Opublikowano piątek o 11:182 dni 4 minuty temu, devilbot napisał(a):A można jeszcze? Chyba kiedyś zdelistowaliWszędzie spadło ale na ps3 dalej jest. Sam się zdziwiłem jak zobaczyłem
Opublikowano piątek o 13:252 dni 4 godziny temu, jimmy napisał(a):Coś tam pogrzebałem, podpytałem GPT i jest trochę rzeczy wartych przyklepania:-Buzz pakiety pytań-Killzone HD-Puppeteer-Rain-Vagrant Story-GOW Collection Volume 2-Tokyo Jungle-SH1-Jet Set Radio-Siren Blood Curse-Soul Sacriface Delta-Murasaki Baby-Jeanne d'Arc-Liberty City Stories,-Vice City StoriesNiestety tego słynnego Folklore nie ma w sklepie, tylko płytka w cenie wiadomo jakiej - wysokiejGoW Collection Vol 2 sam mam na swojej liście, bo używki osiągają chore ceny.Ja mam w planach jeszcze między innymi dorwać:Armored Core V - 54 złBinary Domain - pudełka są w podobnej cene co cyfra, więc się jeszcze zastanowiam, ale pełno francuskich edycji jestDead Space ExtractionDrakengard 3 - 84 złHard Corps UprisingMogliby dać takie 30% pożegnalnej zniżki
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W dniu 3.07.2026 o 15:25, Snake_Plissken napisał(a):GoW Collection Vol 2 sam mam na swojej liście, bo używki osiągają chore ceny.Ja mam w planach jeszcze między innymi dorwać:Armored Core V - 54 złBinary Domain - pudełka są w podobnej cene co cyfra, więc się jeszcze zastanowiam, ale pełno francuskich edycji jestDead Space ExtractionDrakengard 3 - 84 złHard Corps UprisingMogliby dać takie 30% pożegnalnej zniżki Dead Space Extraction jest na płycie Dead Space 2. Tak samo jest z Medal of Honor Frontline jest na płycie Medal of Honor (2010)Edit. Jednak nie sprawdziłem na płycie jest tylko demo. Czyli Extraction warto kupić. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez FIIlp
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 godzin temu, FIIlp napisał(a):Dead Space Extraction jest na płycie Dead Space 2.Tak samo jest z Medal of Honor Frontline jest na płycie Medal of Honor (2010)Edit.Jednak nie sprawdziłem na płycie jest tylko demo. Czyli Extraction warto kupić.Poprawka, Extraction jest w wersji limitowanej - i to na płycie. Ciut droższa jest niż podstawka, ale też mam już cyfrówkę xD Do zastanowienia się.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. jedyne co warto kupić to gry z tej listy Gry PS1/PSP/PS2 w super cenach — BEZ PS+ na PS5/PS4, at PlayStation Store - 8,25 zł | Pepper.pla tak to zainstalowac hena/cfw i nie udawadniać sony, ze zamykanie martwych sklepów to najlepsza opcja na extra kase od fomoców