Opublikowano niedziela o 19:051 dzień ,,Obecności 4", cóż, jeszcze nie widziałem... Ale rzekomo to taki film, który w oczach krytyków i widzów wyrasta do rangi najwyżej ,,typowego 7/10", nic więcej, jakby nie był on w stanie wykazać się niczym zaskakującym, jakby nowszym, świeższym, bardziej dogłębnie przerażającym i szokującym niż genialne pierwsze dwa dzieła z cyklu (Obecność i Obecność 2). ,,Gdzieś tam, coś tam się w internetach gada", że to... wcale nie jest ostatni tytuł z całego ciągu ,,Conjuring", że niby coś ma jeszcze powstać: serial, albo jakiś Spin-Off. W każdym razie... jeśli mi się uda śmigiem-migiem ogarnę ,,Obecność 4" w krakowskim IMAXie, jeśli nie, to czekam na VoD, albo Blu-Ray 4K w wersji steelbooka z polską opcją językową - i tak będzie dobrze. A chyba w ramach nastrojenia się na ten film kupię sobie: https://www.taniaksiazka.pl/puzzle-1000-compact-horror-collection-the-nun-p-2291357.html?gap=1&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gad_campaignid=15843571410&gclid=CjwKCAjw2vTFBhAuEiwAFaScwuzEb-3Akv-5TF8Ni7ZregQ_6Ouvb7BZOsYdwdBsVz9w0Snhe3Lc4RoC4OQQAvD_BwE
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W wypożyczalniach internetowych są już Weapons oraz Dracula od Luca Bessona.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja wiedziałem, ale nie za dużo tego, ile można wałkować i to w tak krótkim czasie ten sam temat.