Opublikowano 6 stycznia 20178 l Ja pier.dole pierwszy stoch drugi zyla czwarty kot. W calym turnieju TURNIEJU CZTERECH SKOCZNI Wspaniale to malo powiedziane
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Tande że się nie zabił przy tym skoku to cud. Postuluję o dołączenie Stocha do grona emotek.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l co by było jak Tande spadł nieco bliżej to jeszcze Kocura byśmy mieli na 3 miejscu xD ale kabiego by ograbił z pieniędzy. No piękny wieczór. szkoda, że w TCS nie ma klasyfikacji drużynowej bo nasi by rozdeptali towarzystwo :)
Opublikowano 6 stycznia 20178 l 7 pkt. brakło Kotowi żeby być na 3 miejscu TCS, co by to się działo, jakby było 3 Polaków na podium TCS
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Pięknie!!! To co, dwóch polaków w trójce generalki na koniec sezonu? :)
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Pięknie!!! To co, dwóch polaków w trójce generalki na koniec sezonu? :) Za duza strata Zyly chyba jednak. Ale stawiam stowke znowu na Kamila na zwyciestwo w PS Przyznam troche sie obes.ralem jak zaczeli dywagowac komentatorzy ze Tande moze nie byc na podium
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Szkoda, że Tande nie podparł skoku, dostał by 13 noty i Kot na podium TCS. Edytowane 6 stycznia 20178 l przez Wooyek
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Ja bym wolał wygrać tego żywego orła, co go rozje/bali fajerwerkami w Obersdorfie.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Żyła kozak gurwa wazon wygrał Orkiestra to się chyba eteru nawdychała
Opublikowano 6 stycznia 20178 l dostał 20 tyś franków, będzie miał za co zalać. Ciekawe jaki silnik pewnie 3.0 disel. Ostatnio patrzyłem to chłopaki już nieźle pozarabiali.