Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

World of Warcraft !

Featured Replies

Opublikowano

Z Warcraftem 2 będzie dużo łatwiej niż z WoWem masz już doświadczenie w takich grach na SD.
Jeśli kiedykolwiek się pokuszę o WoWa na Ally to dam znać jak wyszło no ale mówię, przeraża mnie to dłubanie w konfiguracji.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 240,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sama gra stała się po prostu zbyt casualowa, niby zawsze była, ale teraz ułatwienia są wszędzie.   Kiedyś wszystko miało klimat, co ciekawe, gracze chcieli tych ułatwień, a jak weszły, to wszyscy na

• Nikomu nie polecam, gra słaba i żałosna. Zdecydowanie gra dla osób o ograniczonych możliwościach umysłowych, którzy wolą spędzać godziny dziennie przed komputem i marnować swoje życie.

• Kiedyś grałem w Wow jak miałem problemy żołądkowe i sidziałem na desce, miałem ochotę wrzucić Wow-a do sedesu z lapkiem, tam gdzie jego miejsce.

Opublikowano

Gram w Wow-a od premiery TBC i w sumie od ostatnich dodatków czuje obrzydzenie do retail wow-a, czuć na siłę wrzucanie kobiecych postaci jako te silne liderki nacechowane męskimi cechami. Obecnie po War Within mam już dość tego czym stał się wow, siedziałem jeszcze na classic WOTLK aż go zamknęli i na SOD aż ludzie nie pouciekali. Jeżeli ktoś chce poczuć fenomen wow-a i zobaczyć czemu ta gra odniosła taki sukces i ma miliony fanów polecam zagrać w Project Epoch, zacząłem parę dni temu i gra zawiera ten cały miąższ warcrafta. Jest to vanilla na silniku z WOTLK-a z masą dodatkowej zawartości w klimacie klasycznego wow-a, obecnie jako że to nowy serwer są tysiące graczy i wszędzie można kogoś napotkać no i sporo PVP nawet na niskim poziomie. Mocno polecam bo to esencja tego za co uwielbiam tę grę plus jest w pełni za darmo.

Opublikowano
39 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Gram w Wow-a od premiery TBC i w sumie od ostatnich dodatków czuje obrzydzenie do retail wow-a, czuć na siłę wrzucanie kobiecych postaci jako te silne liderki nacechowane męskimi cechami. Obecnie po War Within mam już dość tego czym stał się wow, siedziałem jeszcze na classic WOTLK aż go zamknęli i na SOD aż ludzie nie pouciekali. Jeżeli ktoś chce poczuć fenomen wow-a i zobaczyć czemu ta gra odniosła taki sukces i ma miliony fanów polecam zagrać w Project Epoch, zacząłem parę dni temu i gra zawiera ten cały miąższ warcrafta. Jest to vanilla na silniku z WOTLK-a z masą dodatkowej zawartości w klimacie klasycznego wow-a, obecnie jako że to nowy serwer są tysiące graczy i wszędzie można kogoś napotkać no i sporo PVP nawet na niskim poziomie. Mocno polecam bo to esencja tego za co uwielbiam tę grę plus jest w pełni za darmo.

a jak z community? Nie brakuje ludzi?

Pytam, bo sam poczułem obrzydzenie po wczoraj i odinstalowałem retail. xD

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

a jak z community? Nie brakuje ludzi?

Pytam, bo sam poczułem obrzydzenie po wczoraj i odinstalowałem retail. xD

Masa ludzi, straszny hype jest na ten serwer, classic+ już w początkowych lokacjach są nowe questy czy też bossowie do bicia w ekipie. Nie ma nigdzie problemu z znalezieniem ludzi, naprawdę mocno polecam bo wkręciłem się ponownie w wowika. Do tego ściągasz wszystko przez project ascesion launcher więc nie ma nic kombinowania w plikach. W sumie to jest to o co prosili gracze od lat i Blizzard nie potrafił dostarczyć, czyli classic+ z quality of life wziętymi z WOTLK-a.

Opublikowano
Godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Masa ludzi, straszny hype jest na ten serwer, classic+ już w początkowych lokacjach są nowe questy czy też bossowie do bicia w ekipie. Nie ma nigdzie problemu z znalezieniem ludzi, naprawdę mocno polecam bo wkręciłem się ponownie w wowika. Do tego ściągasz wszystko przez project ascesion launcher więc nie ma nic kombinowania w plikach. W sumie to jest to o co prosili gracze od lat i Blizzard nie potrafił dostarczyć, czyli classic+ z quality of life wziętymi z WOTLK-a.

Dzięki, to zlewam Turtle w takim razie. lapka

Opublikowano

Cudowny jest ten Ascension - WoWik bez udziwnień. Przyjemnie jest pośmigać po znanych okolicach, niespiesznie, poszukać rozwiązania questa czytając jego treść, a do tego zrozumiałem jak przebodzcowany czułem się w retailu gdzie od samego początku dzieje się dużo. Tutaj idę; wybieram jednego mobka (bo dwa na raz to samobojstwo), a w tle przygrywa miła muzyczka.

Jest chill, jest przygoda i nikt nie nazywa mnie championem, bo po co? Jestem jebanym trollem na 6 poziomie i bije kraby.

No i nie płacę tym skurwysynom z Blizzarda, więc nie ma bólu dupy, że leci czas w abo więc trzeba się bawić.

Opublikowano

No jak wróciłem na chwilę do WoWa bo z kumplem chcieliśmy zrobić sobie nostalgiczną podróż to wchodząc do gry czułem się jakbym już należał do Avengersów/zbawców świata/panteonu bogów i od razu miałem rozwiązywać sprawy zagrażające istnieniu całej planety. Od pierwszego logowania ta nostalgiczna podróż się rozsypała i pograliśmy tylko po to żeby zobaczyć więcej zmian szczególnie tych graficznych, niby było fajnie bo takie się tu akcje dzieją kosmiczne, niby nikt nie narzekał bo gra grała się sama ale bardzo szybko w sposób naturalny przestaliśmy.

I cyk World of Warcraft jako kolejna z wielu gier trafiła do kolekcji ,,to już nie dla ciebie starcze"

Opublikowano

Ja dzisiaj zrobilem deadminy na epochu no i bylo swietnie. Super rework. Nie jest wcale tak latwo i kilka razy padlismy jak sie pierwszy raz do bossow podchodzilo. Oby wiecej takich odswiezen dungow. Slyszalem ze wailing caverns jeszcze tak zrobili ale nie bylem. Podobno niezly labirynt

Opublikowano

Ale bym sobie lockiem znowu pobiegał albo shadow priestem by później na dungi robić za main heala obama

image.png

Nigdy nie miałem okazji tam być, bo byłem za słaby. A kiedy już dozbierałem ubrania to wyszedł TBC i wszystko poszło na smietnik. Na Illidiana nigdy nie udało mi się pójść, bo tam trzeba było chyba z pół roku się ubierać. Cudowne czasy wowików.

Ciekawe czy TBC wprowadzą kiedyś tam, najwięcej czasu spędziłem w outlands.

Opublikowano

Onyxia to było wspaniałe przeżycie ten pierwszy raz. Umawianie się na rajd w 40 chłopa, zbiórka o 18, o 20 start i oczywiście jeden wielki wipe, ahh piękne czasy :)