Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Dno nie jest, ale nie jest to produkcja jaka miała być, jest to raczej średniak. 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Panowie - Hydrophobia. Dobre to? Ma to coś wspólnego z pierwszymi zapowiedziami czy tępa strzelanina z tego wyszła?

Za 5 zł to całkiem spoko gra. Nie żaden must have ale solidne action/adventure na 6+/10

Opublikowano

dziś premiera (W USA, ale u nas chyba też)

20130118174734.jpg

na na to czekam bardzo bo jedyna gra jakiej zazdrosciłem xboxwowcom to właśnie trials evolution, mam nadzieje że "nasza" wersja bedzie też fajna (na szczęscie jest demo i mozna sprawdzic)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba zaczyna się moda na gry pirackie, bo na PSN zmierza również Port Royale 3: Pirates & Merchants

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś również pojawił się klasyk z PS2 - The Warriors. 39 zł.

Opublikowano

Pojawił się i znikł :) Chciałem sobie dzisiaj kupić i lipa, szukałem wszędzie i nie ma. A tak się cieszyłem że cena niska. Ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

Gral ktos w Mountain Crime? Ja ogralem demo i jestem podeskscytowany! Brakuje mi takich gier.. Jakie sa wasze wrazenia?

Opublikowano

Wiadomo czy w ogóle i kiedy ma pojawić się pudełkowa wersja Walking Dead?

Opublikowano

Dla mnie must have. Trochę mi ICO przypomina

Opublikowano

Ma ktoś wieści/plotki co kryję się za "jajeczkami" z PSN w ramach promocji Wielkanocnej?

Chciałbym coś kupić teraz na PSN, a nie chcę potem pluć sobie w twarz. 

Opublikowano

czy ktos sie orientuje kiedy na PSN pojawi sie terraria, z tego co szukalem na sieci mialo byc dostepne od 26.03  ??

Opublikowano

Właśnie skończyłem The Walking Dead i czuję niedosyt... (uwaga, bo spoileruję, jeśli nie przeszedłeś gry to nie zaglądaj do poniższego spoilera).

A to za sprawą zakończenia. Strasznie ubogie i nic nie wyjaśnia. Teraz będę się zastanawiał co dalej się stało z Clementine i kim byli ci ludzie, których zauważyła na wzgórzu? Jak usiadła na konarze drzewa i zobaczyła na dole łuski po pociskach, to pomyślałem, że się zastrzeli. A tu spojrzała na ludzi, na wzgórzu i koniec... Ciemny ekran, reszty się trzeba domyślać. Myślicie, że to Omid i Christa? Rozumiem tez, że niezależnie czy wcześniej odetniemy rękę Lee czy też nie, to i tak umrze na końcu?

Myślicie, że będzie jeszcze jakiś epizod?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Skoro w drugim sezonie będą potrzebne zapisy stanu gry, to przedstawi on ciąg dalszy i sie wyjaśni. ;)

Opublikowano

O kurde, nie interesowałem się wcześniej grą i nie wiedziałem, że będzie następny sezon.

Opublikowano

Kurde, a niedawno czytalem jak ktos z Telltale zaprzeczal temu i gra bedzie jeszcze na ta generacje. Bo niby co w niej jest takiego technicznie mocnego? Nic, gra na komorkach chodzi :)