Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 466,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

,,Obecności 4", cóż, jeszcze nie widziałem... Ale rzekomo to taki film, który w oczach krytyków i widzów wyrasta do rangi najwyżej ,,typowego 7/10", nic więcej, jakby nie był on w stanie wykazać się niczym zaskakującym, jakby nowszym, świeższym, bardziej dogłębnie przerażającym i szokującym niż genialne pierwsze dwa dzieła z cyklu (Obecność i Obecność 2). ,,Gdzieś tam, coś tam się w internetach gada", że to... wcale nie jest ostatni tytuł z całego ciągu ,,Conjuring", że niby coś ma jeszcze powstać: serial, albo jakiś Spin-Off. W każdym razie... jeśli mi się uda śmigiem-migiem ogarnę ,,Obecność 4" w krakowskim IMAXie, jeśli nie, to czekam na VoD, albo Blu-Ray 4K w wersji steelbooka z polską opcją językową - i tak będzie dobrze. A chyba w ramach nastrojenia się na ten film kupię sobie:

https://www.taniaksiazka.pl/puzzle-1000-compact-horror-collection-the-nun-p-2291357.html?gap=1&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gad_campaignid=15843571410&gclid=CjwKCAjw2vTFBhAuEiwAFaScwuzEb-3Akv-5TF8Ni7ZregQ_6Ouvb7BZOsYdwdBsVz9w0Snhe3Lc4RoC4OQQAvD_BwE

Clementoni, Puzzle 1000 Compact Horror Collection The Nun 37098 Clementoni

Opublikowano

Czy ktoś o draculi w ogóle słyszał że jest produkowana?

Opublikowano

Nie xD Teraz sie dowiedzialem ze istnieje.

Opublikowano

Ja wiedziałem, ale nie za dużo tego, ile można wałkować i to w tak krótkim czasie ten sam temat.