Opublikowano 16 kwietnia 20251 r Czy jeśli analog świruje przy wychyleniu do przodu, jakby nie łapał od razu, jest szansa go jakoś wyczyścić czy tylko przeszczep ?Najlepsze jest to, że jak najpierw wychylę w prawo lub lewo a później do przodu to jest jakby lepiej ale jak wezmę od razu do przodu to jakby przycinało.
Opublikowano 17 kwietnia 20251 r @BRY@N Jak nigdy nie rozkręcałeś pada to warto to zrobić i po wyczyszczeniu też pogrubić piankę, bo to jest problem w praktycznie każdym DS3.
Opublikowano 17 kwietnia 20251 r Tego nigdy nie rozkręcałem bo kupiłem rok temu używkę i jakoś wcześniej nie było problemu. Teraz w MGS Revengence zaczęło wariować.
Opublikowano 20 kwietnia 20251 r Zacznij od otwarcia go. Przeszczep jest banalnie prosty bo tam zaczepy wystarczy szczypcami odgiąć i analog wychodzi na lajcie.W ds4 i dualsense już zaczeli to lutować by ludzie sobię nie mogli z marszu samemu wymieniać.
Opublikowano 20 kwietnia 20251 r Teraz zorientowałem się, że na żadnym padzie po tylu latach nie mam drifta w gałkach. A na ps4 w każdym miałem.
Opublikowano 1 lipca 20251 r Dobra kupiłem dwa analogi niby oryginalne do DS3 i już pierwszy zonk jak je zobaczyłem lekko powyginane piny ale pytanie o same takie świeże analogi. Czy one powinny tak sztywno chodzić i nawet się przycinać w maksymalnym odchyleniu? Czy to się może wyrobić w używaniu ? Nie wiem czy jest to sens montować
Opublikowano 2 lipca 20251 r Game OdysseyJak podłączyć dowolnego pada do PS1, PS2 i PS3 — Poradnik...W tym poradniku pokazuję, jak podłączyć dowolny kontroler do PlayStation 1, PlayStation 2 i PlayStation 3 poprzez adaptery BlueRetro
Opublikowano 6 sierpnia 20251 r Zamontowałem ten zamówiony analog i jest jak myślałem czyli chujowo. Przy wychylaniu do przodu często się zacina w tej pozycji.Ma ktoś sprawdzone miejsce żeby zamówić takiego analoga ?
Opublikowano 6 sierpnia 20251 r Może wyślij tego pada do Norbiego z psx extreme. Zadzwoń www.norbit.pl - ja tam dzwoniłem i płyty regenerowałem.
Opublikowano 7 sierpnia 20251 r Wymianę mogę zrobić sam tylko ten zamiennik według mnie jest chujowy bo on już przed założeniem się przycinał. Jak napisałem, że tak się dzieje to dostałem odpowiedź, że po założeniu i tak nie da się go maksymalnie wychylić w daną stronę. Może i się nie da ale i tak się zacina i czuć, że ciężko chodzi.
Opublikowano 29 sierpnia 20251 r Zamówiłem analogi na Ali i oczywiście działają normalnie nic się nie przycina.