Godot 416 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Gram sobie na iOS i jest świetnie. Raz, że gra zestarzała się o wiele lepiej niż dowolne GTA z tej ery (a mam też SA i VC na iPadzie, więc mam bezpośrednie porównanie), dwa że sterowanie jest lepsze. Niby takie samo, ale jakoś lepiej się gra. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 tylko 7 letnie odkopy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wersje na PS2 przeszedłem ze 4-5 razy. Jest sens sięgać po wersje na 360? Sporo nowości wprowadzono? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 z tego co pamiętam kilka misji doszło i chyba lekcji. no i oprawa poprawiona. teraz gra jest we wstecznej kompatybilności nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jakby co jest promka 24zł na Deals with Gold, ja już ściągam Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Odkopuję z zapytaniem. Jak bardzo wersja PS4 różni się od tej z Xboksa? Sam tytuł (Canis Canem Edit) już wiele mówi, ale jak się to wszystko ma pod względem graficznym, dodatków etc.? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 No jest to po prostu emulka wersji z PS2, czyli bez dodatków i usprawnień wersji xboxowej i pctowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dodano cztery lekcje, osiem misji oraz nowe przedmioty i stroje. Pewnie przewinęły się jakieś postacie nowe też ale już nie pamiętam. Canis Canem Edit to był chyba tytuł na Europę z jakichś tam względów ale z tego nie wynikają żadne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Więc gram sobie w Canim Canes Edit i w mojej głowie rodzi się pytanie. Czy każdy dzień w grze kręci się wokół zegara? Wczoraj miałem pierwszy dzień nauki i nie specjalnie mogłem się poszwendać, bo inaczej przegapiłbym lekcje. Byłem na dwóch lekcjach i w sumie dzien się skończył i trzeba było iść spać. Czy tak to wygląda mniej więcej cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Na tym polega chodzenie do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ok, sprawa się rozwiązała. Bałem się, że jak powagaruję to mnie coś ominie. Okazuje się, że po prostu mija mi lekcja, ale na kolejnej robię to, co powinienem na tej przegapionej, więc git. Niestety daje się odczuwać archaiczne mechaniki. To, czy Rockstar słynął w erze 3D, czyli beznadziejnie rozlokowane checkpointy. Da się przeżyć, ale branżunia przez ostatnie kilka lat trochę nas w tej kwestii rozpieściła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 W Bully w tej chwili najlepiej się na gra na telefonie/tablecie, wtedy tak bardzo archaizmy nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi