Opublikowano 21 marca 20241 r Panowie, jakieś gotowe żarcia do mikrofali polecacie? Mam w pracy mikrofale i to moja pierwsza mikrofala w życiu (36 lat here). No i kupiłem w rossmanie jakieś gotowce za około 10 zł. Zjadliwe ale średniak: soczewica z kiełbasą, chyba jakieś leczo to było, ale tej kiełbasy to trzy plasterki!!! gdzieś mi się przewinęła reklama ze w lidlach ale nie w każdym, jest coś w miarę fit zdrowego. PS mam dość już tych kanapek w sreberku!!!
Opublikowano 21 marca 20241 r 3 minuty temu, grzybiarz napisał: @Shenkurde i takie ziemniaki ze schabowym za 6.99 są ok? Teraz wiecej, to jakas stara promka, ale była juz dyskusja kilka dni temu o tych daniach w innym temacie, że są dobre.
Opublikowano 21 marca 20241 r 20 minut temu, grzybiarz napisał: @Shenkurde i takie ziemniaki ze schabowym za 6.99 są ok? Tak, poczytaj temat o biedrze, jest opis SMAKU i wartości o d z y w c z y c h. Do mikrofali jeszcze warto jakies zupy typu tajska (lub flaki jak lubisz xd), albo fasolka po bretońsku ze sloika, nawet taka najzwyklejsza z biedry jest jak dla mnie dobra. Lasagne za to lepiej upiec.
Opublikowano 21 marca 20241 r 12 minut temu, _Red_ napisał: Tak, poczytaj temat o biedrze, jest opis SMAKU i wartości o d z y w c z y c h. Do mikrofali jeszcze warto jakies zupy typu tajska (lub flaki jak lubisz xd), albo fasolka po bretońsku ze sloika, nawet taka najzwyklejsza z biedry jest jak dla mnie dobra. Lasagne za to lepiej upiec. Lasagne wiadomo, ze z piekarnika lepsza. Z zup ostatnio wziąłem żurek z lidka i wylałem do kibla Jeszcze te placki są niezłe, mi się nie chce jebac z tarciem ziemniakow na kilka sztuk I to z żabki
Opublikowano 1 kwietnia 20251 kwi Nowość w żabce, porcja potezna, podobno całkiem zjadliwe. Jak mi sie nie bedzie chcialo w jakis dzien gotowac to do przetestowania
Opublikowano 1 kwietnia 20251 kwi Dla mnie zaskoczeniem była możliwość pieczenia surowych ziemniaków w mikrofali. Kilka minut i wychodzi całkiem nieźle, po konkrety zobaczcie sobie przepisy na YT.
Opublikowano 15 lipca 202515 lip W lidlu jakaś nowa seria fit dań, był jeszcze kurczak w sosie włoskim i jakaś pierś z warzywami i batatem
Opublikowano 16 lipca 202516 lip Z takich dań gotowych to kiedyś w Lidlu była kasza z kurczakiem na ostro. Przepyszne, ale dłuższy czas nie widziałem na półce.
Opublikowano 19 lipca 202519 lip Joyfood i So Food polecam z Lidla, te co nie są z lodówki. Smakują bardzo fajnie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie chciało mi się dziś nic robić po treningu, więc kupiłem gołąbki od Makłowicza. Całkiem dobre, mięso nie smakowało jak najgorszy mom, skład też nie wyglada jak tablica mendelejewa.