Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 171,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Nieważne kto by wygrał, na ten moment wynik powinien być 2-2. Nie ma tu nic do rzeczy, że przez cały turniej Angole grali słabo. Tutaj nie ma miejsca na pomyłki sędziów i każdy gol jest na wagę złota.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Holandia i tak najlepiej prezentuje się z Europy na tym turnieju, chociaż grają na pół gwizdka. Włosi z graczami Juventusu pewnie dostaliby od nich po dupie.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Jeżeli Anglia jutro wygra (a wierzę, że tak się stanie) to później będzie już z górki i zatrzymać się mogą dopiero na jakiejś mocnej ekipie, na pewno nie na Urugwaju. Jest jeszcze szansa, że w 1/8 mog

Opublikowano

Oni to ze studia komentuja ? Bo chyba Szczesnego wczesniej nie bylo live...

Opublikowano

A ja jestem za brakiem tych całych GPSów i powtórek. Piłka to piłka i choj, błędne decyzje sędziowskie są super, bo przydają widowisku, a Howard Webb jest super sedzią. Rysiek z kolegiami w piłce kopanej pojechał dalej niż stąd do RPA xD

Opublikowano

Ale ladna bramka Hondy ! Troche dal dupy Sorensen, ale mimo wszystko trafic z wolnego w bramke tą piłką to jest cos.

Z powtorkami to musialby byc jakis kompromis, przy spalonym akurat bym uwzglednial tylko, jesli padla bramka. Z drugiej strony jakby wprowadzili powtorki GPS to wtedy Włosi by nie ugrali nic, bo zadnego faulu by nie wymusili :potter:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Po Słowacja-Włochy te dwa wieczorne mecze mają właściwości usypiające. Szkoda, że Japończycy na samym początku walnęli gola bo prawie pewne jest, że Danię wyeliminowali.

Opublikowano

OMG kolejna bramka z wolnego ! WOW :o pieknie uderzyl Endo.

Ciekawe, czy w TVP skonczyly sie pieniadze i komentatorzy wrocili do kraju, czy murzyni zaje.bali kable ze stadionu.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

1:0 van Persie sito strzelił

wiedzieliście, że w kamerunie Bąk gra?

Opublikowano

Jakie żarciochy w studiu dwójki. Jakie górnolotne porównania do japońskich skrzypaczek. HE HE HE

<cały czas puacze za Italią>

Mam nadzieję że dżapsy jeszcze wbija z dwie bramy[z wolnych, HE HE HE].

Opublikowano

Granie na pół gwizdka Holendrów może się im odbić czkawką, bo zdaje się ,że dżapsy mają teraz lepszy bilans bramkowy :potter:

Opublikowano

Japonia gwałci zwłoki Hamleta :banana:

Opublikowano

Japonczyki co robia ;o. joooga bonito.

Opublikowano

TORA TORA TORA

Dunki pokazują jak w najgorszy możliwy sposób można przegrać mecz. Nawet się nie starają pipki jedne.

Opublikowano

Holandia znowu grała tak sobie. Obrona była bardzo niepewna. Gola stracili z karnego (zasłużonego, bo była ręka). Jednak wszedł Robben i znów zaczęli atakować. Ze Słowacją bez problemu sobie poradzą, tym bardziej jeśli będzie już grał od początku Robben.

Opublikowano

Bardzo się cieszę z awansu Japończyków...smutno mi za Danię. Chciałem oba teamy w następnej rundzie, ale nie można mieć wszystkiego. Holandia pokazała natomiast Kamerunowi, że nie ma sentymentów i odchodzenia z honorem. Grać i nie miauczeć.

Słowacy są dla mnie bohaterami. Bez kompleksów, bez strachu, bez wizji porażki...tak się powinno grać.

Opublikowano

Japonia super mecz, 3 bramka miód. Szkoda że przy poprzedniej, podobnej był spalony. A taka piękna klepka była.. zasłużony awans i to mnie cieszy. Liczę że przejdą Paragwaj i w ogóle wszystkich :D

Co to by się działo gdyby Kojiro, Matsuyama i Misaki grali. Wymienianie dziurawych siatek.

Opublikowano

Japonia zaskakująco dobrze gra na tym turnieju. I pomyśleć, że jeszcze przed MŚ w towarzyskim meczu przegrała 2:1 z Anglią po 2 samobójczych golach.

Opublikowano

A ja jestem za brakiem tych całych GPSów i powtórek. Piłka to piłka i choj, błędne decyzje sędziowskie są super, bo przydają widowisku, a Howard Webb jest super sedzią. Rysiek z kolegiami w piłce kopanej pojechał dalej niż stąd do RPA xD

Właśnie że decyzje sędziów wszystko psują i odejmują, a co najgorsze WYPACZAJĄ WYNIKI. W meczu Francji z RPA też sobie mógł podarować czerwoną kartkę dla Toulalana czy Gourcuffa (już nie pamiętam). W dzisiejszym pojedynku Italii ze Słowacją, a dokładnie na jego początku Webb mógł być trochę bardziej wstrzemięźliwy i nie gwizdać co chwilę przerywając przy tym grę. Nie muszę mówić jak potrafi być to frustrujące dla samych piłkarzy oraz widzów oglądających spotkanie. W lidze angielskiej miał mnóstwo meczy, w których puszczał zdecydowanie brutalniejszą grę i właśnie w ten sposób pokazuje swoją niekonsekwencję , bo albo gwiżdże przez całe życie skrupulatnie, albo pozwala piłkarzom na wiele, a nie że w jednym meczu ma ochotę wiecznie wkładać gwizdek do ust, w kolejnym już ta ochota mu przemija i ma za ciężką rękę aby poprowadzić ją wyżej. I co chcesz od moich znajomych? Zostać sędzią to nie problem pod warunkiem, że wykażesz się dobry na biegi i przejdziesz testy wiedzy (znajomość przepisów w piłce nożnej).

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

Anglia wygra z Niemcami. Cale mistrzostwa przypominaja sytuacje z II wojny swiatowej. Francuzi sie poddali na starcie, USA zdecydowaly sie dolaczyc do calej zabawy bardzo pozno, a Angolom trafila sie bezposrednia bitwa ze Szwabami.

Mistrz. ;) To jest zbyt trafne, żeby miało być nieprawdą, idę obstawić. :thumbsup:

... no i do ukladanki dodac juz mozna takze znikomy udzial Wlochow

jeszcze jakies wonty co do porazki Niemiec?

Opublikowano

Anglia wygra z Niemcami. Cale mistrzostwa przypominaja sytuacje z II wojny swiatowej. Francuzi sie poddali na starcie, USA zdecydowaly sie dolaczyc do calej zabawy bardzo pozno, a Angolom trafila sie bezposrednia bitwa ze Szwabami.

Mistrz. ;) To jest zbyt trafne, żeby miało być nieprawdą, idę obstawić. :thumbsup:

... no i do ukladanki dodac juz mozna takze znikomy udzial Wlochow

jeszcze jakies wonty co do porazki Niemiec?

mimo śmiałych poczynań Japonii, brak ZSSR

Opublikowano

Wielkie brawa dla Japonii po prostu :thumbsup:. A co do Włochów to od początku wiedziałem, ze nic nie ugrają na tym mundialu.

Dzisiaj dobre 2 meczyki nas czekają Brazylia-Portugalia i Chile- Hiszpania. No zobaczymy co się będzie działo :dance: