Opublikowano 9 grudnia 201311 l Podbijam, niech ktoś się wypowie, bo też ostatnio obczajałem ten tytuł.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Duży ciekawy świat,masa kłestów,pierdoły do zbierania,fajne klasy postaci,system walki jest fpyte tyle tylko że jest prostaA i online pass jest za darmo jak ktoś bierze używke
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Ja jestem zadowolony z Amalura. Prawie 100 godzin na liczniku po ukończeniu, piękny świat, bdb system walki, fabuła sztampa, questy niektóre fachowe , ale większość popierdółkowate.Duuużo lootu, niektóre bronie nowatorskie (chakramy i faeblady). Masa questów - odechciewa się robić poboczne w pewnym momencie. Walka ala God Of War i fachowe wykończenia teżsą. Główna wada gry to stopień trudności- na hardzie jest za łatwo.... I zły balans wykuwanych broni, to co sobie sam wykujesz (na późniejszych levelach) jest lepsze niż najlepsze znaleźne bronie. Jak oczekujesz prawdziwego rpga z fabułą to się zawiedziesz, a jak podejdziesz do tego jak do Diablo, z masą lootu, pięknymi widoczkami, duuuużym światem (jest pływanie nawet) - to będziesz siędobrze bawił jak ja.8/10 Edytowane 10 grudnia 201311 l przez adamst85
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Coś w miarę nowego do 50-60 zł ? Splinter Cell Blacklist, DMC, Bioshock Infinte.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Metal Gear Rising Revengeance. http://allegro.pl/metal-gear-rising-revengeance-ps3-poznan-i3768162299.html
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Metal Gear Rising Revengeance. http://allegro.pl/metal-gear-rising-revengeance-ps3-poznan-i3768162299.html Nie wymieniałem bo w plusie przecież było.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Danke . Myślę nad Bioshockiem, chociaż nówki za 60 zł nie ogarnę . Na razie muszę przemęczyć się z Ragem..
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Mozecie polecic jakas fajna gre do co-opa lokalnego? W diablo fajnie sie gralo, teraz mam dungeon siege ale chcialbym miec cos jeszcze.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l RE5, Dead Nation, Renegade Ops, Trine 1/2, Outland, Shank 1/2, Borderlands 2, Killzone 3 itd.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Bierz Dragon's Crown - we dwójkę na jednej konsoli miazga. + seria Lego, Diablo 3, LBP 1/2 Przecież napisał, że "w diablo fajnie się grało" -_-'
Opublikowano 14 grudnia 201311 l FPS'y odpadaja bo dziewczyna nie ogarnia widoku fpp ;p Lego ograne czesciowo, LBP jakos nam nie podeszlo. Dead nation i Zombie Apocalapyse bardzo fajne, ostatnio gralismy w How To Survive - polecam kazdemu. Dungeon Siege jak narazie slabo wypada, generalnie preferowalbym chyba rpg ale raczej nic juz takiego nie ma chyba.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Tomb Raider and the Guardian of Light, Ratchet & Clank: All 4 One, Army of Two (byle nie ostatnie), Rayman Origins/Legends, Castle Crashers, Shank...
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Co wybrać jako pierwsze gry na ps3? Mam już ni no kuni bo to byl moj must have numer 1 i chce w styczniu dokupic z 2-3 tytuly z jakis starszych tanszych gierek nie musza byc nowosci zadne do nich tez dojde w koncu. Wczesniej gralem wiekszosc gierek z ps2 o wysokich ocenach. Co polecicie na ta konsolke jako must have?
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Napisz jakie gatunki wolisz, bo tak to dostaniesz listę gier, z których połowa w ogóle Cię nie będzie interesowała. I czy mają to być tylko exy, czy multi też.
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Must have? RDR, trylogia Uncharted, Batman Arkham Asylum i Arkham City to na pewno... I tak jak Square napisał. Sprecyzuj nieco pytanie.
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Więc tak zawsze mnie kręciły gierki akcji typu wszelkie devil may cry, metale, onimusha itp. Generalnie uwielbiam jrpgi ale jak wyzej wspomnialem jednego juz kupilem wiec na jakis czas starczy i chce miec cos na przerywnik. Z samochodowek lubie gran turismo wiec pewnie kiedys lykne a tak to jeszcze platformery. Za to nie interesuja mnie zupelnie strzelanki na ps nie wiem jakos nie przepadam.
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Więc tak zawsze mnie kręciły gierki akcji typu wszelkie devil may cry, metale, onimusha itp. Generalnie uwielbiam jrpgi ale jak wyzej wspomnialem jednego juz kupilem wiec na jakis czas starczy i chce miec cos na przerywnik. Z samochodowek lubie gran turismo wiec pewnie kiedys lykne a tak to jeszcze platformery. Za to nie interesuja mnie zupelnie strzelanki na ps nie wiem jakos nie przepadam. Demon's Souls Jak coś to to jest dunegon crawler a nie jrpg Edytowane 15 grudnia 201311 l przez mate5
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Więc tak zawsze mnie kręciły gierki akcji typu wszelkie devil may cry, metale, onimusha itp. Generalnie uwielbiam jrpgi ale jak wyzej wspomnialem jednego juz kupilem wiec na jakis czas starczy i chce miec cos na przerywnik. Z samochodowek lubie gran turismo wiec pewnie kiedys lykne a tak to jeszcze platformery. Za to nie interesuja mnie zupelnie strzelanki na ps nie wiem jakos nie przepadam. Demon's Souls Jak coś to to jest dunegon crawler a nie jrpg Właśnie przejadły mi się tego typu gry na kompie gralem w oczekiwaniu na psa w skyrima itp i szczerze ten gatunek mi nawet nie odpowiada. Jednak wole Jrpg;) God of wary pozycze od znajomego bo ma cala kolekcje i mysle nad tym last of us, graliscie, co myslicie? Metal geara tez moge pozyczyc wiec co tu jeszcze? Sam myslalem o ratchet & clank ale nie wiem ktora czesc wybrac. Tools of destruction za grosze mozna kupic nowa moze ta? Jest cos ciekawego z gier typu devil may cry,onimusha? Moze ninja gaiden jakis slyszalem ze niezle a nigdy stycznosci nie mialem
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Panowie(bądź Panie) powie mi ktoś czy warto kupić ps plus? Jakieś darmowe tytuły są poza tymi co się miesięcznie zmieniają coś ciekawego na rozpoczęcie przygody z konsolą?
Opublikowano 23 grudnia 201311 l elo Ostatnio łyknalem Uncharted 3 polska wersje i powiem Wam, jako gracz niedzielny i czesciowo juz znudzony gierkami, zatopilem sie w tej pozycji szybciutko i calosc mega mi sie podobala - naprawde kozacka rozrywka. Co polecacie podobnego swoja grywalnoscia do tego utworu, albo moze czy warto siegac po czesc 1 i 2 teraz? wiadomo, ze pewnie beda troche okrojone wzgledem trzeciej, ale moze? Edytowane 23 grudnia 201311 l przez Banny