Opublikowano sobota o 20:582 dni Vicious z piękną Dakotą warto?Pojawił się, ale jakoś takie słabe oceny ma.
Opublikowano sobota o 21:062 dni Nie widziałem oryginału, ale remake dobry, nie spodziewałem się też takiej obsady, myślałem, że to jakaś produkcja klasy B z nonejmami. Spoko gore, głupi humor, efekty też nienajgorsze. Dla koneserów gatunku.Widzę, że nawet krytykom siadło
Opublikowano niedziela o 11:072 dni Minnie też nie oszczędziliCzekamy na Pluta i Hyzia, Dyzia i Zyzia.
Opublikowano niedziela o 14:301 dzień 1 godzinę temu, Mejm napisał(a):HIM juz ktos?Na przewijaniu nie chciało mi się tego skończyć, wyłączyłem po godzinie. Horror z tego żaden, może fanom futbolu się spodoba. Mogłem średnią ocen sprawdzić. To już nawet tego chłopa zamkniętego w piwnicy dociągnąłem do końca, a też parujące gówno.
Opublikowano niedziela o 14:431 dzień Ujezu 4/10 sie nie spodziewalem. A za Peele nie przepadam wiec dla mnie to akurat plus ze tylko jest na plakacie.
Opublikowano niedziela o 15:071 dzień 33 minuty temu, Rtooj napisał(a):Bezczelnie reklamowane nazwiskiem Peele.Ja lubię jego filmy, ale te które reżyserował osobiście XD
Opublikowano niedziela o 19:341 dzień PrimeVideo troszku zaskakuje... w kwestii tego jakie horrorkowe dziwadła wstawia do biblioteki w ramach ,,suba" Prime'a. Zamiast dawać takie cosiki jak ,,Wampiryczni Kochankowie" do swojego serwisu VoD, np. jako coś do wypożyczenia za 5zł w zwykłej SD lub HD jakości, to wstawia je dla niczego nieświadomego widza, który zakupił ,,abo" Prime'a. Bo szukałem czegoś do swojej listy horrorów na Halloowenowy długi weekend do obejrzenia. I tu myk... okazuje się, że niechcący dodałem sobie do listy tych ,,Kochanków", xD, totalistycznie wręcz nie wiedząc, że jest to film z takimi erotycznymi podśmiechujkami w tle. Tak, pełno Prime wrzucił ostatnio do oferty subskrypcji horroro-thrillero-kryminały etc., wątpliwej jakości, o średniej ocenie, od 3-4/10. XD
Opublikowano wczoraj o 08:37 1 dzień 17 godzin temu, Rtooj napisał(a):W sensie Candyman lepszy od Get Out?Candymana reżyserowała ta baba Nia Da Costa, ale film ogólnie spoko.Get Out najlepszy od Jordana, ale pozostałe też lubię. Nie widziałem tylko tego nowego z Phoenixem.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. ,,Cicha noc, śmierci noc"... Tiaaa, rok 2025. ,,Ulepszona", ponoć tak samo dobra jak pierwotna, wersja kultowego horror-slashera z 1984r. Hype'ik na takie cosik jest! Ha! Zresztą sam film, nie znając oryginału, prezentuje się na wstępie… mocno kusząco! Zwiastun przykuwa uwagę, a fabuła… no kurnia balans daje nadzieję na dobre bezkompromisowe widowisko, na mega ,,mięsistą" jatkę. No i reżyser! Nie byle kto! Pan Nelson, to bodaj słynna ,,Droga bez Powrotu" i któreś z części V/H/S. Na pewno źle w "Cicha noc, śmierci noc" nie będzie.https://www.filmweb.pl/film/Vicious-2025-10092111Ktoś oglądał ,,Vicious"? Dakota Fanning tam gra.... No i tak troszku kusi. Ale oceny globalnie... takie se. xD.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Zwyczajne zazdro, bo każdy by chciał pisać tak kwiecistym językiem, ale nie każdego stać na tyle narkotyków.