Opublikowano 4 stycznia4 sty Jutro rano jest finał United Cup rozgrywany w Australii z udziałem Polski. Nasi reprezentanci zmierzą się z drużyna USA
Opublikowano 23 stycznia23 sty Co się odwlecze... Serwuje teraz po finał. E: No i zesrała się metr przed kiblem.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Nie uniosła, a taka autostrada była do finału. O kurwa, teraz patrzę i 40 niewymuszonych, 20 na minusie, to nie mogło się udać.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Już w pierwszym secie były ciężary, drugi to masakra, w trzecim powalczyła, ale nie wykorzystała w nim swoich szans, zwłaszcza boli ten gem 0:40. Cholera wie, może te wcześniejsze mecze i taki spacerek do półfinału, spowodował, że wyjebała się jak przyszły pierwsze przeszkody.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Mogło tak być, ja tam się tego nie spodziewałem. Tamta gra tak naprawdę trzeci tydzień, bo wygrała turniej przed AO. 5 spotkań więcej, w tym wiele trzysetówek, a jednak Iga tego nie wykorzystała. Może te dopingowe sprawy jeszcze siedzą w głowie, ale ją oczyścili niedawno.
Opublikowano 23 stycznia23 sty No kurwa, jeszcze z kim jak z kim, ale z tym kurwiszczem które sapało do niej podczas IO. Była idealna szansa żeby wetrzeć szmaciurę w kort. Ech, zostaje tylko
Opublikowano 25 stycznia25 sty nawet po powtórkach widać że był dobry mecz. Fajnie że udało się jej wygrać, chyba najstarsza zwyciężczyni AO
Opublikowano czwartek o 15:353 dni Iga dzięki za tutorial jak pozbyć się polskiego obywatelstwa w 22 minuty
Opublikowano czwartek o 15:403 dni Tego to się nie spodziewałem jak się obudziła w 1 i 2 secie. Trzeba wyjebać psiapsiółę i wrócić do Wiktorowskiego.
Opublikowano czwartek o 17:163 dni Daria już dawno do wyjebania. wczepiła się jak tasiemiec, nie wiem jakim cudem jeszcze siedzi w jej zespole. przebudzenie mocne, szkoda że w trzecim secie zupełnie nie istniała. cóż, żyjemy dalej.
Opublikowano czwartek o 17:263 dni Podczas stadium touru na RG byłem zniesmaczony, że w hall of fame prowadzącym na kort nie ma Igi, a jest np. taka Halep, która wygrała cały raz. No chyba nieprędko się tam znajdzie.Nie ma to jak zaprzepaścić szansę na zrównanie się winning streak z Suzanne Lenglen wyłapując turbowpierdol od blacharenki w 20 minut.Chociaż biorąc pod uwagę co ona odpierdala od początku sezonu, to i tak wynik ponad stan.
Opublikowano sobota o 16:091 dzień W dniu 25.01.2025 o 12:02, Colin napisał(a):Madison Keys Coco Gauff pięknie usadzony kartofeldrugi szlem z rzędu przegrany. mecz na większe jaja i kontrolę warunków.
Opublikowano sobota o 16:541 dzień Bardzo dobrze, ale te 70 UE to wstyd byłoby nie wykorzystać.Co się w męskim finale odpierdala, Carlitos goni ze stanu 0-2 w setach i jeszcze obronił 3 meczowe po drodze.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Najdłuższy finał RG ever, napierdalanka ze zwrotami akcji aż miło. Aż szkoda, że w super tie breaku obyło się bez dramy. Była wielka trójka, jest wielka trójka. Alcaraz - Sinner - Churkacz.