Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mikrofalówkowe szmakołyki

Featured Replies

• 7 lat później...
  • Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Panowie, jakieś gotowe żarcia do mikrofali polecacie? Mam w pracy mikrofale i to moja pierwsza mikrofala w życiu (36 lat here). No i kupiłem w rossmanie jakieś gotowce za około 10 zł. Zjadliwe ale średniak: soczewica z kiełbasą, chyba jakieś leczo to było, ale tej kiełbasy to trzy plasterki!!! 
gdzieś mi się przewinęła reklama ze w lidlach ale nie w każdym, jest coś w miarę fit zdrowego. 
PS mam dość już tych kanapek w sreberku!!!

Opublikowano
3 minuty temu, grzybiarz napisał:

@Shenkurde i takie ziemniaki ze schabowym za 6.99 są ok?

Teraz wiecej, to jakas stara promka, ale była juz dyskusja kilka dni temu o tych daniach w innym temacie, że są dobre.

Opublikowano
20 minut temu, grzybiarz napisał:

@Shenkurde i takie ziemniaki ze schabowym za 6.99 są ok?

Tak, poczytaj temat o biedrze, jest opis SMAKU i wartości o d z y w c z y c h.

Do mikrofali jeszcze warto jakies zupy typu tajska (lub flaki jak lubisz xd), albo fasolka po bretońsku ze sloika, nawet taka najzwyklejsza z biedry jest jak dla mnie dobra. 

Lasagne za to lepiej upiec.

Opublikowano
12 minut temu, _Red_ napisał:

Tak, poczytaj temat o biedrze, jest opis SMAKU i wartości o d z y w c z y c h.

Do mikrofali jeszcze warto jakies zupy typu tajska (lub flaki jak lubisz xd), albo fasolka po bretońsku ze sloika, nawet taka najzwyklejsza z biedry jest jak dla mnie dobra. 

Lasagne za to lepiej upiec.

Lasagne wiadomo, ze z piekarnika lepsza. Z zup ostatnio wziąłem żurek z lidka i wylałem do kibla:sapek:

Jeszcze te placki są niezłe, mi się nie chce jebac z tarciem ziemniakow na kilka sztuk

cf4d52fbb0a9df0ce134b19a95257e7e3b9696d0cb2aa43a79cae208112214f1.thumb.jpg.a022478ede7674b12efb8d58837c700e.jpg

I to z żabki

Screenshot_20240321_214303_Firefox.thumb.jpg.c5d01d048d36d18a39207c337aa77477.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Nowość w żabce, porcja potezna, podobno całkiem zjadliwe. Jak mi sie nie bedzie chcialo w jakis dzien gotowac to do przetestowania

Przechwytywanie.JPG.bb3c9286046d58370c7585a38aa296f6.JPGPrzechwytywanie2.JPG.092a95e3368a27b4d8d74d25dc0eb03f.JPG

Opublikowano

Dla mnie zaskoczeniem była możliwość pieczenia surowych ziemniaków w mikrofali. Kilka minut i wychodzi całkiem nieźle, po konkrety zobaczcie sobie przepisy na YT. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W lidlu jakaś nowa seria fit dań, był jeszcze kurczak w sosie włoskim i jakaś pierś z warzywami i batatem

20250715_214822.jpg

Opublikowano

Z takich dań gotowych to kiedyś w Lidlu była kasza z kurczakiem na ostro. Przepyszne, ale dłuższy czas nie widziałem na półce.