Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

up

23 godziny temu, Banny napisał:

Chciałbym dane z zewnetrznego dysku zgrać do iclouda. 

Przez www mi pokazuje, że nie można wrzucić folderów, jedynie pliki (wtf)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 745,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tutaj masz całkiem spoko poradnik. Wszystkiego i tak byś się dowiedział eksperymentując, ale jest spoko. http://goo.gl/3Bl4Cw   Aplikacje must-have: -Air Video Server HD i Air Video na iOS - do st

• Najpierw naucz się wypowiadać poprawnie i zapisywać fonetycznie nazwę mesjasza elektroniki użytkowej a potem może ci odpowiem na pytanie.

• Chce. Laptopa. Komputer podróżny. Alternatywny do aira13. Ma być porownywalnie poręczny. Pytam wlascicieli elitarnych sprzętów o zdanje na temat budżetowych. Pytanie wlascicieli mondeo o ferrari jest

Opublikowano

No to spakuj cały folder zipem

Opublikowano
W dniu 21.06.2020 o 21:46, teddy napisał:

No to spakuj cały folder zipem

No nic z tego, icloud ma blokade na 10gb pliki do przesyłania (właśnie taki błąd przeczytałem po spakowaniu jednej paczki z plikami z pracy)

Jak przeniosłem na "biurko" dwa foldery z pracą, to na icloud zrobiła się kopia automatycznie - i OK. A potem jak skasowałem z "biurko" te foldery, to na icloudzie to też mi zniknęło. 

-_. - 

Opublikowano

Ustawienia -> apple ID -> iCloud -> iCloud Drive -> Opcje -> Foldery Biurko i Dokumenty

Masz to pewnie włączone dlatego Ci się robi backup w chmurze.

Opublikowano

smcFanControl wyświetla ci temperature i pozwala zwiększyć/zmniejszyć wiatraki oraz ustawić różne profile.

Opublikowano
12 godzin temu, estel napisał:

Ustawienia -> apple ID -> iCloud -> iCloud Drive -> Opcje -> Foldery Biurko i Dokumenty

Masz to pewnie włączone dlatego Ci się robi backup w chmurze.

Teraz to już coś od(pipi)ałem, bo odznaczyłem jak pisałeś, no i wszystko co miałem an biurku zniknęło - razem z folderami do pracy.

Widzę to na idrive, czyli teraz mam tam "bazę" ? 

Wszystko to dla mnie skomplikowane, musze chyba zacząć od YT samouczka o idrive, niz próbować na własną rękę - bo na to nie mam czasu. 

Edytowane przez Banny

Opublikowano

mam nadzieje ze kiedys bedzie mozliwosc synchornizowania tylko dokumentow bez desktopu 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moglby ktos podac dobry, działający plik steam na macbooka? tylko kazdego innego niz ważący 4,9MB bo praktycznie wszystkie nie działają. Podziekuje plusikiem. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po blisko 3 latach użytkowania Mac OS Catalina mam naliczonych 1110 cykli a jeden program mowi, ze stan baterii jest sklasyfikowany jako dobry. Tych cykli to duzo czy malo nabilem, jak to wyglada ze strony weteranów Maca?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Leci konfa. 

Nowy Air, nowe procki, 18H na jednym ładowaniu, cena ta sama. 

Biorę!

Opublikowano

Kurde tylko 1.5k euro za nowego pro z procesorem ARM i 16gb ramu, jak ma parametry takie jakie zapowiada Apple to nic tylko brac. Poczekam jednak na wersje 32gb ramu bo teraz mam 16 i powoli trzeba myslec o wiekszym a nie ma jeszcze w ofercie.

Opublikowano

No do zastosowań profesjonalnych 32GB to mus. 

Opublikowano

A nie, dobra wlasnie sobie zdalem sprawe ze MacOS na ARM moze byc dla mnie kompletnie nieuzywalny i bedzie trzeba wrocic do Linuxa xD Ja pier.dole mam nadzieje ze sie to nie stanie.

Opublikowano

Rosetta rozwiazuje problem czesciowo, sa watpliwosci co do Dockera na przyklad, ktory juz w tej chwili jest emulowany i dziala o wiele gorzej niz linuxowa wersja. No zobaczymy jak to bedzie, oczywiscie mowimy o Apple a nie o jakims tam xiaomi wiec pewnie bedzie dobrze, ale ja jednak poczekam z przesiadka.

Opublikowano

Poza nowym wyglądem, wywaleniem wsparcia dla mojej drukarki, przepuszczaniem apek appla poza VPN dla lepszego śledzenia oraz bardziej zamulających animacji nie widziałem jakiś istotniejszych zmian. Jak dalej będą szli w tym kierunku to chyba skończy się przesiadką na linucha.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, jaki monitor (ilosc cali, rozdzielczosc) polecacie do MacBooka Pro '13 z 2019 roku? Chce zrobic w domu docka i uzywac jak stacjonarnego bo w sumie wystarczy tylko podpiac USB C i przejsciowki