Skocz do zawartości

Starcraft II

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem trochę w starcrafta i... Blizzard nie potrafi robić RTSów. Pewnie multi wymaga myślenia, układania jakichś taktyk, ale single niestety nie. Filozofia singla polega mniej więcej na tym - wydob

• Będę w mniejszości jeśli powiem, że w nosie mam ten cały e-sport? Kupuję grę dla singla, kampanii, skirmishów, bo jestem każualem i chcę się tylko dobrze bawić, a nie stresować i dobijać nadgarstek.

• cześć

Opublikowano

+1 

lubie mane

chociaz srotoss

EDIT:

polecajka na streama byuna :)

Opublikowano
  • Autor

Chciałem sobie zainstalować  HOTS'a z płyty na laptopie, myślałem że po 10 minutach będę mógł pograć a tu ch.uj....
Muszę ściągnąć 6GB danych. Nie wiem po co mi oryginalna płytka skoro całego klienta trzeba ściągać z sieci.

abkw0pWl.jpg

Może to ja coś źle robie?

Opublikowano

nah. w dzisiejszych czasach plyta z gra to podstawka pod piwo tylko.

juz nawet na konsoli w dniu premiery sciaga patche

Opublikowano

No jak to po co, żeby na półce stała i szpanowała przed kolegami a co to czego jak kiedy nie mam, o!

Opublikowano
  • Autor

Może się myślę ale HOTS na płytce ma również ukrytego WOL'a, całość jest na chyba patchu 2.xxxx, więc nie powinno mi ściągać 6 GB. Po(pipi)iło tych hamburgerów z Blizzarda że mając nośnik karzą mi ściagąć to samo z preinstalowanym najnowszych patchem. Jakby samych łatech nie mogli udostępnić :D

Opublikowano

Jak ktoś się interesuje tym co się dzieje obecnie z WCS:

...jak nie, to raczej specjalnie ciekawe nie będzie dla Was ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi sie czy wings of liberty podrozalo po premierze heart of swarm? Wczesniej widzialem w empikach czy media markt za jakies 89-99zl a teraz okolice 120zl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Epic ale jakim wogole cudem?Gdyby celowaly w np mutaliski to jeszcze mozna zrozumiec ze aoe ale celujac w banelingi,rakiety wybuchly o ziemie i rozwalily medivaci?  0.o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka :) znacie jakieś pewne sklepy z kodami? A może natknęliście się na jakąś promocję wol+hots ?

Opublikowano

moj hots jak i pare innych rzeczy kupilem na http://www.keye.pl/ wiec moge powiedziec ze jest to pewne. combo wol+hots masz tam za 190 zl

jakis promocji nie widzialem i raczej bym sie nie spodziewal bo to blizzard ktory promocji nie robi nigdy chyba ze na wowa albo premiere nowego dodatku
.

zawsze mozesz sledzic http://lowcygier.pl/ czy tam sie cos nie pojawi ale w przypadku gier blizza to troche jak czekanie na snieg w maju wiec polecalbym brac

Opublikowano

Dreamhack! :banana:  Go MaNa!
Polecam od razu strone gamingbet.eu.Mozecie tam obstawiac wyniki :)

Opublikowano

Co prawda nie z DH ale i tak swietna akcja.Kapitalne "forcefieldy"

stephano-changeling-forcefield.gif

Edytowane przez Neo3016

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

wow. po tym jak wdeptal mvp w ziemie 3-0 myslalem ze moze wreszcie JD wygra wszystko ale jak zwykle eg curse za silne. ladny final 4aiur ale tasteless troche za bardzo hypowal z tym ze sos zmienia sposob w jaki rozumiemy sc2