Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 745,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tutaj masz całkiem spoko poradnik. Wszystkiego i tak byś się dowiedział eksperymentując, ale jest spoko. http://goo.gl/3Bl4Cw   Aplikacje must-have: -Air Video Server HD i Air Video na iOS - do st

• Najpierw naucz się wypowiadać poprawnie i zapisywać fonetycznie nazwę mesjasza elektroniki użytkowej a potem może ci odpowiem na pytanie.

• Chce. Laptopa. Komputer podróżny. Alternatywny do aira13. Ma być porownywalnie poręczny. Pytam wlascicieli elitarnych sprzętów o zdanje na temat budżetowych. Pytanie wlascicieli mondeo o ferrari jest

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niezle pokombinowalem, mam MacBooka Pro z 128 GB pamieci i gram sobie w COD WW2 ktorego mam zainstalowanego na PenDrivie z USB 2.0 z ustawieniami na high ktorego musze uruchomic na Windowsie 10 przez Boot Camp I dziala mi w 60 FPSach a zajmuje okolo 100 GB. Rewelacyjny jest ten laptop

Opublikowano

Ale jakie mozliwosci, czujecie? A COD WW2 troche wymaga jednak od sprzetu ale i tak gram w MW3 z modami graficznymi i wyglada prawie na remaster xD

Opublikowano

Na Lenovo za 2500 bez kombinacji odpalisz. Więc nie wiem czym ty się podniecasz. Ty i tak na tym kompie na forum i GG piszesz więc mógłbyś mieć tablet manty z klawiaturą. 

Opublikowano

Ale z pen driva z USB 2.0 ktory ma kilka lat na takich ustawieniach? Nie spodziewalem sie ze bedzie dzialalo tak plynnie. Mozna jednak na MacBooku pograc w nowsze top gierki, a sam pisales ze da rade pograc tylko w mniej wymagajace tytuly a inwazja na plaze w Normandii wyglada swietnie

Opublikowano

Ma o wiele wieksze wymagania w praktyce od WW2?

EDIT: Panowie, jak moge powiekszyc pojemnosc swojego MacBooka? Chodzi mi o zainstalowanie gier na Steama, mozna w jakis sposob zainstalowac je na zewnetrzym dysku czy w gre wchodzi tylko wymiana wewnetrznego SSD? Chodzi mi jasne o Mac OS

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano

Dajcie znac bo z tego co czytalem wymiana dysku na 1 TB to 300$ i nawet nie wiem czy da sie w modelu z 2019 roku bo w wielu sa inne rozwiazania

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktos wie jak poradzic sobie z szybko rozgrzewajacym sie macbookiem? Mimo skasowania sporej ilosci okienek na te chwile dalej mam 41 stopni. Czyzby jednak macbook byl AZ TAK BARDZO wrazliwy na ilosc wykonywanych operacji?

Opublikowano

a znacie moze jakis program ktory montuje fragmenty filmu? na macbooka rzecz jasna

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale w sensie jak? Ze postawisz macbooka w pokoju i wlaczysz nagrywanie? Nie, to bedzie brzmiec (pipi)owo. Musialbys jakos wpiac instrument do kompa albo kilka instrumentow do jednego pudla i pudlo do kompa. Nie znam sie na tym, trzeba by poczytac.

Opublikowano

Dzieki, szkoda w sumie ze tak malo przylozyli sie do nagrywania dzwieku a przynajmniej tak mi sie wydaje. Nie ma zbytnio sensu zebym sie bawil z tym wszystkim tak dlugo

Opublikowano

Tzn. MacBooki maja chyba jeden z najlepszych programow do robienia muzyki na swiecie czyli Logic Pro X, takze mam wrazenie ze nic nie poczytales a wyciagasz swoje wnioski po prostu z tylka ;) Jak zaczniesz zglebiac temat to zobaczysz ze sprawy zwiazane z dzwiekiem maja swoich fanatykow, ktorzy ustepuja chyba tylko skrajnym SJW pod wzgledem gorliwosci.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

muszę ogarnąć macbooka pro:

- czy dysk zewnętrzny do skopiowania danych musi mieć jakiś specjalny format? Bo po podłaczniu nic nie mogę skopiować.

- jakaś darmowa aplikacja do oczyszczenia kompa? CleanMyMac znalazłem, ale to za $.

Opublikowano

FAT 32 najbardziej uniwersalny, NTFS nie da sie zapisywać nic na niego bo to format windowsowy lub mozesz sformatować na HFS+ ale to bedzie tylko działać z macOS, 

CleanMyMac najlepszy jeżeli potrzebujesz tego typu programu, imo jest to zbędne, zainstaluj sobie tylko AppCleaner i jak nie wiem chcesz to cos do malware, Malwarebytes chyba najlepszy ale imo tez bez sensu