Opublikowano 13 lutego 201015 l mam podobny problem co QTF, męczyłem ten tytuł z 40 min i "końca nie widać"
Opublikowano 13 lutego 201015 l A mnie wyskakuje error przy próbie ściągnięcia,wszystko robiłem tak jak opisał Owiec. Zmieniać proxy czy próbować ściągać do skutku? E: Trzeba parę razy do skutku próbować. Edytowane 13 lutego 201015 l przez Khadgar
Opublikowano 13 lutego 201015 l moze ktos zalozy jakies konto na szybko i sie podzieli z innymi grą? bo ja jak odpale te proxy to te 120 mb chce mi sciagac pare dni
Opublikowano 13 lutego 201015 l A co to za roznica jakie konto? Tak czy siak musisz przez to proxy sciagac. Chyba, ze znajdziesz inne dzialajace.
Opublikowano 13 lutego 201015 l mi sie w koncu udało i sciagnolem. przyjemna gra ale jaki ma sens zchodzenie na dół i zjadanie innych potworków - nie mozna zasevovac(myle sie?) i jak wychodzimy to gra wita nas od poczatku. trzeba przejsc ta gre na raz czy co? Widzialem w necie jakies inne stworki do odblokowania jak to zrobic? Jest "ileś" tych pięter i jest koniec. Wtedy zmieniasz się w inne stworzenie. Przechodzisz drugim stworem itd. Jak przejdziesz cały poziom i odblokujesz następny (z innym stworem) to będzie to zapisane. Edytowane 13 lutego 201015 l przez Emet
Opublikowano 13 lutego 201015 l a ile jest tych stworów? bo pierwszego przeszdłem teraz takim różowym śmigam
Opublikowano 13 lutego 201015 l z tego co wiem to 5 a ile ci zajeło przejscie pierwszym? ten różowy to tak ryba nie myle sie? Edytowane 13 lutego 201015 l przez QTF
Opublikowano 13 lutego 201015 l z 25min, jest taki motyw że masz różowe tło i taki jakby obracający się jak helikopter niezidentyfikwoany obiekt
Opublikowano 14 lutego 201015 l Flower za 10zł do 18 lutego na polskim PSS. Więc kto nie grał, niech czym prędzej nadrobi zaległości. http://www.ps3site.pl/flower-za-grosze/36420/
Opublikowano 15 lutego 201015 l Skoro juz zrobilem instrukcje dla leniwcow, to macie tez tutaj. Moze jeszcze ktos nie ma: Mam system po angielsku, to sobie zmienicie na chwile. Kolumna z ustawieniami>Network Settings>Custom option>Auto-Detect/Scan>Automatic IP>"Do Not Set" on the DHCP>klikacie w prawo, az dochodzicie do Proxy>Use> 66.90.92.61 port: 8080 Zapisujecie. Na zapas zostawcie proxy, az Wam sie cala gra sciagnie. Po co problemy. Sciagniecie, wylaczacie proxy. Koniec. Zrobiłem tak, ale w amerykańskim PSS mam tylko Flower za 9,99$ - rozumiem, że już koniec promocji?
Opublikowano 15 lutego 201015 l flOw było tylko przez jeden dzień. U mnie nawet znikneło z Download List.
Opublikowano 18 lutego 201015 l http://blog.eu.playstation.com/2010/02/18/?heads-up?-playstation-store-update-18th-february-2010/ peaggle!!!!!! czy jak to sie tam zwalo po obczajeniu demka w amerykanskim sklepiku stwierdzilem, ze kupuje jak tylko sie pojawi u nas i wreszcie sie doczekalem polecam
Opublikowano 18 lutego 201015 l Co się bardziej opłaca kupić: Marvel vs Capcom 2 czy tego street fightera coś tam HD ? Edytowane 18 lutego 201015 l przez czapa
Opublikowano 18 lutego 201015 l A jak wygląda na tle tamtych pozycji Battle Fantasia ? Lubię nawalanki 2D ale nie wiem czy warto sie na nią zdecydować.
Opublikowano 18 lutego 201015 l Gralem w demko tego Marvela - padaka straszna, nie wiem jak mozna w to grac. Jesli chodzi o bijatyki dostepne na PS Store, to Tekken 5: Dark Ressurection rula (w zasadzie to nie tylko jesli chodzi o PS Store ).
Opublikowano 18 lutego 201015 l Gralem w demko tego Marvela - padaka straszna, nie wiem jak mozna w to grac. Jesli chodzi o bijatyki dostepne na PS Store, to Tekken 5: Dark Ressurection rula (w zasadzie to nie tylko jesli chodzi o PS Store ). My tu mówimy o 2D Sam się zastanawiam nad BF
Opublikowano 18 lutego 201015 l mógłby mi ktos powiedziec jak robic screeny w flow? To tam da się robić screenshoty ?
Opublikowano 18 lutego 201015 l A ja sobie teraz gram w CoD: Classic. Aż się łezka w oku kręci, bo grałem w pierwszego CoDa jeszcze na piecu. Zdążyłem zapomnieć jaka ta gra jest hardkorowa. Veteran nie wybacza.