Opublikowano 16 lutego 201312 l Dno nie jest, ale nie jest to produkcja jaka miała być, jest to raczej średniak.
Opublikowano 16 lutego 201312 l Panowie - Hydrophobia. Dobre to? Ma to coś wspólnego z pierwszymi zapowiedziami czy tępa strzelanina z tego wyszła? Za 5 zł to całkiem spoko gra. Nie żaden must have ale solidne action/adventure na 6+/10
Opublikowano 20 lutego 201312 l dziś premiera (W USA, ale u nas chyba też) na na to czekam bardzo bo jedyna gra jakiej zazdrosciłem xboxwowcom to właśnie trials evolution, mam nadzieje że "nasza" wersja bedzie też fajna (na szczęscie jest demo i mozna sprawdzic)
Opublikowano 5 marca 201312 l Chyba zaczyna się moda na gry pirackie, bo na PSN zmierza również Port Royale 3: Pirates & Merchants
Opublikowano 14 marca 201312 l Trailer Call of Juarez: Gunslinger Wygląda fajnie. Dobrze, że wracają na Dziki Zachód Edytowane 14 marca 201312 l przez SzczurekPB
Opublikowano 17 marca 201312 l Prince of Persia Trilogy za 39 zł (35.10 jeśli jesteś w Plusie) myślę, że za taką cenę warto kupić.
Opublikowano 20 marca 201312 l Dziś na PSS pierwszy odcinek Walking Dead za darmo, plus zniżka na całość.
Opublikowano 21 marca 201312 l Pojawił się i znikł Chciałem sobie dzisiaj kupić i lipa, szukałem wszędzie i nie ma. A tak się cieszyłem że cena niska. Ktoś wie o co chodzi?
Opublikowano 25 marca 201312 l Gral ktos w Mountain Crime? Ja ogralem demo i jestem podeskscytowany! Brakuje mi takich gier.. Jakie sa wasze wrazenia?
Opublikowano 25 marca 201312 l Wiadomo czy w ogóle i kiedy ma pojawić się pudełkowa wersja Walking Dead?
Opublikowano 27 marca 201312 l Ma ktoś wieści/plotki co kryję się za "jajeczkami" z PSN w ramach promocji Wielkanocnej? Chciałbym coś kupić teraz na PSN, a nie chcę potem pluć sobie w twarz.
Opublikowano 27 marca 201312 l Ma ktoś wieści/plotki co kryję się za "jajeczkami" z PSN w ramach promocji Wielkanocnej? Chciałbym coś kupić teraz na PSN, a nie chcę potem pluć sobie w twarz. http://www.ppe.pl/news-21475-Ruszyla_wielkanocna_promocja_w_PS_Store.html
Opublikowano 29 marca 201312 l czy ktos sie orientuje kiedy na PSN pojawi sie terraria, z tego co szukalem na sieci mialo byc dostepne od 26.03 ??
Opublikowano 31 marca 201312 l Właśnie skończyłem The Walking Dead i czuję niedosyt... (uwaga, bo spoileruję, jeśli nie przeszedłeś gry to nie zaglądaj do poniższego spoilera). A to za sprawą zakończenia. Strasznie ubogie i nic nie wyjaśnia. Teraz będę się zastanawiał co dalej się stało z Clementine i kim byli ci ludzie, których zauważyła na wzgórzu? Jak usiadła na konarze drzewa i zobaczyła na dole łuski po pociskach, to pomyślałem, że się zastrzeli. A tu spojrzała na ludzi, na wzgórzu i koniec... Ciemny ekran, reszty się trzeba domyślać. Myślicie, że to Omid i Christa? Rozumiem tez, że niezależnie czy wcześniej odetniemy rękę Lee czy też nie, to i tak umrze na końcu? Myślicie, że będzie jeszcze jakiś epizod? Edytowane 31 marca 201312 l przez Emtebe
Opublikowano 31 marca 201312 l Skoro w drugim sezonie będą potrzebne zapisy stanu gry, to przedstawi on ciąg dalszy i sie wyjaśni.
Opublikowano 31 marca 201312 l O kurde, nie interesowałem się wcześniej grą i nie wiedziałem, że będzie następny sezon.
Opublikowano 31 marca 201312 l Bedzie , ale prawdopodobnie na PS4. Podobno kombinuja jak to zrobic , zeby sejw z PS3 byl odczytany na PS4.
Opublikowano 31 marca 201312 l Kurde, a niedawno czytalem jak ktos z Telltale zaprzeczal temu i gra bedzie jeszcze na ta generacje. Bo niby co w niej jest takiego technicznie mocnego? Nic, gra na komorkach chodzi