Opublikowano sobota o 20:583 dni Vicious z piękną Dakotą warto?Pojawił się, ale jakoś takie słabe oceny ma.
Opublikowano sobota o 21:063 dni Nie widziałem oryginału, ale remake dobry, nie spodziewałem się też takiej obsady, myślałem, że to jakaś produkcja klasy B z nonejmami. Spoko gore, głupi humor, efekty też nienajgorsze. Dla koneserów gatunku.Widzę, że nawet krytykom siadło
Opublikowano niedziela o 11:072 dni Minnie też nie oszczędziliCzekamy na Pluta i Hyzia, Dyzia i Zyzia.
Opublikowano niedziela o 14:302 dni 1 godzinę temu, Mejm napisał(a):HIM juz ktos?Na przewijaniu nie chciało mi się tego skończyć, wyłączyłem po godzinie. Horror z tego żaden, może fanom futbolu się spodoba. Mogłem średnią ocen sprawdzić. To już nawet tego chłopa zamkniętego w piwnicy dociągnąłem do końca, a też parujące gówno.
Opublikowano niedziela o 14:432 dni Ujezu 4/10 sie nie spodziewalem. A za Peele nie przepadam wiec dla mnie to akurat plus ze tylko jest na plakacie.
Opublikowano niedziela o 15:072 dni 33 minuty temu, Rtooj napisał(a):Bezczelnie reklamowane nazwiskiem Peele.Ja lubię jego filmy, ale te które reżyserował osobiście XD
Opublikowano niedziela o 19:342 dni PrimeVideo troszku zaskakuje... w kwestii tego jakie horrorkowe dziwadła wstawia do biblioteki w ramach ,,suba" Prime'a. Zamiast dawać takie cosiki jak ,,Wampiryczni Kochankowie" do swojego serwisu VoD, np. jako coś do wypożyczenia za 5zł w zwykłej SD lub HD jakości, to wstawia je dla niczego nieświadomego widza, który zakupił ,,abo" Prime'a. Bo szukałem czegoś do swojej listy horrorów na Halloowenowy długi weekend do obejrzenia. I tu myk... okazuje się, że niechcący dodałem sobie do listy tych ,,Kochanków", xD, totalistycznie wręcz nie wiedząc, że jest to film z takimi erotycznymi podśmiechujkami w tle. Tak, pełno Prime wrzucił ostatnio do oferty subskrypcji horroro-thrillero-kryminały etc., wątpliwej jakości, o średniej ocenie, od 3-4/10. XD
Opublikowano poniedziałek o 08:372 dni 17 godzin temu, Rtooj napisał(a):W sensie Candyman lepszy od Get Out?Candymana reżyserowała ta baba Nia Da Costa, ale film ogólnie spoko.Get Out najlepszy od Jordana, ale pozostałe też lubię. Nie widziałem tylko tego nowego z Phoenixem.
Opublikowano poniedziałek o 19:491 dzień ,,Cicha noc, śmierci noc"... Tiaaa, rok 2025. ,,Ulepszona", ponoć tak samo dobra jak pierwotna, wersja kultowego horror-slashera z 1984r. Hype'ik na takie cosik jest! Ha! Zresztą sam film, nie znając oryginału, prezentuje się na wstępie… mocno kusząco! Zwiastun przykuwa uwagę, a fabuła… no kurnia balans daje nadzieję na dobre bezkompromisowe widowisko, na mega ,,mięsistą" jatkę. No i reżyser! Nie byle kto! Pan Nelson, to bodaj słynna ,,Droga bez Powrotu" i któreś z części V/H/S. Na pewno źle w "Cicha noc, śmierci noc" nie będzie.https://www.filmweb.pl/film/Vicious-2025-10092111Ktoś oglądał ,,Vicious"? Dakota Fanning tam gra.... No i tak troszku kusi. Ale oceny globalnie... takie se. xD.
Opublikowano poniedziałek o 20:571 dzień Zwyczajne zazdro, bo każdy by chciał pisać tak kwiecistym językiem, ale nie każdego stać na tyle narkotyków.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Splat!FilmFest 2025, Warszawa... Ktoś z Was wybiera się tam? Kusi ten festiwal, oj kusi, żeby się tam udać. Fantastyczna sprawa. Akurat odwiedziłbym Deepspot i Suntago, oraz zaliczył też mimo wszystko IMAXy w Sadybie. A na ,,Splat" i tak by się poszło, bo jest na co. Po prostu mam smaka na tego rodzaju wydarzenie, bo jeszcze oliwy do ognia, czyli podwyższył hype w tym względzie, na ten festiwal właśnie, ten o to film na dość ciekawym o horrorach w popkulturze etc. kanale YT: 23 godziny temu, Josh napisał(a):Zwyczajne zazdro, bo każdy by chciał pisać tak kwiecistym językiem, ale nie każdego stać na tyle narkotyków.Nie, no gawiedzi... aż tak źle nie jest. Kawkę się pije, coś wyskokowego czasami z procentem... No ale, taka już stylówa pisania. Lodzio miodzio, jest gitara. xD.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Może nie do końca horror, ale od Kinga, więc informuje tutaj, że Wielki Marsz już śmiga w necie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 7.2 na IMDB, sporo. Ale King'ismy są?W sensie, że nomad z alternatywnego świata siedzi cały film w bohaterze?Albo, że mole ubraniowe układają się w znaki apokalipsy przez cały film?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czytałem kiedyś książkę i nie było w niej żadnych wątków paranormalnych.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 godzin temu, MarekCol napisał(a):7.2 na IMDB, sporo. Ale King'ismy są?W sensie, że nomad z alternatywnego świata siedzi cały film w bohaterze?Albo, że mole ubraniowe układają się w znaki apokalipsy przez cały film?Z tego co pamiętam, to jest to jedna z jego pierwszych książek. Ukończona jeszcze przed Carrie, ale wydana później jako Richard Buchman.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Książkę czytałem ze 20 lat temu i do niej nie wróciłem, ale film mi się podobał.