Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Na wszystkie horrorkowe świętości tego Świata, kto by pomyślał, że pojawi się tu ON! Nicolas Cage", w filmie pt. ,,The Carpenter's Son" - z tego, co prezentują promocyjnie o tym ,,cosiku" zdjęcia i zwiastun, to będzie coś dużo więcej niż tylko film o ,,innego rodzaju życiu Jezusa". Hoho! Ukryta perełka tej jesieni?

W dniu 4.10.2025 o 13:53, Masorz napisał(a):

On nawet nie tyle ogląda, co najczęściej pisze w 3000 znaków, że ma zamiar.

Tak, dokładnie. Pisałem, że ,,mam zamiar", co nie oznacza, że zawsze dany film, o którym tak ,,bajdurzę w srocz" obejrzę. Sporo takich ,,zapowiedzi" z moich stron kompletnie nie widziałem, ale dużo i tak obejrzałem - zależy od czasu i chęci. Różnie bywa.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 472,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na tego The astronaut jak coś to szkoda transferu. Gówno straszne a końcówka to xd

Opublikowano

Przeczytałem komentarz do filmu "ET go home", to chyba zamyka temat :D

Opublikowano

Gorsze niz alien earth nie bedzie.

Opublikowano

Obejrzałem do tej pory 4 filmy z serii V/H/S. Zwykle średniaki 5/10, ale niektóre historie zostają w pamięci. W przypadko Halloween zapamiętałem "Fun Size", ale dlatego, że był śmieszny, a nie straszny.

Z tego, co ostatnio obejrzałem i co jest wg mnie warte uwagi, a niekoniecznie należy do mainstreamu.

As Above, So Below - trochę strachu, więcej przygody, ale przyjemnie się oglądało.

Timecrimes - o podróżowaniu w czasie. Nie jest to film wybitny, ale w kilku momentach był "aha moment".

Dead Mail - świetnie nakręcony (bardzo nietypowo), nastawiony na fabułę.

PS Od jakiegoś czasu dodaję sobie horrory do playlisty na IMDB - za chwilę wybije 300 i w sumie im więcej oglądam horrorów, tym więcej chcę ich oglądać ;).

Opublikowano

Ten gatunek przechodzi jakis renesans. Ogolenie kinematografia zaorana przez rajtuzaki i nie ma na co chodzic do kina a ta fala horrorow przypomina mi lata 80 gdzie tez wychodzilo sporo klasy b.

Opublikowano
16 hours ago, Di said:

Obejrzałem do tej pory 4 filmy z serii V/H/S. Zwykle średniaki 5/10, ale niektóre historie zostają w pamięci. W przypadko Halloween zapamiętałem "Fun Size", ale dlatego, że był śmieszny, a nie straszny.

Z tego, co ostatnio obejrzałem i co jest wg mnie warte uwagi, a niekoniecznie należy do mainstreamu.

As Above, So Below - trochę strachu, więcej przygody, ale przyjemnie się oglądało.

Timecrimes - o podróżowaniu w czasie. Nie jest to film wybitny, ale w kilku momentach był "aha moment".

Dead Mail - świetnie nakręcony (bardzo nietypowo), nastawiony na fabułę.

PS Od jakiegoś czasu dodaję sobie horrory do playlisty na IMDB - za chwilę wybije 300 i w sumie im więcej oglądam horrorów, tym więcej chcę ich oglądać ;).

As Above, So Below jest świetne, polecam też Grave Encounters - podobno ma wyjść kolejna część.

Francuzi jeszcze robią jakieś dobre dreszczowce? Pamiętam, że w pierwszej dekadzie lat dwutysięcznych było zatrzęsienie świetnych filmów od żabojadów. Wypadłem trochę z horrorowego obiegu ostatnio, może coś mnie ominęło.