Opublikowano 21 marca 20169 l SE mocny odgrzewany kotlet, mogli sie wysilic i dac go w obudowie od ip6. Oh wait, przeciez tak bedzie na nastepnej konferencji. HTC, taki przez Ciebie chwalony, nadal uzytkujesz model M8. HTC wprowadza z roku na rok duzo innowacji, oh wait.. No, ale wiadomo, kto co lubi Edytowane 21 marca 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 21 marca 20169 l Skad ty wiesz co ja uzytkuje na codzien? Na twoim ladnym gifie brakje tylko dat: premiera htc 2013, iphone 2015. Wszystko w tym temacie. Ale czego ja sie spodziewam bo jakism frajerze jarajacym sie zegarkie mdla daunow i trampkami od hop siup celebryty?
Opublikowano 21 marca 20169 l Spokojnie Bizonie, zglosilem twojego posta za bluzgi w moja strone, szanujmy sie troche. Model HTC A9 wyszedl w 2015 roku, iPhone 6 z 2014 roku. HTC skopiowalo design, to trzeba przyznac.
Opublikowano 21 marca 20169 l Tak, htc skopiowalo design aluminiowych plecow z palstikowymi paskami, ktore wprowadzili w 2013. Idz lepiej poobchodzic dzisiejsze swieto bo dotyczy to takich matolow jak ty. Podniecac sie apple jak jakis pinczer miniaturka po wylewie
Opublikowano 21 marca 20169 l IMO cena z czapy. 16 w ogóle nie biore pod uwagę bo to śmieszna pojemność. Natomiast takie porównanie - 2 tyg temu kupowałem żonie 6s 64gb nówkę w folii z polskiej dystrybucji za 3050 PLN. W tym momencie SE 64gb który co by nie mówić jest gorszy za 2649PLN. Przy 400 PLN różnicy chyba nie ma się co zastanawiać i brać 6s. Edytowane 21 marca 20169 l przez tomek1906
Opublikowano 21 marca 20169 l No ale to porównujesz inne ceny w ogóle. Oficjalnie 6s 64 kosztuje 3700, a SE 64 2650, czyli ponad 1000 różnicy. W strefie euro z kolei 860 do 590 - jeszcze większa dopłata za głównie nieco większy ekran. Ponadto dla wielu nabywców SE mniejsze wymiary będą zaletą samą w sobie. To nie ma być tylko tańszy model, SE ma zachęcić do przesiadki z 5s i starszych modeli ludzi, dla których 6 i 6s wydawały się za duże i nieporęczne.
Opublikowano 21 marca 20169 l IMO cena z czapy. 16 w ogóle nie biore pod uwagę bo to śmieszna pojemność. Natomiast takie porównanie - 2 tyg temu kupowałem żonie 6s 64gb nówkę w folii z polskiej dystrybucji za 3050 PLN. W tym momencie SE 64gb który co by nie mówić jest gorszy za 2649PLN. Przy 400 PLN różnicy chyba nie ma się co zastanawiać i brać 6s. W czym jest gorszy? Jest mniejszy i jak dla mnie brzydszy. Ale jezeli chodzi o moc to sa identyczne.
Opublikowano 21 marca 20169 l @Wolfie - Nie ma 3d touch - dla mnie funkcja mało ważna ale faktem jest że 6s to ma. @Mustang - tak masz racje, jeśli mówimy o cenach oficjalnych to faktycznie 1000 PLN. Natomiast wystarczy chwilkę poszukać i różnica wynosi 400 PLN na ten moment.
Opublikowano 22 marca 20169 l Dla mnie za maly. Zreszta umowa mi sie konczy we wrzesniu i wezme 7ke, a 6ke sprzedam.
Opublikowano 28 marca 20169 l Ktos jeszcze 5s nie moze zaktualizowac OSa do najnowszej wersji? Blad weryfikacji wyskakuje u mnie
Opublikowano 28 marca 20169 l pytanko, jak się ktoś pyta o kod IMEI iphonea, to mam się martwić, czy mogę bez problemu podać?
Opublikowano 28 marca 20169 l Taka ciekawostka, w nowym iOS dla iP6s/Plus dodali 3D Touch dla niektorych aplikacji jak np. Ustawienia, wyglada to tak:
Opublikowano 28 marca 20169 l Ktos jeszcze 5s nie moze zaktualizowac OSa do najnowszej wersji? Blad weryfikacji wyskakuje u mnie z tym 9.3 to jest jakiś problem, mam w domu ip4, 5, 5s, mini 2 i iP6 i na żadnym nie moge zainstalować aktualizacji mimo, że wyświetla się do pobrania
Opublikowano 28 marca 20169 l bo chyba od razu po pojawieniu sie aktualizacji dalo sie zainstalowac a po jakims czasie zaczely sie cyrki
Opublikowano 28 marca 20169 l Ale dzisiaj po południu wgrałem upgrade mojej połówce, swojego zaktualizowałem zaraz po pojawieniu się łatki
Opublikowano 28 marca 20169 l A mi coś ładowarka się chyba spier.doliła Mam nadzieję, że nie wejście w telefonie.
Opublikowano 28 marca 20169 l U mnie w 6-ce bez problemu poszlo. A mi coś ładowarka się chyba spier.doliła Mam nadzieję, że nie wejście w telefonie. Mialem to w Nokii i nawet ostatnio w ip6. Nic sie nie martw, wez igle i delikatnie wyczysc srodek z paprochow. Powinienes czuc przy podlaczaniu ladowarki, ze cos nie zaskakuje przy probie podlaczenia - to paprochy.
Opublikowano 28 marca 20169 l U mnie na dwóch iPadach Air2 i dwóch iPhone 4S bez problemu. Więc to chyba coś losowego
Opublikowano 31 marca 20169 l Oni wydali dwie kompilacje, bo po cichu naprawiali problem z niedziałającymi linkami w Safari. Może niektóre urządzanie sobie pobrały starą aktualizację, a przy próbue weryfikacji była już nowa na serwerach Apple i stąd problemy. Ale to tylko moja teoria.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Takie pytanie - pobrałem plik z aplikacji Gmail (załącznik do emaila) i gdzie on się zapisał? Jak mogę go teraz odszukać? dobra mam https://support.google.com/mail/answer/30719?hl=pl Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez tomek1906