Opublikowano 4 stycznia 20251 r Jutro rano jest finał United Cup rozgrywany w Australii z udziałem Polski. Nasi reprezentanci zmierzą się z drużyna USA
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Co się odwlecze... Serwuje teraz po finał. E: No i zesrała się metr przed kiblem.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Nie uniosła, a taka autostrada była do finału. O kurwa, teraz patrzę i 40 niewymuszonych, 20 na minusie, to nie mogło się udać.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Już w pierwszym secie były ciężary, drugi to masakra, w trzecim powalczyła, ale nie wykorzystała w nim swoich szans, zwłaszcza boli ten gem 0:40. Cholera wie, może te wcześniejsze mecze i taki spacerek do półfinału, spowodował, że wyjebała się jak przyszły pierwsze przeszkody.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Mogło tak być, ja tam się tego nie spodziewałem. Tamta gra tak naprawdę trzeci tydzień, bo wygrała turniej przed AO. 5 spotkań więcej, w tym wiele trzysetówek, a jednak Iga tego nie wykorzystała. Może te dopingowe sprawy jeszcze siedzą w głowie, ale ją oczyścili niedawno.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r No kurwa, jeszcze z kim jak z kim, ale z tym kurwiszczem które sapało do niej podczas IO. Była idealna szansa żeby wetrzeć szmaciurę w kort. Ech, zostaje tylko
Opublikowano 23 stycznia 20251 r To nie była Keys, tylko Collins. Na tym AO też robiło niezłą trzodę.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r nawet po powtórkach widać że był dobry mecz. Fajnie że udało się jej wygrać, chyba najstarsza zwyciężczyni AO
Opublikowano 5 czerwca 20255 cze Iga dzięki za tutorial jak pozbyć się polskiego obywatelstwa w 22 minuty
Opublikowano 5 czerwca 20255 cze Tego to się nie spodziewałem jak się obudziła w 1 i 2 secie. Trzeba wyjebać psiapsiółę i wrócić do Wiktorowskiego.
Opublikowano 5 czerwca 20255 cze Daria już dawno do wyjebania. wczepiła się jak tasiemiec, nie wiem jakim cudem jeszcze siedzi w jej zespole. przebudzenie mocne, szkoda że w trzecim secie zupełnie nie istniała. cóż, żyjemy dalej.
Opublikowano 5 czerwca 20255 cze Podczas stadium touru na RG byłem zniesmaczony, że w hall of fame prowadzącym na kort nie ma Igi, a jest np. taka Halep, która wygrała cały raz. No chyba nieprędko się tam znajdzie.Nie ma to jak zaprzepaścić szansę na zrównanie się winning streak z Suzanne Lenglen wyłapując turbowpierdol od blacharenki w 20 minut.Chociaż biorąc pod uwagę co ona odpierdala od początku sezonu, to i tak wynik ponad stan.
Opublikowano 7 czerwca 20257 cze W dniu 25.01.2025 o 12:02, Colin napisał(a):Madison Keys Coco Gauff pięknie usadzony kartofeldrugi szlem z rzędu przegrany. mecz na większe jaja i kontrolę warunków.
Opublikowano 7 czerwca 20257 cze Bardzo dobrze, ale te 70 UE to wstyd byłoby nie wykorzystać.Co się w męskim finale odpierdala, Carlitos goni ze stanu 0-2 w setach i jeszcze obronił 3 meczowe po drodze.
Opublikowano 8 czerwca 20258 cze Najdłuższy finał RG ever, napierdalanka ze zwrotami akcji aż miło. Aż szkoda, że w super tie breaku obyło się bez dramy. Była wielka trójka, jest wielka trójka. Alcaraz - Sinner - Churkacz.
Opublikowano 10 lipca 202510 lip nawet nie wiedziałem że dziś gra, ale fajnie fajnie. Widać że praca z nowym trenerem zaczyna powoli przynosić efekty