Jazdaone 3 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 jak dla mnie sixaxis ma tylko jedna wade, a mianowicie jest za lekki. czasami grajac w ninja gaiden mam wrazenie ze zmiazdze tego pada. na ps2 i Obox pierwsze co zawsze robilem w grach to wylanczalem wibracje w padach, nie wiem czemu ale strasznie mnie ona irytuje. dodam tylko, ze w ogole nie gram w samochodowki ani latadelka, wiec nie bede sie wypowiadal czy w tego typu grach wibracje sa potrzebne czy tez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Są jakieś wiadomości a propos oficjalnej daty premiery i ceny w EU? Ja szukałem trochę w necie i nic nie znalazłem. Patrząc na ofertę sklepu PE wywnioskowałem dwie rzeczy: 1) po premierze u nas nie będzie wiele tańszy skoro SixAxis kosztuje 169zł 2) na eBayu też nie jest znacząco tańszy, więc chyba opłaca się brać w PE PS. Dołączam się do pytania ile trzyma bateria? Edytowane 4 Stycznia 2008 przez CHINDOOS Cytuj Odnośnik do komentarza
rastafuraj 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam Podłączyłem pada przewodowego od Xbox 360 do Playstation3. Zaświeciła lampka myślałem że wszystko gra... ale padem nie mogę sterować. Spróbowałem z dwoma i nic. Da się to w ogóle zrobić? A jak podłączanie zwykłych padów USB od kompa w PS3?? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) nie jestem pewien czy pad od Xo zadziala z PS3. zwykle pady od PC dzialaja bez lub z malymi problemami. poprosty je podlaczasz pod USB w PS3 i wszystko powinno smigac ;P Edytowane 7 Stycznia 2008 przez konrado0905 Cytuj Odnośnik do komentarza
rastafuraj 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 No to może ktoś podłączył jakiegoś pada i jest w stanie mi powiedzieć jak to to się nazywa? Bo z tego wynika że niektóre działają a inne nie? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
adamcky 1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja jedynie podlaczalem pady od PS2 przez przejsciowki USB. Z tymi lepszymi przejsciowkami problemu nie bylo. Po podlaczaniu przez te gorsze guziki na padzie byly poprzestawiane: X z kwadratem, trojkat z O, R1 z R2, L1 z L2, oraz zamienione osie w analogach. Jesli gra posiadala mozliwosc dowolnej konfiguracji przyciskow to ok. Jesli nie...;] Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja jestem za DS3 i kupie go jak tylko będzie to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 no ja tylko jak na kotno wplynie mi 30 zl to zamawiam kontrolera:D jzu si enie moge doczekac:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Michael7 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Tutaj macie Dual Shock'a 3 oryginalnego http://robson.pl/index.php?p=4&strona=...4&how_sort= a gdy pojdziecie na dalszą stronę to będzie biały Dual hehe, tylko że troche cena nie przystępna...ehhh pewnie niedługo stanieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ok zamowilem w psxetxrem i juz wyslali wiec powiniene byc jutro mam nadzieje ... jak tylko sprawdze na (warhawk,uncharted,callofduty) to pwoeim co o nim sadze plus zrwoce uwage na zywotnosc....bo to dosc ciekawa sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza
adamcky 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ile trzyma bateria oraz (przede wszystkim) jak dzialaja galki. W moim Sixaxisie juz analogi dawno przestaly zachowywac sie jak analogi i czesto nie wracaja na miejsce;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 W 60GB zestawach SixAxis sa do dupy, nowe modele dolanczane do 40GB i dostepne pewnie tez osobno w sklepach sa o niebo lepiej zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 racja racja w moim sixaxis lewa gałka ledwo zipie Cytuj Odnośnik do komentarza
f5k 1 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 DS3 zamówiony w Robsonie, w przyszłym tygodniu powinnem mieć DS3 w domu, właśnie mi brakowało w Sixaxis wibracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Paru userów już ma DS3 i czy ktoś wkońcu mógłby się pochwalić ile trzyma bateria? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Znaczy dlugo bo chyba wciaz graja Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 hehe laduje mi sie moj ds3 od 20min ( jak mowilem tak jzu go dostalem dzisiaj). wtym czasie zdazylem go sprawdzic na Uncharted - no wobracja... przyjemna przy strzlaach i skockach ale cala magia ds3 zaczyna sie w warhawku- keidy wlanczacie dopalacze czujecie ze lecice na pelnym ciagu plus jeszcze kino domowe daje czadu( tez niezle jest strzelanie z karabinu- wibracje ciagle) - tego mi brakowalo. Na Call of duty przez 5 min nic nei poczulem jeszcze nie iwem co jest grane czy call4 obsluguje vibracje czy nie ale nie mialem czasu tego sprawdzic. Co do budowy i wagi .. a wiec jest ciezszy ale to zrozumiale, wrescie czuje ze cos trzymam w raczkach a co do budowy to w przeciwienstwie do standardowego pada ze starter packa nie zauwazylem przeswitywania plastiku albo jest za ciemno ale chyba tego juz niema - wrescie jakis pozadniejszy material. Pada kupielm w sklepie spxextreme wtroek zamowienie, sroda wplata w czwartek pad juz byl czyli dzisaj . Odnosnie wytrzymalosci baterii plus sprawdzenia call4 jutro dam znac dzisija juz nie mialem czasu. Ale tego wlansie mi brakowalo. TV32 cale mam, kino domowe mam ale wibracje to 1/3 tego co daje kino domowe... dlamnie bomba..... Aha co do triggerow i analogow jutro tez sprawdze dokladnosc itp. Kolo14 zdam relacje .... Aha jak narazie POLECAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gresh 5 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 tez dostalem z psxextreme sklepu juz - extra sprawa, bez wibracji to jest polowa zabawy, pad solidnie wykonany i duzo lepiej sie go trzyma w rekach... jutro podam co i jak z bateriami Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Czy pomiedzy DS3 a sixaxisem jest spora roznica w wadze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gresh 5 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Powiedziałbym że waży drugie tyle co sixaxis - ale moze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A wiec... dziisj apogralem jescze troche na full naladowanym padzie.... liczac z tym co wczoraj gralem z 1,5 do 2 h - wynik - dalej 3 paski baterii a gralem w warhawka gdzie wibracje sa od wszytkiego od strzelania, wybuchow, dopalania itp wiec jak narazie nei jest zle. Nastepnie odpaliem w/w warhawka na splitscreenie .. po lewej DS3 po prawe good old sixaxis.... Nie czulem zadnej roznicy jesli chodzi o czulosc analogow... strefa martwa tala jak w sixaxisie.... przynajmnije jak nie zauwazylem... co do triggera nie mam mozliwosci sprawdzenia... reszt aprzyciskow bez roznicy. Material z jakiego jest ds3 powteirdzam o sprawdzeniu pod slonce nie jest taki jak w sxs... wiec lepiej... co do wagi podpisuje si e tak jak wyzej .. 2x sixaxis... Wlasnie tego brakowalo .. weirzcie mi , niektore gry odmlodnieja dzieki temu....szkoda tylko ze call of duty nie ma obslugi wibracji Cytuj Odnośnik do komentarza
webster8 0 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) moze w wersji NTSC po peczyku obsluguja?? Z tego co slyszalem i czytalem bateria moze trzymac do 30 h...dluzej niz w SIxaxisie Edytowane 11 Stycznia 2008 przez webster8 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Chyba na odwrot? To jak to bylo? Wibracje to przeciez taki lastgen, SixAxis to jest przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Jak sprawa wygląda, jeśli chodzi o wibracje w grach z PSX i PS2. Jeśli już takie pytanie było , to sorki. No i co najważniejsze dla mnie. Jak sa zrobione triggery? Dalej zjezdzają z nich palce. Dla mnie jest to szczególnie uciążliwe, jak za R1/L1 odpowiada palec wskazujący a za R2/:2 palec środkowy. Poprawili to, czy jest tak samo jak w Sixaxis'ie? Wolałbym wogóle, żeby było jak w DS2, ale niestety tak nie jest ;/. Edytowane 12 Stycznia 2008 przez Metal Cytuj Odnośnik do komentarza
f5k 1 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Metal@ Osobiście przetestuje dopiero DS3 w przyszłym tygodniu ale znalzałem odpowiedź na twoje pytanie na forum PS3 Site: Jestem juz po kliku dniach używania DS3 i powiem tak...Bomba;-) Działa na starych grach z PS i PS2, probowalem z MGS 1,2 i 3 (chyba poraz kolejny będe przechodzil) oraz GoW 1 i 2;-) EXTRA;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi