzwoicie dluga zabawa i swietna fabula. Jedna z tych gier, ktore nie dosc ze bawia to i dac do myslenia potrafia. Tylko ze trudno te dwie gry nazwac starszymi. NGS fajny jest jak nie przykladasz wagi do fabuly tylko lubisz rznac bez sensu... Chyba nawet najfajniejszy jest do rzniecia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Sam się przymierzam do inFamous, a ze starszych to polecam Heavenly Sword. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Czyli jednak inFamous i Motora wziąć . Ninja Gaiden 1,2 przechodziłem kupe razy na xboxie więc odpada a GoW 3 nie długo więc Heavenly se daruje. Jak coś jeszcze jest to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Metal Gear Solid 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Nad Metal Gear Solid to bym się zastanowił. To jest gra tylko dla fanów serii. A co do exów to Uncharted - pozycja obowiązkowa Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Mane_TA 1 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 tez sie zastanawiam nad Batmanem Uncharted 2 Star Wars Force Unleashed PES 2010 oraz Mirrors Edge (które juz przeszedłem na PC ale gra kozacka), chociaz nie chce wydawać na gry więcej niż te 110zł tak wiec dwie pierwsze pozycje szukać promocji albo kupić coś taniej i czekać aż stanieje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wardi 0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Star Wars: TFU odradzam. Gra jest ogólnie niezła, ale stanowczo za krótka i bez multiplayera. A drugi raz nie chce się przechodzić, więc gra na 7h i koniec. Co do Mirror's Edge to polecam i to bardzo, gra niesamowita. Jest krótka, fakt, ale tania i w przeciwieństwie do SW:TFU chce się ja przechodzić jeszcze raz. I jeszcze. I znowu. Ja już ukończyłem ją jakieś kilkadziesiąt razy (!) i nadal uważam, że rewelacja W Batmana:AA nie grałem, a Uncharted 2 to pozycja obowiązkowa KAŻDEGO posiadacza PS3 (szczerze to sam w to nie wierzyłem, patrząc na screeny to myślałem sobie "eh, nic takiego", ale zagrałem u kumpeli i (pipi)łem się w głowę, czemu ja tego nie mam...), ale wątpię żebyś dostał ją za 110zł. Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Wardi Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 tez sie zastanawiam nad Batmanem Uncharted 2 Star Wars Force Unleashed PES 2010 oraz Mirrors Edge (które juz przeszedłem na PC ale gra kozacka), chociaz nie chce wydawać na gry więcej niż te 110zł tak wiec dwie pierwsze pozycje szukać promocji albo kupić coś taniej i czekać aż stanieje . Batman jest rewelacyjny i warty każdych pieniędzy. Dla mnie gra tego roku, a mimo tego, że mam i Uncharted 2 i Assassin'a 2, to żadna mnie nie wciągnęła właśnie tak jak Batman. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Infamous zdecydowanie. Motorstorm jest dobry jako przerywnik, badz gdy jestes milosnikiem dorzynania (tak wlasnie) wyscigowek i wymaga cierpliwosci (zeby padem telewizora nie roztluc ). Infamous to przyzwoicie dluga zabawa i swietna fabula. Jedna z tych gier, ktore nie dosc ze bawia to i dac do myslenia potrafia. Tylko ze trudno te dwie gry nazwac starszymi. Spokojnie obydwie można wyrwać w dobrej cenie, dlatego polecam i jedna i drugą :] W cenie jednej nowszej gry masz dwie przyzwoite pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tekken 6 czy coś innego (nie Dragon's Age, nie AC2, nie MW2 - bo we wszystkie grałem/mam) - nigdy nie przepadałem za mordotłuczkami, aczkolwiek z kumplami czasem fajnie pograć, nudziły mi się jak grałem samemu po kilku partiach, zatem rozważałem też nowego Ratcheta, ale tu pies pogrzebany -żaden Ratchet nigdy mi się nie podobał w sensie grywalności więc nie liczę na kokosy, ewentualnie możecie polecić jakąś nową pozycję w co bym pograł i bym się nacieszył ? Dodam, że grałem w Batmana: AA i spodobał mi się, NGSII przeszedłem na X360 (jako Ninja Gaiden, więc czy ta gra ma coś jeszcze do zaoferowania ?) Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Coś ciekawego ze starszych gierek (nie AC, MW2 i inne nowości) dobrze jakby miała trophy i jak będą łatwe to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Wardi 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Warto kupować Batman: Arkham Asylum, czy lepiej uzbierać więcej kasy i kupić Uncharted 2 / Assassin's Creed 2? @down Dzięki Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Wardi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 warto kupić wszystkie trzy w wymienionej kolejności - nawet jeśli miałbyś się w kamieniołomie zatrudnić, żeby mieć na to kasę. Jak masz raka i to będzie ostatnia gra Twojego życia, to Uncharted 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 warto kupić wszystkie trzy w wymienionej kolejności - nawet jeśli miałbyś się w kamieniołomie zatrudnić, żeby mieć na to kasę. Jak masz raka i to będzie ostatnia gra Twojego życia, to Uncharted 2. Nie jest tak źle, a Uncharted 2 już mam. Myślałem o SW: TFU Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 To Star Warsa olej. Batman jest tytułem godnym polecenia. I to niezależnie od sympatii do któregoś z uniwersów. Batman jest po prostu lepszą grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patrycjusz 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A ja zaryzykowalbym stwierdzenie ze Batman byl nawet ciekawszy od AC2 ktorego wlasnie dzisiaj zakonczylem. Gdybym jeszcze raz stal przed wyborem to wybieralbym batmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rybok23 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Batman AA i Uncharted 2 wciągają niemiłosiernie Co jest warte swojej ceny Tomb Raider Undreworld,Splinter Cell Double Agent czy Assassin's Creed 2 ? TR dłuższy czy SC:DA ? Assassin to wiadomo że dłuższy. Który was najbardziej zaciekawił? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi