Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, devilbot napisał(a):A można jeszcze? Chyba kiedyś zdelistowaliWszędzie spadło ale na ps3 dalej jest. Sam się zdziwiłem jak zobaczyłem
Opublikowano 26 minut temu26 min 4 godziny temu, jimmy napisał(a):Coś tam pogrzebałem, podpytałem GPT i jest trochę rzeczy wartych przyklepania:-Buzz pakiety pytań-Killzone HD-Puppeteer-Rain-Vagrant Story-GOW Collection Volume 2-Tokyo Jungle-SH1-Jet Set Radio-Siren Blood Curse-Soul Sacriface Delta-Murasaki Baby-Jeanne d'Arc-Liberty City Stories,-Vice City StoriesNiestety tego słynnego Folklore nie ma w sklepie, tylko płytka w cenie wiadomo jakiej - wysokiejGoW Collection Vol 2 sam mam na swojej liście, bo używki osiągają chore ceny.Ja mam w planach jeszcze między innymi dorwać:Armored Core V - 54 złBinary Domain - pudełka są w podobnej cene co cyfra, więc się jeszcze zastanowiam, ale pełno francuskich edycji jestDead Space ExtractionDrakengard 3 - 84 złHard Corps UprisingMogliby dać takie 30% pożegnalnej zniżki