Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Podobno w najbliższy czwartek ma wyjść demo Jak na razie gra zapowiada się na murowany hit To nieźle. Sobie poszpilamy i zobaczymy jak udany to tytuł.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Skąd te PODOBNO wieści? Było by zacnie, ale jak ktoś (m$?) potwierdzi to uwierzę.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l pisze o tym pare serwisów, to nie jest jakaś wiadomość, którą można by było fake'ować. Po prostu wydają demko, komu by się chciało kłamać w takiej sprawie?
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Plota wzięła się stąd: http://talkplaystation.com/star-wars-the-f...-this-thursday/ Ale już została zdemenotwana: http://talkplaystation.com/the-force-unlea...-out-this-week/
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Tylko ktos wierzacy w latajace swinie uwierzy w to ,ze ktos cos wyda bez zadnego konkretnego i rzetelnego zrodla. Jak by mieli zamiar to by tego nie kryli.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l To juz lepiej czekac na fulla, niz demo ktorego moze nie byc. W sprawie multi nic sie nie zmienilo? Jakis co-op czy cos.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Demo będzie na 100%, gra zrobiła wokół siebie bardzo dużo szumu i wywołała spore apetyty u graczy dlatego warto zweryfikować czy faktycznie będziemy mieli do czynienia z hitem jesieni.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Ale już np. taki Bioshock demkO miał. Swoja drogą, w nowym Soul Calibur 4, jest jakiś minutowy filmik, w kiepskiej jakości, pokazujący pierwszy level, Vaderem. NIE MAM WIECEJ PYTAń, BYLE DO JESIENI(WRZEśNIA). Edytowane 12 sierpnia 200816 l przez Slupek88
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Mam nadzieję, że demo pojawi się na marketplace i będzie dostępne dla polskich IP. W tej chwili materiały o grze mnie do siebie nie przekonują. Do tego brak multi, nawet w szczątkowej postaci... Pozostaje poczekać do... czwartku ?.
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l demka na razie na marketplace nie ma i chyba nie bedzie... http://talkplaystation.com/the-force-unlea...-out-this-week/ szczerze to tylko demko moglo mnie przekonac do zakupy gry w dniu premiery a tak....
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l Dajcie spokój. Demo będzie. Lucas Arts potwierdził, że demo będzie, tylko nie w tym tygodniu i tyle.
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l Dokładnie, zostaje nam zakres dni 18-31 sierpnia i w tym terminie będzie na pewno (podejrzewam, że w okolicy targów GC).
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Wyjaśniła się sprawa dema. W najnowszym GT TV ogłoszono, że demo ukaże się na PS3 i X360 już 21 sierpnia.
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l No i elegancko, byle do czwartku do dema. Chodź gra to i tak pewniak.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Nowe materiały z gry: World Exclusive Trailer: HD, SD Exclusive Mission Cinematic: HD, SD Exclusive Massacre Gameplay: HD, SD Exclusive Massacre Gameplay Part II: HD, SD Exclusive Massacre Gameplay Part III: HD, SD
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Obejrzalem wszystkie filmiki.Od strony graficznej,fizycznej oraz efektow nie mam najmniejszych zastrzezen, ale rozwiazania uzyte podczas samych walk wzbudzily we mnie pewne watpliwosci, ze jednak nie bedzie to gra idealna.Czegos tam brakuje.Sa moim zdaniem zbyt duze odleglosci pomiedzy celami, przez co dynamika mocno spada.IMHO pod tym wlasnie wzgledem Too Human prezentuje sie lepiej.Pomimo tego w fulla zagram z duza przyjemnoscia.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Exclusive Mission Cinematic: HD, SD Ten filmik trzepie jaja. Klimat sie leje strumieniami. Nie ukrywam, że Saga SW mi sie podoba (Zarówno uniwersum jak i historie opowiedziane w obydwu trylogiach). Edytowane 17 sierpnia 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Obejrzalem wszystkie filmiki.Od strony graficznej,fizycznej oraz efektow nie mam najmniejszych zastrzezen, ale rozwiazania uzyte podczas samych walk wzbudzily we mnie pewne watpliwosci, ze jednak nie bedzie to gra idealna.Czegos tam brakuje.Sa moim zdaniem zbyt duze odleglosci pomiedzy celami, przez co dynamika mocno spada.IMHO pod tym wlasnie wzgledem Too Human prezentuje sie lepiej.Pomimo tego w fulla zagram z duza przyjemnoscia.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Generalnie gra zapowiada się rewelacyjnie, jednak po zaprezentowanych filmikach brakuje mi możliwości "rozczłonkowywania" przeciwników, jak to miało miejsce w świetnym Jedi Outcast/Jedi Academ ( ).
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l ale ciachanie na czesci Storm Trooperow czy reszty bylo mozliwe dzieki silnikowi na ktorym chodzil JO a dokladniej na uaktywnieniu go poprzez cheata jak pamietam Edytowane 17 sierpnia 200816 l przez signap
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Z tego co pamiętam domyślnie możliwe było ciachanie, cheat dodawał jedynie krew. Grałem w to dawno, możliwe, że pamięć płata mi figla. Niemniej jednak chciałbym zobaczyć coś takiego w Force Unleashed. Edytowane 17 sierpnia 200816 l przez ShtaS