Opublikowano 13 listopada 201410 l Moim "rodzimym" serwerem jest Terokkar, gdzie mam Draenei protection warriora PvE i Troll frost mage'a PvP. Obie postaci na 90. Od niedawna przeniosłem się i najpewniej tam się zadomowię na Burning Legion, gdzie leveluję (obecnie w Northrend) mojego Undead protection warriora. edyta: odradzam Terokkar, zwłaszcza Hordzie. Stosunek Alliance : (w)horde na serwerze to 8:1. Edytowane 13 listopada 201410 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 13 listopada 201410 l Kurde szkoda jedynie mi reputacji i transmogów na postaci bo dość sporo zbierałem no ale coś za coś. Granie z czechami to najgorsze co mogło mi się przytrafić.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Burning Onion(Legion).Dużo zarówno ogarniętych rodaków jak i typowego plebsu,który zapewnia rozrywkę na czacie Bardziej Polskiego serwera nie uświadczysz.Mój main warrior zwie się Kutanator na Burning Legion.Horda ofc.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ja zawisnąłem w powietrzu po wzięciu fly patcha. Na szczęscie wystarczył relog.
Opublikowano 13 listopada 201410 l U mnie już brak polaków Toż to wymarzona sytuacja Też tak uważałem aż poznałem Czeskie community.Szkoda postaci ale psychicznie z tymi podludźmi nie idzie wytrzymać . Po za tym teraz nawet zalogować się nie da
Opublikowano 15 listopada 201410 l To jest parodia. Nawet stojąc w kolejce wali mi disconnecty i rzuca na koniec kolejki. Chu.j ci w dupe blizzard.
Opublikowano 15 listopada 201410 l To jest parodia. Nawet stojąc w kolejce wali mi disconnecty i rzuca na koniec kolejki. Chu.j ci w dupe blizzard. To nie przez Blizzarda. Jacyś "hakierzy" przeprowadzają atak DDOS na serwery Blizza i stąd te wszystkie komplikacje
Opublikowano 15 listopada 201410 l Atak jest na serwery hamburgerów,więc nie ma to związku z europejskimi serwerowniami.
Opublikowano 15 listopada 201410 l A mi się udało wbić po godzinie. Teraz był restart i bez kolejki się wbiłem
Opublikowano 15 listopada 201410 l Atak jest na serwery hamburgerów,więc nie ma to związku z europejskimi serwerowniami. Ok, myślałem, że dotyczy to i naszego kontynentu To Blizz daje ciała w takim razie Ale pewno ludzie są mocno spragnieni wrażeń, Pandaria pod koniec była chyba jeszcze gorsza od Cataclysmu.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Nie idzie grać z takimi kolejkami Pierwszy rzut chyba zaskoczył samą ekipę z Blizzard, bo dzisiaj po raz pierwszy udało mi się w miarę bez problemowo dostać na Burning Legion.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Ja się dostałem koło 11 na burning onion, po godzinie gry dostałem dc i powrót na koniec kolejki.Teraz to nawet strony www nie działają i jest kolejka na klienta battlenet Edytowane 15 listopada 201410 l przez Soban
Opublikowano 15 listopada 201410 l Przecież to się w głowie nie miesci. Partacze nie spodziewali się tego, że wszyscy, którzy zakupili dodatek będą chcieli w niego zagrać? Nie pamiętam aby kiedykolwiek na moim gównianym serwerze stały kolejki do gry (tzn. kiedys realmy nie były połączone). Amerykanie naprawdę wierzą w te ataki DDOS czy zostało to napisane z sarkazmem? Dzis wracałem ok godziny 14 do garnizonu kiedy nagle zawisłem w powietrzu (mogłemw wyczuć smród gówna bo wczesniej garnizonowy HS mi się zawiesił....). Pomyslałem "okej, shit happens", przeładowałem grę i wiszę nadal. Stwierdziłem, że wrócę później hahaha. 2006 w kolejce... edyta: 2/3 serverów mam oznaczone na czerwono jako "locked". edya 2: w dodatku serwery były dzis wyłączone od 5.00-9.50. No (pipi)a co ja mam robić w tym czasie ze swoim życiem? Edytowane 15 listopada 201410 l przez ornit
Opublikowano 15 listopada 201410 l bo wygodniej powiedziec ze ddos niz sie przyznac ze sie spartaczylo jak zawsze jest to spowodowane ze servery ktorych potrzebuja przez calosc trwania gry to jakies 3/4 tego co potrzebuja na premiere. mogliby wynajac na ten tydzien dwa wiecej ale po co zmiejszac sobie zyski. jakby ich obchodzilo zadowolenie klientow ja tam czekam az cyrki z serverami i bugi w grze sie naprawia bo po co psuc sobie przyjemnosc z gry. tak mi mikolaj przyniesie i bedzie co robic w przerwie swiatecznej
Opublikowano 16 listopada 201410 l Świetny jest ten dodatek. Po słabym Cataclysmie i MoP znowu chce się grać w Wowa. Iron Horde wymiata, masa świetnych questów przeplatana filmikami, które przypominają mi mój ulubiony quest line z wotlka z Angrathar the Wrathgate. Dodatkowo świetny pomysł z rozwijaniem garnizonu, czuję, że stracę tam sporo czasu. No i chyba po raz pierwszy mam ochotę bardziej na PvE niż PvP. Jednak Gul'dan czy Ner'zhul > jakieś Sha of anger czy inne mogushany. Jak by ktoś chciał pograć to piszcie, gram na Burning Legion nick Fruitpanda 96 prot warrior póki co. Obecnie 800 w kolejce e: horda Edytowane 16 listopada 201410 l przez teddy
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ciekawi mnie czy Blizzard ma zamiar zrobić coś z tymi serwerami, bo nie wiem jak to widzą oni, ale do końca miesiąca chciałbym jednak zagrać bez 2h kolejki Czuję, że moim mainem w WoD będzie levelowany przeze mnie prot warrior, Makkash. Również Horda.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Wątpię żeby coś zrobili. Ja jestem zaskoczony popularnością Burning Legion bo co się loguję to serwer zawsze locked, a na wielu innych jest medium czy nawet low.
Opublikowano 16 listopada 201410 l To samo na burning blade przed dodatkiem nigdy nie było kolejek teraz w granicach 2-2.5k kolejki.Ale questy w porównaniu do MOP wykonuje się bardzo przyjemnie , po za tym klimat wciąga nosem te azjatyckie wariacje z MOP.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ja dzis nie wylogowywałem się od szóstej przed strachem stania w kolejce i w końcu po 12h męki wylevelowałem swoją postać. Żadnych lagów dzisiaj nie uswiadczyłem.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Lagów może być teraz mniej przez zmniejszenie max. ilości osób na serwerze. Z drugiej strony powoduje to,że kolejki na kilka tysięcy osób to normalka.
Opublikowano 16 listopada 201410 l ile zajęło Wam wybicie 100 levelu? W mojej gildii "Siewcy Śmierci" (czerstwa nazwa btw) były setki w dwa dni od premiery dodatku. Podobno wystarczy questować i pęka w moment. P.S. Otrzymuję info "World server is down", macie podobnie? Mogę wybrać postać, ładuje grę i wyrzuca mnie do wyboru postaci.
Opublikowano 16 listopada 201410 l No ja już prawie 95 a dopiero robię Gorgrond. Questy robi się bardzo przyjemnie i dość szybko doświadczenie leci.