Opublikowano 18 lipca 200816 l http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured <--gameplay 500.000 borni!!!!! co-op do 4graczy!! zdobywanie lvl podczas gry!! wielkie przestrzenie!! juz mnie zachęca!!
Opublikowano 18 lipca 200816 l Na razie gra niczym mnie nie zaskoczyla. Taki 'Halo-podobny' shooter. I 500 tys. broni? No ciekawe ciekawe
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l http://www.xbox360achievements.org/game/bo...s/achievements/ Lista achievementów jest całkiem zabawna a gra zapowiada się bardzo solidnie.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Slabe wg mnie, wiekoszosc wpadnie tym co beda grac do konca i robic wszystko. Sam czekam na ta gre bo zapowiada sie na cichego hitu - wiele o tej grze nie ma, uslyszalem o niej dopiero z 2 miesiace temu, fpp, xp, coop - mi to wystarczy
Opublikowano 12 października 200915 l Premiera za jakieś 2-3 tygodnie a tutaj zerowe zainteresowanie. Ostatnio na marketplace wyciekło trochę filmików z gameplaya i jak na razie gra gra zapowiada się wyjątkowo dobrze. Co-op dla czterech, fps z elementami rpg, mnóstwo broni, świetna grafika. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, ale jak na razie jestem na tak. Przydałoby się jakieś demko albo pozostaje czekać na pierwsze recki.
Opublikowano 12 października 200915 l Trochę takie karykaturalne postacie mogą wielu odstraszać. Wiem jedno sprzeda się marnie, w USA Mekce FPS-lover-bojów jest 65k preorderów na X360, wersja z PS3 nawet tam się na zestawienie nie łapie, a to już jest tragiczne bo oznacza mniej niż 22k. Jak zakupię to dopiero w przyszłym roku, pewnie będzie tania jak barszcz jak się słabo sprzeda. Edytowane 12 października 200915 l przez donsterydo
Opublikowano 17 października 200915 l Zna ktoś kawałek z tego trailera? http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-borderlands/53248#comments_top
Opublikowano 20 października 200915 l Pierwsze recenzje i oceny całkiem niezłe w sumie: TeamXbox 9/ 10 1UP B+ Giant Bomb 4/ 5 Planet Xbox 8.6/ 10 IGN 8.8/10 Official Xbox Magazine 8.5/ 10 Jeszcze tylko 3 dni.Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 20 października 200915 l gra wybitnie pod coopa, przeszedlem sam kilka misji i troche nudno jest, jutro sprawdze jak to wyglada na 4 graczy na+fajna cell shidingowa grafa
Opublikowano 20 października 200915 l http://www.gametrailers.com/video/review-borderlands/57868 recka GT
Opublikowano 20 października 200915 l gra wybitnie pod coopa, przeszedlem sam kilka misji i troche nudno jest, jutro sprawdze jak to wyglada na 4 graczy na+fajna cell shidingowa grafa W recenzjach mowili, ze poczatek w gierce jest slaby i dopiero potem sie rozkreca. Jak pograsz troche wiecej, to opisz wrazenia Jednak dobrze, ze X360 jest spiracony - mozna szybciej uslyszec opinie od graczy, a nie tylko od recenzentow Edytowane 20 października 200915 l przez Yabollek007
Opublikowano 20 października 200915 l kiedy premiera w polskich mediamarktach etc ? bo skoro zakupiłem golda to przydała by się jakaś dobra coop gierka Edytowane 20 października 200915 l przez blantman
Opublikowano 20 października 200915 l ta gra jest jakos koszmarnie źle promowana, widziałem wcześniej filmiki i skriny i jakoś kompletnie mnie ta gra kręciła, teraz zobaczyłem recenzje na GT i pomyślałem sobie że no łał, taki bardziej nastawiony na strzelanie fallout: eksploracja, fajny klimat, ładne widoczki i to jeszcze z pojazdami, dlaczego nikt wcześniej nie mówił ze to tak fajnie sie zapowiada?
Opublikowano 21 października 200915 l poki co troche wolno sie rozkreca, ale i tak juz jest za(pipi)iscie!
Opublikowano 21 października 200915 l gralem dzis ladnych kilka h w coopie z jednym kolesiem i bardzo mi sie gra spodobala, narazie jedyny minus to loot lepszych bosow, zamiast losowania przedmiot dostaj gracz ktory pierwszy podbiegnie do ciala i wezmie
Opublikowano 22 października 200915 l Ciezko powiedziec, z bosoow wypadaja przedmioty fioletowe(najlepsze) ale nie mialem jak sprawdzic czy z jednego bosa zawsze leci to samo. Zielone bronie mozna znajdowac w skrzynkach, najczesciej sa one umiejscowione na koncach tuneli itp, z normalnym przeciwnikow tez czasem poleci jakas bron ale to trzeba miec szczescie i raczej nic przydatnego, zawsze mozna sprzedac Niby tak duzo broni ale wczoraj jak gralem z kolesiem to biegalismy z dokladnie takim samym shotgunem
Opublikowano 22 października 200915 l z tym 500k broni to pewnie raczej o staty chodzi, sa generowane losowo, skinów pewnie jest duzo mniej
Opublikowano 23 października 200915 l a jak wyglada sprawa z 500 000 sztuk broni? W grze jest 86 gazylionow broni
Opublikowano 23 października 200915 l Doceniam to ze starales sie blysnac dow(pipi)em ale nie o to pytalem.
Opublikowano 23 października 200915 l W grze masz kilka rodzai broni np. karabiny zwykle, burstowie, z luneta i roznia sie atrybutami (dmg, firerate acc)+ bonusowymi rzeczami jak np. +15% Magazine Clip, + 300% Burst, SMG - cos ala P90, P90 z celownikiem optycznym, pistolet z muszka, pistolet maszynowy badz luneta,etc Bronie wypadaja losowo. Wg mnie brakuje mozliwosci apgrejdu typu wymieniamy na wiekszy magazynek, zmieniamy lufe przez co mamy lepsze acc+dmg, wstawiamy red dota badz lunete, czy tez jakies powery by strzelac pociskami "fire" badz "toxic"