Opublikowano 15 grudnia 201014 l NFS Hot Pursuit czy Gran Turismo 5 pod względem gry z kumplem na jednej konsoli i różnorodności aut? Z tych dwóch tylko GT 5 ma split-screen.
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Mam takie pytanko. Co mi możecie powiedzieć o grze MAG, (jest tam singiel czy tylko multi) i jaki trzeba mieć internet(prędkość) poczytać nie łaska http://www.psxextreme.info/topic/66691-mag/ tylko muli, jak najszybszy
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Gran Turismo 5 vs Red Dead Wiem, że to skrajnie różne gry. Kierownicy nie mam, w GT 5 grałem i tak średnio mi podeszło chociaż myślę że jak się wkręcę to może mi się spodobać. Red Dead'a widziałem tylko 1 trailer gameplay. GTA mi totalnie nie podchodzi, chociaż sandboksy jak infamous lubie.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Mam dylemat. Planuję zakupić 2 z 3 gier: AC2 GOTY, Castlevania i Final Fantasy XIII. Nie wiem które 2 z nich wybrać. Szukam czegoś, żeby oderwać się od GT5 i Black Ops'a bo od pół roku ciągle gram tylko fpsy i wyścigi. Z jednej strony fajnie grało mi się w FFX czy Crisis Core na PSP (przeszedłem 2 razy), ale sam nie wiem czy FF XIII mi się spodoba bo podobno strasznie nawydziwiali w tej grze. Castlevania mnie kusi bo to coś nowego, wcześniej grałem tylko chwilę na DS'ie, a w AC2 jeszcze w ogóle nie grałem, ale po opiniach innych chyba będzie to odpowiedni wybór. Pomóżcie coś
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Odpuść sobie FF XIII. To zupełenie coś innego niż pozostałe FF'y. Jeżeli chcesz fajnego i starczącego na długo sandboksa to bierz ACII. W Castlevanie nie grałem.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Kupiłem nowe Castlevanię i AC2 GOTY za 191zł z przesyłką (w sumie wychodzi jak za 1 najnowszy tytuł), mam nadzieję, że się nie zawiodę i w święta nie będę się nudził.
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Warto brać Fallout 3 w wersji PL? Słyszałem że jest masa błędów i nie można instalować DLC. Jak jest teraz?
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Warto brać Fallout 3 w wersji PL? Słyszałem że jest masa błędów i nie można instalować DLC. Jak jest teraz? Dalej to samo, brak wsparcia dla trofeów i DLC. Najlepiej kupić wersję GOTY, bo w fajnych cenach się trzyma (sam nad tym myślałem, ale wybrałem mniej wyczerpujące tytuły czyli AC2 i Castlevanie na świąteczne wolne).
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Kumpel kupił Pleja, ale żona wkurzona, że nie ma żadnej gry dla dziecka. Co oprócz Little Big Planet można by polecić dla ok. pięcioletniej dziewczynki?
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Tylko że kamerki jeszcze nie ma. To samo z Move. Chciał kupić, ale nigdzie nie było.
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Doradźcie. Bad Company 2, czy Black Ops? Wyjaśniam dylemat... Obecnie gram jednocześnie i w COD4, i w MW2 online, ale jako że jestem fanem, chciałbym zobaczyć COD:BO. Z drugiej strony nie odpowiada mi w nim trochę klimat, sceneria, mapy i broń. Nie do końca jestem też przekonany do Treyarch. COD5 średnio mi się podobał... Chciałbym się przekonać, dlaczego tak chwalicie BC2. BF 2 był ostatnią grą z tej serii, w którą grałem. Dodam, że gram indywidualnie bardziej niż zespołowo i lubię szybką rozgrywkę, nawet jak Quake. Ogólnie rzecz biorąc, czy grając już w COD'a i będąc nawet nieco nim znużonym, kupilibyście kolejnego, czy sprawdzili z czym się je BC2? Byłbym wdzięczny za ogólne zalety BC2 i BO. Interesuje mnie tylko Multiplayer. Swoją drogą, BC2 na filmikach wygląda bardzo grywalnie. Jak realizm? Edytowane 25 grudnia 201014 l przez R4VEN
Opublikowano 26 grudnia 201014 l No cóż, jeśli interesuje Cię wyłącznie multiplayer to jednak polecam Bad Company 2. To zdecydowanie najbardziej dopracowany i taktyczny multiplayer w FPS'ach. Black Ops to wypisz/wymaluj Modern Warfare 2, dodano tym parę bajerków jak malowanie twarzy/broni, itp. gra Treyarch ma niestety problemy w rozgrywce wieloosobowej i nawet wydane patche nie poprawiły sprawy tylko ją pogorszyły. Black Ops to przede wszystkim doskonała kampania i całkiem grywalny tryb zombie, w mulit też oczywiście pograć się da, ale dość szybko się nudzi. Bad Company 2 technicznie po prostu miażdży nowe Call of Duty. BC2 byłoby dla Ciebie naprawdę miłą nowością, więc bierz BC2, tym bardziej, że gra jest śmiesznie tania.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Po świętach dostałem zastrzyk gotówki i część z niej chciałbym przeznaczyć na gry. Wypiszę wam moje propozycje gier, które mnie interesują i liczę na waszą pomoc. Powiedzmy, że do wydania mam ok. 350zł. Batman Arkham Asylum, czy inFamous? Gran Turismo 5, czy NFS: Hot Pursuit? CoD: Black Ops, czy BF: Bad Company 2? Liczę też na wasze propozycje odnośnie gier.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Batman Arkham Asylum, czy inFamous? Wybrałbym Batmana, zwłaszcza jeśli nie interesują Cię sandboksy (jakim jest inFamous). Arkham Asylum to kapitalny klimat i patenty. Korzystanie z technologii Mrocznego Rycerza, bardzo przystępny system walki i epickie walki z bossami, zwłaszcza ze Scarecrow'em, coś niesamowitego. inFamous z kolei jest tanie i również ma sporo do zaoferowania, ponieważ przez całą grę balansujesz na krawędzi dobra i zła. Na początek jednak proponuje Batmana. Gran Turismo 5, czy NFS: Hot Pursuit? Jeśli chcesz realistycznej jazdy, masy aut i rozbudowanej kariery to bierz GT5. Jeśli jednak liczysz na efektowne wykonanie i solidne wyścigi z konkretną grafiką i sonudtrackiem to NFS: Hot Pursuit. Polecam jednak NFS, jest bardzo tani jak na półtora miesiąca od premiery. CoD: Black Ops, czy BF: Bad Company 2? Spójrz na mój ostatni post powyżej. Jeśli chcesz mulit i konkretnej grafy to Bad Company 2. Jeżeli chcesz solidnej kampanii i czegoś w stylu zombie do wybicia to Black Ops. Bad Company 2 jest jednak bardzo tani i jest o klasę lepszy pod względem technicznym od Call of Duty.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Batman. Bez uzasadnienia. Gran Turismo. Jeśli chcesz się naprawdę poczuć jak kierowca wyścigowy i lubisz realizm. Trochę się zawiodłem grafiką, ale grywalnością i dźwiękiem ta gra nadrabia. NFS, to typowa arcade'ówka, zakręty pokonuje się tam bokiem przy 200 km/h. Będę kupował NFS'y, ale tylko zbliżone symulacje, bo była o owych mowa. Jak kiedyś zbierałeś "resoraki", to teraz poczujesz młodość. Mnóstwo aut, każda modyfikacja kompletnie może zmienić pojazd i hałas silnika. Co do ostatniego dylematu, to też bym chciał, żeby ktoś się wypowiedział. NEMESIS US, Black Ops przypomina bardziej MW2, czy WaW? Właściwie, to coś widziałem w "piątce", może z BO byłbym zadowolony skoro to również Treyarch. Sory za drugi post pod rząd, miałem wybrać edycję... Edytowane 27 grudnia 201014 l przez Square
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Kampania w Black Ops to WaW po lekkim liftingu, natomiast multi jest identyczny jak ten z MW2. Po prostu dodano kilka nowości i to wszystko.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Kampania w Black Ops to WaW po lekkim liftingu, natomiast multi jest identyczny jak ten z MW2. Po prostu dodano kilka nowości i to wszystko. to sie nie zgodze...w BO nie ma kszy klimatu i fanu z mw2...to taki WaW lecz kraszony standardami z mw2 a do tego jest dziadosko slaby technologicznie
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Black Ops już odpadł z mojego zestawienia. Batmana też sobie na razie odpuszczę. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie GT5 - czy jest podobne do Forzy 3?
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Jednak jeśli powróciła by Ci chęć na Batmana to również bardzo polecam. Gra jest prześwietna, bardzo klimatyczna i ma masę super patentów, etapy z Scarecrow'em są niesamowite Mnie wcignęła niesamowicie, choć zanim zagrałem to miałem niemały dylemat, czy brać to w ogóle ( przypomniałem sobie wcześniejsze produkcje z super-bohaterami w roli głównej i trochę mi się odechciewało ... ale Batman z tamtymi grami nie ma nic wspólnego, całe szczęście ! ) Edytowane 26 grudnia 201014 l przez kubaa
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Nie przepadam za wyścigami ... jestem zwolennikiem bardziej arcade niż wczuwania się w drivera. Najlepiej grało mi się w Colina 2 kupę lat temu na pc i nfs U2. Co najlepiej kupić... po poczytaniu o gierkach myślę albo o nowym NFS albo o Burnoucie.
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Jak nie grałeś w Burnout'a jeszcze, to się nie zastanawiaj. Edytowane 27 grudnia 201014 l przez R4VEN
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Ano, za 35 zł można wyciągnąć, ale lepszą alternatywą są jednak Motorstormy.
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Ano, za 35 zł można wyciągnąć, ale lepszą alternatywą są jednak Motorstormy. Potwierdzam, pragnę także dodać, iż sam za ściagałkami nie przepadam ale MotorStorm mną totalnie pozamiatał - zajebisty stuff Edytowane 27 grudnia 201014 l przez stoodio
Opublikowano 28 grudnia 201014 l NEMESIS US, Black Ops jest podobny do MW2 pod względem takiej "rozróby"? Trochę przesadzają już z tymi killstreak'ami i perkami...