Opublikowano 21 maja 200915 l Lucyfer bedzie sie ukrywal przez 20 odcinkow a bracia beda sa polowac na demony Właśnie tego się obawiam. Serial w piątym sezonie zwyczajnie zacznie już nudzić, bo do prawdziwej apokalipsy nie dojdzie, gdyż to "tylko serial" z bardzo ograniczonym budżetem. Dlatego 5 sezon powinien być ostatnim i niech zostanie skrócony do 12 epizodów, a fabuła mogłaby oscylować tylko wokół głównego wątku.
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l W nowym sezonie pojawi się... Paris Hilton. http://tv.ign.com/articles/101/1011016p1.html
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=8ObcNn3ujLc...player_embedded zwiastun
Opublikowano 10 września 200915 l <!--quoteo(post=1845913:date=19 05 2009, 17:41:name=Tommo)--><div class='quotetop'>CYTAT(Tommo @ 19 05 2009, 17:41) 1845913[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Lucyfer bedzie sie ukrywal przez 20 odcinkow a bracia beda sa polowac na demony<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Właśnie tego się obawiam. Serial w piątym sezonie zwyczajnie zacznie już nudzić, bo do prawdziwej apokalipsy nie dojdzie, gdyż to "tylko serial" z bardzo ograniczonym budżetem. Dlatego 5 sezon powinien być ostatnim i niech zostanie skrócony do 12 epizodów, a fabuła mogłaby oscylować tylko wokół głównego wątku. Lucyfer pojawi się już w pierwszym lub drugim odcinku i będzie regularnie występował,więc wasza teoria pada
Opublikowano 10 września 200915 l powiem szczerze, że od połowy 4 sezonu serial zaczął mnie nudzić. Kiedy się skończyło nadawanie? Ja ostatni odcinek obejrzałem dopiero parę dni temu. Finał ciekawy, ale już mi się to trochę ciągnie. I tak obejrzę 5 sezon, ale powinni już kończyć. Najlepszy okres, to imo od połowy pierwszego, do 3 sezonu. W trzecim już zaczął mnie wkurzać nadmiar demonów, czyli zwykłych ludzi z czarnymi oczami. W poprzednich odcinkach demony były silne i rzucały bohaterami jak chciały, a potem to nawet na pięści się pojedynkowali (Sama idzie zrozumieć z wiadomych względów). W 4 sezonie dużą świeżością było wprowadzenie aniołów, ale i oni spowszednieli po jakimś czasie. Castiel stał się ci.pką, którą każdy mógł pomiatać itd. tęsknie za tą, co podkradała wszystko w 3 sezonie, co miała angielski akcent. Szczerze mówiąc liczyłem, że rozwinie się jakiś wątek miłosny z Deanem ;] no i Ruby w 4 sezonie była chu.jowa. Wolałem tą blondynę. A sam motyw, że chodziło w ostatniej pieczęci, że trzeba zabić Lilith to chyba na kolanie pod koniec scenarzyści wymyślili. To po chu.j ona się ukrywała, a nie poszła do Sama i nie dała się zabić na samym początku? To, że Ruby wrobiła Sama, to też chyba w połowie wymyślili.
Opublikowano 11 września 200915 l Wiekszosc fanow mysli zupelnie odwrotnie[ w tym ja] , najlepsze sezony to wlasnie 3 i 4. 5 sezon swietnie sie zaczal.
Opublikowano 12 września 200915 l Podwójne tak. Z sezonu na sezon jest coraz lepiej, a nawet na samym początku nie było zle. No i nowy sezon zaczał się bardzo dobrze. Wiadomo jak bedzie wygladał Lucyfer i wcale nie będzie to jakis lachon z American Next Top Model. Edytowane 12 września 200915 l przez gekon
Opublikowano 12 września 200915 l Dobry poczatek sezonu. - Calkiem fajny casting Lucyfera. Gosciu byl niezly w Dexterze . - Castiel wrocil, w sumie nikt chyba nie kupil jego smierci ale i tak jego nagle pojawienie sie i masakrowanie aniolow to diablo dobre wejscie. - Podoba mi sie, ze tworcy ciagle robia sobie jaja z bardziej obsesywnych fanow. - Mam nadzieje ze serial wroci do zasady "no chick flick moments" bo juz troche mam dosyc melodramatycznych sytuacji gdzie wszyscy maja lzy w oczach. - Slabo kojarze kim jest Meg?
Opublikowano 12 września 200915 l Nie oglądam tego serialu, ale zaje.bistego aktora dobrali do roli. Ciekawe, że równocześnie gra zupełnie opozycyjną do postaci Lucyfera (albo nie, nikt tego nie wie do końca) rolę w "Lost". Edytowane 12 września 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 12 września 200915 l Slabo kojarze kim jest Meg? Meg to jest ten demon co cchiał ich wykonczyc w 1 i 2 sezonie, a własciwie polował na ich starego. Wtedy był blondynką o krotkich włosach Edytowane 12 września 200915 l przez gekon
Opublikowano 18 września 200915 l 4x02 fajny ale jedna rzecz mnie troche niepokoi ze Sam zaszlachtowal dwoch nastolatkow, ktorzy nie mieli w srodku demonow. Troche to ciezkie ale ignoruje to i zamiast tego martwi sie glodem na krew. Przeoczenie autorow czy umyslne przemycenie czegos mocniejszego? Bo w amerykanskich serialach glowni bohaterowie rzadko podrzynaja gardla niewinnym, nawet niechacy. Przynajmniej dobrze ze nie sprobowal pic ich krwi, lol.
Opublikowano 18 września 200915 l ^^Może coś fajnego z tego w dalszych odcinkach zrobią. Ostatnie dwa odcinki naprawdę dobre są.
Opublikowano 19 września 200915 l Nom, nieźle się to rozkręca. Nadchodząca apokalipsa, rosnący w siłę Lucyfer, czterej jeźdźcy i cała reszta motywów biblijnych, jest miodzio. Do tego wątek skłóconych braci i starcie z aniołami, zapowiada się pełen atrakcji sezon.
Opublikowano 20 września 200915 l Ci skłóceni bracia to juz oklepany temat, to mi sie wlasnie nie podobalo w ostatnim odcinku, pewnie i tak sie zejda niedlugo.
Opublikowano 20 września 200915 l 4x02 fajny ale jedna rzecz mnie troche niepokoi ze Sam zaszlachtowal dwoch nastolatkow, ktorzy nie mieli w srodku demonow. Troche to ciezkie ale ignoruje to i zamiast tego martwi sie glodem na krew. Przeoczenie autorow czy umyslne przemycenie czegos mocniejszego? Bo w amerykanskich serialach glowni bohaterowie rzadko podrzynaja gardla niewinnym, nawet niechacy. Przynajmniej dobrze ze nie sprobowal pic ich krwi, lol. Może uznali, że głupio rozwiązali motyw Sama i chcą to naprawić. Mnie osobiście wkurzyło to, że nagle bez powodu stracil swoje moce. Liczyłem na jakiś mały sparing pomiędzy Samem a Deanem
Opublikowano 21 września 200915 l Niby przeszedl szybki detox, ale po tym co zrobil i tak pewnie by przestal pic krew demonow.
Opublikowano 25 września 200915 l I wszystko zmierza w stronę Dean Vs Sam Dean jest naczyniem Michała, Sam Lucyfera, jeden z nich ginie, idealny finał jak dla mnie
Opublikowano 26 września 200915 l Malo prawdopodobne, czytalem opis kolejnych odcinkow i beda polowac razem, czyli sie pogodza
Opublikowano 26 września 200915 l Ale mowie o zakonczeniu, nie przez przypadek chyba dwwaj głowni bohaterowie są tymi całymi naczyniami dla kluczowych postaci w serialu. No ale zobaczymy, mi by pasował taki koniec.
Opublikowano 27 września 200915 l To ze obaj nimi sa troche mi nie pasuje, maksymalnie to naciagane. http://www.youtube.com/watch?v=7cBF6RgSCmk trailer kolejnego odcinka, zapowiada sie za(pipi)iscie