DJ1988 15 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Sucker Punch poszukuje nowego głosu dla Cole'a inFAMOUS 2 nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jak dla mnie gierka jest niezła, lecz maksymalnie można podejść do niej 2 razy, potem wieje nudą. Dlatego zostało mi do zrobienia tylko platyna:(. Strasznie się zdziwiłem że grająć pierwszy raz na hard ta gra wogóle nie jest trudna:(, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gogiel 1 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jak dla mnie gierka jest niezła, lecz maksymalnie można podejść do niej 2 razy, potem wieje nudą. Dlatego zostało mi do zrobienia tylko platyna:(. Strasznie się zdziwiłem że grająć pierwszy raz na hard ta gra wogóle nie jest trudna:(, a szkoda. Zgadzam się z Tobą. Gra max na 2 razy. Ale jeżeli chcesz mieć platynę a nie odblokowałeś wszystkiego za pierwszym razem (np. jakiejś mocy) a dzielnice zdobyłeś to musisz przejść 3 raz. ;/ No i jedna sztuczka jest wk..., żeby ją odblokować. Ja już mam to za sobą... teraz czekam na 2. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Od czego zależy zakońćzenie gry? od tego czy jest się hero lub infamous? czasami głowne misje zalicza mi jako złe i nie chce mis ie ich powtażać tak zeby nie robić zbyt wielkiej rozwałki na ulicach. Dlatego interesuje mnie czy jeśli bedą mi czsami wpaać zła karma za misje fabularne a bede utrzymywał range Hero to bede miał dobre zakońćzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 eee, chyba nie ma mozliwosci powtórzenia zaliczonej misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 eee, chyba nie ma mozliwosci powtórzenia zaliczonej misji. Wiem ale można pożucić misje w trakcie jak zbyt mnie poniesie, a jak dostane złą karme to poprostu daje quit game albo load Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Zakończenie zależy od wyboru w przedostatniej misji. Cała grę możesz być zły, a zakończyć i tak jako dobry. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ja podczas grania najpierw starałem się grać jako dobry a za drugim razem jako zły, w tej grze dziwnie by wyglądało przeplatanie osobościami.. zero ustaleń w głowie gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Zakończenie zależy od wyboru w przedostatniej misji. Cała grę możesz być zły, a zakończyć i tak jako dobry. Chyba Tak właśnie jest - zakończenie zależy od tego, co zrobisz przy Kuli Promieni Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Właśnie skończyłem. Nie przypuszczałem że ta gra wciagnie mnie tak bardzo. Jak wyszło demo to mi nie podchodziło zbytnio, ale teraz spędziłęm tydzień przed konsolą grajac w każdej wolnej chwili. Teraz tylko czekać na INFAMOUS 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Dopiero wczoraj udało mi się przysiąść na dłużej przy InFamous. Nie spodziewałem się, że gra będzie tak miodna gameplayowo. Zbieranie shardów nie męczy o ile zaznacza się je na bieżąco na wydrukowanej mapce ogólnie po zagraniu w demo podchodziłem do gry sceptycznie, jednak w tym momencie jestem skłonny powiedzieć, że dla tej gry warto kupić PS3. Misje poboczne wcale nie są takie nudne i beznadziejne jakby mogło się wydawać. Jeśli jeszcze ktoś nie grał- polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Na amerykańskim PS Store są Gigawatowe Ostrza do ściągnięcia, które były ekskluzywnym dodatkiem do wersji kolekcjonerskiej. Za darmo. Pewnie nie działają z wersją europejską. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamer 1 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Czy zna może ktoś najszybszy sposób na zdobycie punktów PD w infamous ? Bo została mi ostatnia moc po stronie zła dla trofeum. Warta 12000 PD a mam dopiero 7000 no i ciężko tera znaleźć resztę odłamków z wybuchu a mam wszystkie misje poboczne i pokonanie kesslera również. Terytoria też przejąłem i przeciwnicy rzadko się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wróć do pierwszej wyspy i podróżuj wzdłuż torów, tam się chyba pojawia najwięcej wrogów. Używaj sztuczek do walki, dostaniesz dodatkowe PD. Też miałem koło 7K i dozbierałem 12K, nawet dość szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamer 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wróć do pierwszej wyspy i podróżuj wzdłuż torów, tam się chyba pojawia najwięcej wrogów. Używaj sztuczek do walki, dostaniesz dodatkowe PD. Też miałem koło 7K i dozbierałem 12K, nawet dość szybko. THX Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Spytam ponownie tym razem tu. Jaką polecalibyście wersje, PL czy ENG ? Z tego co wiem to ciągle nie można pobrać patcha z angielską ścieżką, więc wybór nie jest prosty. Dodam że najlepszy obecnie dubbing (wg większości osób na forum) czyli U2, średnio mi się podobał. Grał ktoś w obie wersje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaszczur 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja obecnie ogrywam wersje polska i nie jest tak zle jak czytalem ze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie wypowiadam sie o cudzych gustach. Dla mnie dubbing w Infamous jest naprawde swietny glownie przez glownego bohatera. Angielskiego dubbingu nie slyszalem. W Uncharted oba dubbingi byly podobne. W angielskiej wersji jednego kolesia wrzucili z wyspiarskim akcentem, ktory kompletnie nie umial grac, a Polacy byli nim zachwyceni bo inny akcent mial. Slabowal strasznie i sztuczny byl na maksa no ale po angielsku mowil. Co wiecej glos nie pasowal do postaci. W Uncharted obie wersje byly podobnej jakosci z bardzo lekkim wskazaniem na angielska moze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Skończyłem wersję polską, dubbing był świetny. Ale skoro tobie nie podobał się dubbing w U2 (który IMO jest mistrzowski) więc i tu mogą wystąpić dla twojego ucha zgrzyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie tyle nie podobał mi się polski dubbing, raczej angielski bardziej mi przypasił. Mimo wszsytko chyba zakupie inFamous po polsku Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) Po przejściu gry stwierdzam, że dubbing niezły. Ale dzięki temu, że dałem się przekonać na polską wersję, utwierdziłem się w przekonaniu, że angielskie są o niebo lepsze. Jak można tak beznamiętnie grać głosem (Moya)? I tak najbardziej rozbawiła mnie jedna z pierwszych misji z Aldenem, gdy widzimy jakiegoś trupa i podchodzimy do niego, aby zobaczyć co się działo przed śmiercią: "Alden stój aresztuję cięułeułeułeułeułeułeu" - odgłos jakby się czymś zadławił i próbował udawać koguta jednocześnie Za to głos Cole'a całkiem udany. Chociaż też miejscami bez emocji. Ogólnie dubbing na 4+. Sama gra miodna, szczególnie gdy przechodzi się po raz drugi ze zgoła odmienną karmą. Edytowane 22 Grudnia 2009 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Kabosh 2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dubbing jest całkiem niezły. Ja ogolnie zbieram gry w polskiej wersji jezykowej jesli takowe sa, i wcale nie oznacza to ze mam problemy z angielskim. lubie sluchac polskie glosy w grze. to lepsze, to gorsze, a zwolenictwo do angielskiego to utarty stereotyp bowiem gdyby gry na konsole bylyby odrazu bo polsku i tylko tak, nikt by pewnie nie narzekał. Platynka tez latwa do zdobycia, gra porzadnie zrobiona, widac ze byla odrazu tworzona na ps3, czasami spadek animacji i jakies bugi, jednak gra bardzo dobrze zrobiona i polecam zwlaszcza ze kosztuje grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Skończyłem jako bad guy i cóż mogę napisać, kawał solidnego kodu, z miejscami piękną grafiką i efektami(zdecydowanie najładniejszy sandbox w jakiego grałem). Co ważne gra nie nudziła i z miejsca wskakuje na 2 miejsce tego typu gier zaraz po GTA4. Co do dubbingu nie było źle, w sumie Cole dawał radę jako tako, bez orgazmu. Czekamy na drugą część, być może z jakimś multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ściągnął może ktoś ten dodatek do infamous co miał dodać megawatowe ostrza , działa on komuś może na polskiej wersji gry ? Można go pobrać z amerykańskiego PSN , bo u mnie niestety lipa , nie ma tych ostrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nonname 68 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mial ktos moze problem z przejeciem kawalka terenu na drugiej wyspie kolo wiezienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi