Opublikowano 7 marca 20169 l W piątce ojca też jest ten problem z baterią, ogólnie beka wnusiu. No niestety, robią te smartfony za $100 a potem sprzedają za 3000-4000 zł. Nie żeby Androidy były coś lepsze, hitem IMO jest Galaxy S7 z 4GB RAM który potrafi stoper ubić przy multitaskingu
Opublikowano 7 marca 20169 l Panowie jest dzialajaca opcja sciagniecia blokady icloud?chodzi o iphony 4 /4s
Opublikowano 7 marca 20169 l @bien jest, musisz skontaktowac sie z apple polska i przedstawic im dowody na to, ze jestes wlascicielem telefonu. jesli wszystko jest ok, to w ciagu max 30min telefon bedzie odblokowany. @janusz pokaz link, akurat tak sie sklada, ze robilem w serwisie apple'a i tam wygietych telefonow bylo O WIELE wiecej niz 9
Opublikowano 7 marca 20169 l @bien jest, musisz skontaktowac sie z apple polska i przedstawic im dowody na to, ze jestes wlascicielem telefonu. jesli wszystko jest ok, to w ciagu max 30min telefon bedzie odblokowany. @janusz pokaz link, akurat tak sie sklada, ze robilem w serwisie apple'a i tam wygietych telefonow bylo O WIELE wiecej niz 9 Skoro Jerom tak mówi to musi tak być, więc nie ośmieszaj się ekolego!
Opublikowano 8 marca 20169 l No ale prawda taka że Appel się sporo opuścił. Wiadomo że tragedii nie ma, ale mam teraz tego iP6s+ i to już nie jest to samo co za czasów 4 czy tam 4s. Safari randomowo przeładowuje strony wywalając jakiś monit o błędzie, system sprawia wrażenie że nie jest już tak "płynny" jak kiedyś, a touch ID zaskakuje "od kopa" mniej więcej 3 na 4 razy. Do tego cały czas nie mogą sobie poradzić z banalną wydawało by się rzeczą - % wskaźnikiem naładowania baterii. Nawet dzisiaj rano jak zacząłem się zbierać do roboty podpiąłem tel pod ładowarkę. Jak wychodziłem z domu patrzę i 98%. No przecież nie będę czekał. Wyciągnąłem wtyczkę i w drogę. Nie zdążyłem dojść do auta na parkingu jak patrzę odruchowo na tel a tu magia. 100%. Już nie mówiąc o tym że złoto to im chyba chińczyki z ryżem mieszają bo kto to widział takie jaja jak korodujące styki we wtyczkach lightning. I co kawałek jakiś brak albo niedoróbka. Mapy ogryzka przynajmniej dla polski to padaka. Dziwnym trafem na Google Maps wszystko znajduje bez problemu a jak w stockowych mapach ostatnio wpisałem szukaną nazwę podkrakowskiej miejscowości to mnie do somsiedniego województwa debil wysyłał. Siri w ojczystym języku nadal brak. A na internetach ludzie piszą o różnych innych cudach nie widach - a to problemy z bateriami, a to psujące się czytniki linii papilarnych, a to wyginające się w kieszeni telefony a to jeszcze nie wiadomo co. Lubię swojego ajfona ale jak widzę że w oficjalnej dystrybucji ta słuchawka kosztuje ponad 4 kafle to mnie trochę pusty śmiech ogarnia... Edytowane 8 marca 20169 l przez lechu
Opublikowano 13 marca 20169 l Dziewczyna ma piatke i od pol roku nie rozstaje sie z powerbankiem, bo telefon potrafi jej sie wylaczyc przy 30-40%, zeby po odczekaniu chwili wlaczyc sie z 50-60% naladowania Co do samego Apple'a to zgadzam sie w 100% na narzekania. Sam fanem marki nie jestem, ale od zawsze nadgryzione jablko kojarzylo mi sie z firma premium. A teraz? Trzeszczace i wyginajace sie iPhone'y, czy luszczaca sie matryca w MBP 13 i 15 z retina (w kompach za srednio 8-9k pln!). Ewidentnie leca teraz na swoich fanach, ktorzy MUSZA miec kazdy najnowszy sprzet Apple'a. Mój tata tak miał. Podczas wizyty w Berlinie zahaczyłem o Apple Store. Przebadali telefon i powiedzieli, że nie łapie sie na wymianę, ale bateria nie powinna być tak słaba. Kazali wrócić za dwie godziny i wymienili za darmoszkę baterię na nową.
Opublikowano 21 marca 20169 l Z jakies 10 minut temu, pojechalem na przerwie do knajpy cos zjesc no i wkladalem karte bankowa do portfela, mialem jeszcze iP6s przy sobie ktory mi sie wysliznal. Zlecial na ekran no i nic sie nie stalo,dzieki dobremu etui+szklo.
Opublikowano 21 marca 20169 l Nowy Iphone SE: - Ekran 4 cale - Wyglada prawie jak Iphone 5 - Tak samo szybki jak 6s - 64 bit A9 processor i M9 motion coprocessor - Aparat 12 MP - $399 16GB i 64GB $499 - Preorder 24 Marca, Premiera 31 Marca (Australia,Kanada,Chiny,Francja,Niemcy, Hong Kong,Japonia,Nowa Zelandia,Singapur,UK i Us) dostepny w 110 anstwach do konca Maja. Edytowane 21 marca 20169 l przez Wolfie_
Opublikowano 21 marca 20169 l Nieźle, chociaż oczywiście nie ma wersji 32. Ale super, że inwestują w mniejszy model. Z jednej strony to samo w sobie interesujące urządzenie, nawet dość atrakcyjnie wycenione jak na Apple. Z drugiej może rozrusza konkurencję, bo ostatnio zrobiła się lipa jeśli chodzi o wersje mini. BTW beka, że wszystkie ploty się potwierdzają dzisiaj poza tym nowym Watchem. Edytowane 21 marca 20169 l przez Mustang
Opublikowano 21 marca 20169 l Jaką cene typujecie w Polsce za wersję 64gb? Bo w dolarach to wygląda bardzo ciekawie.
Opublikowano 21 marca 20169 l Co najwazniejsze przecenili Apple Watch do 299$ Hmm ale jaka wersja 38mm czy 42mm ? Edytowane 21 marca 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 21 marca 20169 l Swoją drogą trochę dziwnie wypada teraz wersja 6. Najsłabsza w gamie, a wcale nie najtańsza. Pewnie wycofają ją po cichu za jakiś czas.
Opublikowano 21 marca 20169 l No ale na jaka cene ty liczyles? 1500zl za 16 i 2000 za 64gb? prosze cie, przeciez to apple xd
Opublikowano 21 marca 20169 l No tak ze 2 stówki tańsza mogłaby być ta szesnastka. Ten 5se za 1500-1600zł to jest bardzo dobra koncepcja, dlatego też czekam na ochłonięcie cen. Edytowane 21 marca 20169 l przez ragus
Opublikowano 21 marca 20169 l Apple geniusze marketingu, do wyboru 16gb i nastepnie 64gb w iphonie. To samo z ipadem pro - 32gb dla biedakow i potem juz 128gb. U nas znowu furore zrobia biedne ajfony "szesnatki" u operatorow.
Opublikowano 21 marca 20169 l Już przelewam pinionżki za sweet 16 :czesc: Edytowane 21 marca 20169 l przez ragus
Opublikowano 21 marca 20169 l Apple geniusze marketingu, do wyboru 16gb i nastepnie 64gb w iphonie. To samo z ipadem pro - 32gb dla biedakow i potem juz 128gb. U nas znowu furore zrobia biedne ajfony "szesnatki" u operatorow. Przynajmniej to 32 w Pro jeszcze ma jakiś sens w przeciwieństwie do 16. SE w europejskiej cenie już nie wygląda aż tak atrakcyjnie, z drugiej strony jest jednak zdecydowanie tańszy od 6s. Zasadniczo cenowo jest przynajmniej od biedy porównywalny z Z5 Compact.
Opublikowano 21 marca 20169 l SE mocny odgrzewany kotlet, mogli sie wysilic i dac go w obudowie od ip6. Oh wait, przeciez tak bedzie na nastepnej konferencji.