Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 713,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Jezeli kupowac to wersje po lifcie, takie jest moje zdanie odnosnie IP.

Opublikowano

Za rok to będzie 7s :P Ja od jakiego czasu chciałbym spróbować jakiegoś iPhone, ale przeraża mnie ten iTunes i cała reszta podobnych "ułatwień"

Opublikowano

Niby dlaczego 7s? 

Ja osobiście czekam na dostępność 6S 64GB u operatora i jak się pojawi to mają dzwonić.... Masakra :/ 16 są dostępne na luzie, ale branie ich nie jest dobrym pomysłem.

Opublikowano

Ja postanowilem, ze przesiade sie co 2 modele. Majac teraz 5, odpuscilem 6 bo jest nieopłacalna i w sumie slaba (cena - wydajnosc). Wiec albo zakupie 7 jak zejdzie troche z ceny za ponad rok albo wtedy dopiero zakupie 6s.

Opublikowano

Mam 6S od wczoraj i mogę powiedzieć że to jest masakrator. Różnica w prędkości do zwykłej szóstki jest kolosalna. 3D Touch i live photos to mega sprawa.

Natomiast nowy Touch ID jest tak szybki, że nie da rady odczytać godziny [emoji1]

Zdecydowanie warto przesiąść się nawet z iPhone 6.

Opublikowano

Zabawy ciag dalszy. Naprawde swietnie to chodzi. Udalo mi sie 3 osoby namowic na dolozenie troche grosza i kupienie ski. Fakt, ze to 1200 zl ale warto wydajac i tak juz duza kwote.

Opublikowano

U mnie 6 16gb 2500 a 6s 16gb 3700.

Opublikowano

Sorry chodzilo mi o plusa bo nie mamy innego na sklepie.

Opublikowano

No to tym bardziej. Tylko 700 zl roznicy.

Opublikowano

Wiedzieliście, że na iOS można grać sobie w emulatory? Jest taka strona iEmulators i z niej można pobierać przeróżne emulatory, trzeba tylko w ustawieniach (Ogólne -> Profile) zaufać profilowi, którym podpisany jest dany emulator. No nie powiem, ciekawe to jest.

Jak ktoś ma profil developerski to może też sobie ściągnąć takie GBA4iOS i skompilować gierkę ze źródeł. Niestety nie znalazłem aktualnych źródeł nds4iOS.

1GpfIs0.jpg

Opublikowano

Powtórzę - jak ktoś się chce bawić emu, szczególnie NDS (które ma kompatybilność 99%) to DraStic i Android. Nie trzeba jaili czy innych zabaw z profilami - it just works.

Opublikowano

na iOS9 działa? po aktualizacji do 8.0.4 ci gości napisali, że już nie będą wspierać tych emu na iOS

Opublikowano

Naoglądałem się trochę recenzji 6s na yt i muszę przyznać, że trochę się nakręciłem. Szkoda tylko, że bateria nieco słabsza niż w 6. Mogli zrobić 6s nieco grubszy i wsadzić tam lepszą baterie :) W ogóle warto przesiadać się na "ski" ze zwykłych wersji czy zawsze przeskok pomiędzy modelami (z 4 na 5, z 5 na 6) jest większy niż pomiędzy liftem (5-5s, 6-6s)?

Opublikowano

ja zawsze skacze na S bo jest to nieco ulepszona wersja danego modelu, teraz mam dylemat czy brac 6s czy wrocic na chwile dol androida ;/

Opublikowano

Bateria jest tylko mniej pojemna przecież, ale ogólnie telefon trzyma tak samo jak 6, jeśli nie dłużej. Ja miałem długą przerwę na androida. Teraz tylko iOS. 

Opublikowano

Sam 3D Touch jest wart przesiadki nawet z szóstki. Z dnia na dzień dochodzą nowe aplikacje obsługujące ten ficzer.

No i tel jest diabelsko szybki w porównaniu do zwyklego 6.

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

Juz sie wnerwilem. Chce przerzucic zdjecia na telefon, i itunes z jakis dziwnych wzgledow zsynchronizowal mi czesc z nich i dalej nie idzie. Czemu?

Opublikowano

Brak miejsca ? Masz maca czy PC ?

Ewentualnie mozesz zrobić synchro z google photos i wtedy z chmury pobrać

Opublikowano

Wlasnie nie, miejsce jest. Maca mam. Podzielilem na kilka folderow. Wrzucam pierwszy a on synchronizuje 100 kilka zdjeci z ponad 200. I tak w kazdym folderze. Nie rozumiem.

Opublikowano

No co ty? Google to zło - przecież to Apple - nie używamy Google...

Google ma świetna chmurę bo ta w apple 5gb xdddddd to jest jakas kpina

Wlasnie nie, miejsce jest. Maca mam. Podzielilem na kilka folderow. Wrzucam pierwszy a on synchronizuje 100 kilka zdjeci z ponad 200. I tak w kazdym folderze. Nie rozumiem.

No to nie mam pomysłu, moze zrestartuj itunes lub całego kompa ?