Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Warto kupić Bioshocka 2 chociaż nie mam i nie grałem w "jedynkę" (tylko demo)? Bo mam okazję kupić nówkę B2 Rapture Edition w dobrej cenie i nie wiem czy się skusić? Zdecydowanie warto. Właściwie to jest lepsza niż poprzedniczka (tez kup - koniecznie), a pierwszy Bio, to jedna z najlepszych pozycji ostatnich lat. I wszytko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Warto kupić Bioshocka 2 chociaż nie mam i nie grałem w "jedynkę" (tylko demo)? Bo mam okazję kupić nówkę B2 Rapture Edition w dobrej cenie i nie wiem czy się skusić? Zdecydowanie warto. Właściwie to jest lepsza niż poprzedniczka (tez kup - koniecznie), a pierwszy Bio, to jedna z najlepszych pozycji ostatnich lat. I wszytko jasne. Tia jasssne... dwójka jest świetna,ale jedynce nie podskoczy nie ma szans ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dokładnie tak. Dwójka to tylko kopia z syndromem więcej i (niekoniecznie) lepiej. Dla mnie BioShock ocierał się o najwyższą notę, gdy kontynuacja aspiruje na grę w granicach 7+ Pytanie ode mnie: Warto inwestować teraz w Move'a - głównie interesuje mnie (nieruszony jeszcze) HR oraz EP? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jako że GT5 przesunięto to muszę coś zakupić by wypełnić czas (po codziennych rundkach w BC2, hehe). Nie lubię gier sportowych. Miałem GOW3, HR, U2, T6, DS, LBP, RDR. Nie wiem czego chcę teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quchar 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jak grałeś w BC2, to moze dla odmiany MW/MW2, albo MoH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie, BC2 zaspokaja mój głód sieciowego FPS'owania. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Castlevania polecam w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No właśnie poważnie ją rozważam. Poczekam tylko aż wypuszczą patch naprawiający znikające sejwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) ale pendrive + zgranie save w przedostatnim chapterze załatwia sprawę (najwyzej będziesz do tyłu o jakieś 30 minut...) Edytowane 14 Października 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a ds to dead space czy demons souls?? (jak coś polecam w 100% obie.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dead Rising 2, albo poczekaj z tydzień na nowego Fallouta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 DS'y oba miałem. Uhm, rozważam też New Vegas, aczkolwiek strzelanie z pierwszej perspektywy mam co wieczór w BC2... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 To może Ratchet & Clank najlepiej zacząc od ToD. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja bardziej obstawiałbym (w platformerach) Trine lub nową Larę Croft...Załaduj konto za 100 i baw się Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jaką grę polecacie dla mojego 7 letniego chrześniaka. Chodzi mi o jakąś platformówkę,najlepiej PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Sprawdź EyePet'a - moja 5 letnia Chrześniaczka była wniebowzięta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Wczoraj zagrałem (kilkukrotnie) w demo VANQUISH i - mówiąc językiem wieszcza - totalnie mnie po**bało. Jeszcze tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) Panowie, nowy MOH, czy COD4? W COD4 nagrałem się na PC, ale nie mam na PS3. Ogólnie jestem tą grą zachwycony i chciałbym do niej jeszcze wrócić, ale najlepiej na konsoli. Słyszałem, że MOH to połączenie BFBC2 i MW, a że szukam też odskoczni od serii Call of Duty, to poważnie rozmyślam nad "Medalem". Z drugiej strony nie grałem w BFBC2 - jakoś mnie nie zainteresowało po samych filmikach w sieci. Kupiłbym obie, ale szykuje się wiele interesujących premier w najbliższym czasie, a poza tym nie starczyło by mi czasu na granie ze względu na szkołę. Napiszcie coś o wrażeniach z multi w MOH. Czy pochłania tak jak COD? Black Ops mnie nie zainteresowało, nie te klimaty, a poza tym tak jak pisałem szukam czegoś nowego. Poczekam już na MW3. Edytowane 15 Października 2010 przez R4VEN Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Gralem w bete MoH - to jest sredniak do bolu. Ni to MW2, ni to BC2. Nie dorownuje multi zadnej z tych gier (gorszy pod praktycznie rzecz biorac kazdym wzgledem). Filmiki z BC2 moga nie do konca oddac fun drzemiacy w tej grze. Piszesz, ze szukasz czegos nowego - na twoim miejscu mimo wszystko bralbym BC2. Gra jest naprawde swietna, a do tego oferuje rozgrywke diametralnie rozna od tej w CoD. Kupowanie CoD4 mija sie z celem, jako ze posiadasz ta gre na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jako że dawno w nic nie grałem, gdzieś z 4 miesiące czy nawet 5 bez nowej gry, to teraz naszła mnie ochota na zagranie w coś po niskiej cenie. Zaznaczam że lubie wszystkie gry, a w tył jestem tylko z 2 kwartałem 2010. Jeszcze ze starszych chodzi mi po głowie Yakuza 3 i Demon's Soul's, które prędzej czy pozniej do mnie trafią, ale teraz bym wolał jakąś szybsza grę akcji TPP lub FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) lbp goty czy infamous ? Edytowane 16 Października 2010 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 lbp goty czy infamous ? Jesli grasz sam,wez sobie Infamous,jesli duzo grasz z dziewucha,wez LBP;) Calkiem dwie rozne gry,nie wiem co bardziej lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Zavvi ma znów tanio Yakuze na składzie, czekam na listonosza i cieszę się jak dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza
77rpm 32 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Infamous to dla mnie jedna z bardziej z(pipi)anych gier ostatnich czasów jakie miałem przyjemność widzieć. Nie polecam nikomu, nuda, nuda, żenada, nuda. Są gusta i guściki, to po prostu moje zdanie. Cienizna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Disvertigo 7 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 inFamous nie jest nuda. Rewelacja gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi