Opublikowano 13 października 20159 l Jezeli kupowac to wersje po lifcie, takie jest moje zdanie odnosnie IP.
Opublikowano 13 października 20159 l Za rok to będzie 7s Ja od jakiego czasu chciałbym spróbować jakiegoś iPhone, ale przeraża mnie ten iTunes i cała reszta podobnych "ułatwień"
Opublikowano 13 października 20159 l Niby dlaczego 7s? Ja osobiście czekam na dostępność 6S 64GB u operatora i jak się pojawi to mają dzwonić.... Masakra 16 są dostępne na luzie, ale branie ich nie jest dobrym pomysłem.
Opublikowano 13 października 20159 l Ja postanowilem, ze przesiade sie co 2 modele. Majac teraz 5, odpuscilem 6 bo jest nieopłacalna i w sumie slaba (cena - wydajnosc). Wiec albo zakupie 7 jak zejdzie troche z ceny za ponad rok albo wtedy dopiero zakupie 6s.
Opublikowano 13 października 20159 l Mam 6S od wczoraj i mogę powiedzieć że to jest masakrator. Różnica w prędkości do zwykłej szóstki jest kolosalna. 3D Touch i live photos to mega sprawa. Natomiast nowy Touch ID jest tak szybki, że nie da rady odczytać godziny [emoji1] Zdecydowanie warto przesiąść się nawet z iPhone 6.
Opublikowano 13 października 20159 l Zabawy ciag dalszy. Naprawde swietnie to chodzi. Udalo mi sie 3 osoby namowic na dolozenie troche grosza i kupienie ski. Fakt, ze to 1200 zl ale warto wydajac i tak juz duza kwote.
Opublikowano 14 października 20159 l Wiedzieliście, że na iOS można grać sobie w emulatory? Jest taka strona iEmulators i z niej można pobierać przeróżne emulatory, trzeba tylko w ustawieniach (Ogólne -> Profile) zaufać profilowi, którym podpisany jest dany emulator. No nie powiem, ciekawe to jest. Jak ktoś ma profil developerski to może też sobie ściągnąć takie GBA4iOS i skompilować gierkę ze źródeł. Niestety nie znalazłem aktualnych źródeł nds4iOS.
Opublikowano 14 października 20159 l Powtórzę - jak ktoś się chce bawić emu, szczególnie NDS (które ma kompatybilność 99%) to DraStic i Android. Nie trzeba jaili czy innych zabaw z profilami - it just works.
Opublikowano 14 października 20159 l na iOS9 działa? po aktualizacji do 8.0.4 ci gości napisali, że już nie będą wspierać tych emu na iOS
Opublikowano 14 października 20159 l Naoglądałem się trochę recenzji 6s na yt i muszę przyznać, że trochę się nakręciłem. Szkoda tylko, że bateria nieco słabsza niż w 6. Mogli zrobić 6s nieco grubszy i wsadzić tam lepszą baterie W ogóle warto przesiadać się na "ski" ze zwykłych wersji czy zawsze przeskok pomiędzy modelami (z 4 na 5, z 5 na 6) jest większy niż pomiędzy liftem (5-5s, 6-6s)?
Opublikowano 14 października 20159 l ja zawsze skacze na S bo jest to nieco ulepszona wersja danego modelu, teraz mam dylemat czy brac 6s czy wrocic na chwile dol androida ;/
Opublikowano 14 października 20159 l Bateria jest tylko mniej pojemna przecież, ale ogólnie telefon trzyma tak samo jak 6, jeśli nie dłużej. Ja miałem długą przerwę na androida. Teraz tylko iOS.
Opublikowano 14 października 20159 l Sam 3D Touch jest wart przesiadki nawet z szóstki. Z dnia na dzień dochodzą nowe aplikacje obsługujące ten ficzer. No i tel jest diabelsko szybki w porównaniu do zwyklego 6. Edytowane 14 października 20159 l przez mattaman
Opublikowano 15 października 20159 l Juz sie wnerwilem. Chce przerzucic zdjecia na telefon, i itunes z jakis dziwnych wzgledow zsynchronizowal mi czesc z nich i dalej nie idzie. Czemu?
Opublikowano 15 października 20159 l Brak miejsca ? Masz maca czy PC ? Ewentualnie mozesz zrobić synchro z google photos i wtedy z chmury pobrać
Opublikowano 15 października 20159 l No co ty? Google to zło - przecież to Apple - nie używamy Google...
Opublikowano 15 października 20159 l Brak miejsca ? Masz maca czy PC ? Ewentualnie mozesz zrobić synchro z google photos i wtedy z chmury pobrać Wlasnie nie, miejsce jest. Maca mam. Podzielilem na kilka folderow. Wrzucam pierwszy a on synchronizuje 100 kilka zdjeci z ponad 200. I tak w kazdym folderze. Nie rozumiem.
Opublikowano 15 października 20159 l No co ty? Google to zło - przecież to Apple - nie używamy Google... Google ma świetna chmurę bo ta w apple 5gb xdddddd to jest jakas kpina Brak miejsca ? Masz maca czy PC ? Ewentualnie mozesz zrobić synchro z google photos i wtedy z chmury pobrać Wlasnie nie, miejsce jest. Maca mam. Podzielilem na kilka folderow. Wrzucam pierwszy a on synchronizuje 100 kilka zdjeci z ponad 200. I tak w kazdym folderze. Nie rozumiem. No to nie mam pomysłu, moze zrestartuj itunes lub całego kompa ?