Sobies 173 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A mnie właśnie wchłonął Wolfenstein 3D !! Wiecie, że ta gra ma trophiesy ?! Moja mina kiedy zobaczyłem wyskakującego trophiesa po ukończeniu pierwszej planszy - bezcenna Przy okazji ta gra cofa mnie do lat dzieciństwa kiedy to grało się właśnie w Wolfa, Dooma Mistrzostwo świata !! 100% trophiesow zrobie w tej grze dla uczczenia tej legendarnej gry Zostały mi jeszcze 4 epizody Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja wiem KLIK Miło jest znowu zagrać w taki oldschool - to klasyk klasyków. Można by w sumie grze założyć temat grze jeśli chcecie bo to kawałek historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Bombarman Ultra - miod przepelnia kazdy bajt tej gierki, multi online, nic wiecej nie trzeba. Jesli ktos tez ma to zapraszam na meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zagrałem chwilę i wg. mnie to kaszanka. Najlepszy Bomberman pod multi to Bomberman Party na PSXa. Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 najlepsiejsze to te snesowe trzecia czwarta i piata czesc demko tego tworu obczailem i zapewne zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Master GiiT 0 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Wiadomo coś na temat Duke Nukem 3D? Na xbox live arcade jest od dawna może niedługo i u nas będzię Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Final Fantasy VII, to obecnie najchętniej ściągany tytuł z wirtualnych półek PS Store. Resident Evil, którą można pobrać z PSN od dwóch tygodni, także został przyjęty ciepło. http://www.ps3site.pl/final-fantasy-vii-na-szczycie/18759/ Amerykański system klasyfikacji gier ESRB po raz kolejny zdradził zamierzenia twórców, odnośnie tego co planują wydać w najbliższym czasie. Final Fantasy VII nie będzie już jedyną grą z tego cyklu w kategorii klasyków PSone na PS3/PSP. Już niebawem dołączy do niej inne kultowe RPG z tej serii, pt. Final Fantasy Tactics http://www.ps3site.pl/ofensywy-square-na-p...g-dalszy/18777/ FFT na PSN :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Głód taktycznego jrpg zaspokoiłem świetną Valkyria Chronicles wiec na FFT nie czekam z wywieszonym jęzorem. Za to dużo,na prawdę bardzo dużo dałbym za Xenogears i Chrono Cross bo obok FFVII to moje ulubione jrpg z czasów szaraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Bombarman Ultra - miod przepelnia kazdy bajt tej gierki, multi online, nic wiecej nie trzeba. Jesli ktos tez ma to zapraszam na meczyk W jakim sklepie jest ta gierka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 USA/Kanada Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A jak w niej jest rozwiazana sprawa serwerów ? Łączy tylko US jeśli z konta amerykańskiego ? Bo nie wiem czy kupować czy czekać na wersje EU ?? @Edit A jak tam Gunstar Heroes ?? Grał ktos ?? Wyglada na oldshoolową strzelankę "panupkiem w prawo". Daje radę czy może nie warto inwestować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Gunstar Heroes jedna z najmiodniejszych popierdułek z PSS, gra naprawde warta tych 5$. U mnie troszkę sobie czeka na lepsze czasy, ale brat w jeden dzień zrobił 100% pucharków więc są chyba w miare łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 wlasciwie wystarczy przejsc gre i wpada 100%, ale to nie o to chodzi. Gra jest poprostu masakrycznie dobra. A zeby poczuc w pelni stary klimat mozna.... podpiac arcade stick Punisher na PSN bym chcial Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dobra - kto wie kiedy będzie następny epizod Penny Arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja tam czekam na MGSa na PSStore, oby był Xenogears też by mogli dać, bo nie przeszedłem go nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Będzie w ten czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Alleluja chyba sobie w kalendarzu zaznaczę tą datę. Dosyć mam grania na kompie w MGS-a. Swoją drogą świetna sprawa z tymi klasykami, cena przystępna tym bardziej jak się składa to już w ogóle. Nie pogardziłbym Chrono Crossem, Legend Of Mana czy Vagrant Story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Vagrant Story <błaga na kolanach> Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Swoją drogą świetna sprawa z tymi klasykami, cena przystępna tym bardziej jak się składa to już w ogóle. Nie pogardziłbym Chrono Crossem, Legend Of Mana czy Vagrant Story. Ja właśnie odstawiłem KZ2 i inFamous na rzecz FFVII. Odpaliłem z zamiarem przypomnienia sobie jak to wszystko chodzi i wygląda. Do gierki miałem zabrać sie na poważnie za jakiś czas, obecnie mam 11 godzin i wsiąkłem całkowicie. Genialny tytuł, a w kolejce czeka Resident Evil i Crash3, a jutro dojdzie MGS. Powrót do przeszłości na całego Poproszę jeszcze o jrpg od Square, plus Suikoden 2 i kilka(naście) innych perełek z PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja bym wciagnal Gran Turismo 1. Jest ono w ogole na jakimkolwiek PSS (np na JPN)? Bo szukalem na innych, ale w JPN nie wiem jak to znalezc.. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Yeti - Crash 3 jest na US Store tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Master GiiT 0 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Jakby dali trofea do gier z psx to by dopiero zabawa była ;D Wiecie jak ma być cena Metal Gear Solid Edytowane 17 Czerwca 2009 przez Master GiiT Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Na 90% taka jak RE i FFVII. Yeti - Crash 3 jest na US Store tylko? Jest chyba też na polskim, ale nie jestem pewien na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Fak, szybko te gierki wydają. Jutro MGS1, a ja jeszcze na pierwszej płycie w FFVII. Trzeba się sprężyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 MGS będzie na polskim czy będzie się kisił na amerykańskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi