Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

norma. czuje 5 setów. fajnie by było choć wolałbym żeby zostawił kondycję na murraya.

aga z bananem dzisiaj o 3.30. to pooglądane. jutro na pasku tvn24 zerknę ile gemów ugrała :Coolface:

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 170,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

no w sumie kluczowy byl 2 set,rudy zamiast grac na BH to sam sobie robi kuku.Jeszcze jak dal dupy w 1 gemie 1 seta to mozna powiedziec ze w 30 sekund przegral partie

Opublikowano

co za debil wpadł na pomysł żeby dać reklamy między piłkami decydującymi o gemie, który może mieć wpływ na cały mecz :facepalmz:

Opublikowano

Tylko,ze mozna bylo liczyc na walke,a teraz nawet nie ma po co ogladac

Opublikowano

Dramatyzujecie. Nie ma nic za darmo a poprzednie mecze pokazały że Djoko jest do ruszenia. Póki co 3-0 więc raczej fatality ale nigdy nic nie wiadomo.

Opublikowano

rudy duzo szczescia,bo rao kulawy jest od konca 4 seta

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Pozamiatane. Raonic out. Djoko Murraya w finale rozjedzie...

Opublikowano

Szkoda ze farmerka sie zesrala z kerber majac 5:2 z podwojnym brejkiem i 4 setowe po drodze,bo tylko z nia kobiecy final mogl byc dobry.

Opublikowano

Z nasterydowanym panem Williamsem tak naprawde to nie da sie poki co wygrac. Jedynie kiedy nie trafi z anabolami lub ma okres mozna ja (jego) probowac nadgryzc vide Vinci w US Open...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Z Vinci to wydaje mnie sie ze zaksiegowala w glowie klasycznego szlema i troche nie uniosla presji.Jeszcze Stosur potrafi serwowac z kickiem i pizgac FH jak chlop jak ma dzien.

Opublikowano

z Vinci to banan się zesrał bo presja itd. tym bardziej u siebie. Vinci robiła swoje i wyszło jak wyszło. Kerber bym nie spisywał na straty i mam wrażenie że właśnie ona ma większe szanse niż Azarenka.

Opublikowano

z Vinci to banan się zesrał bo presja itd. tym bardziej u siebie. Kerber bym nie spisywał na straty i mam wrażenie że właśnie ona ma większe szanse niż Azarenka.

Jedyny jej pseudoatut jest taki, ze jest leworeczna, ale mister Williams wybije jej z glowy gre serwami circa about 190km/h...

Opublikowano

Jakby Kerber dać 2 rakiety, to może kilka gemów by ugrała. 

Opublikowano

To bedzie taki gwalt na korcie,ze ludzie beda dzwonic na milicje.Musieliby indywidualnie dla kerber poszerzyc plac gry o korytarz deblowy.

Opublikowano

Specjalnie tak pisałem, żeby Andżelę wkur/wić :cool:

Opublikowano

Chyba Serenobot się włączył, więc może być po zawodach, ale i tak szacunek dla niemieckiej tenisistki POLSKIEGO POCHODZENIA za doprowadzenie Williamsa do autyzmu w pierwszym secie.

Opublikowano

Slim, Czezare i inni niewierni co tam macie do napisania teraz? :Coolface: na kolana i przeprosić. williams obsrana, dużo pomogła to fakt ale niech żre gruz spod kortu. dobra seria ogólnie. USO Penetta, Singapur Aga, AO Kerber. w końcu kobiety wygrają w WTA.

Opublikowano

Co finał :obama: Będzie beka jak się mudzina na tych 21 szlemach zablokuje. Radwańska i tak by nie wykorzystała takiej dyspozycji Williams, bo żeby ją wyprowadzić z równowagi, to trzeba mieć pierwszy serwis.