Opublikowano 9 października 200816 l 4 nowe obrazy z gry. Ale nie oszukujmy się - czy ktoś nie łyka tej gry? Przykładowo mnie ona kompletnie nie interesuje, przynajmniej na razie. Może jak cena spadnie poniżej 100zł, to pomyślę.
Opublikowano 16 października 200816 l FC 2 ozłocony i dzień później wypłyną do sieci Pier.dolony nextgen ! http://www.youtube.com/watch?v=-WwTraXJTh0 Ci którzy już grają normalnie pieją z zachwytu Edytowane 16 października 200816 l przez chris85
Opublikowano 16 października 200816 l Warto wydac 200zl? ;] no ba ja czekam na wersje PL , narazie DMC 4 i FIFA 09 na zmiane ale cisnienie mam . Edytowane 16 października 200816 l przez chris85
Opublikowano 16 października 200816 l Kurde, na nic wmawianie sobie że 'nie potrzebujesz tej gry, są inne lepsze tej jesieni' Oglądam te różne filmiki i wyglądam mniej więcej tak :o Must buy and play!
Opublikowano 16 października 200816 l Ja długo się zastanawiałem, ale ostatecznie postanowiłem złożyć pre-ordera w Ultimie. Za tydzień będę w stolicy to akurat odbiorę gierkę. 2 tygodnie na przejście, a potem akurat wymienię/sprzedam i kupię GoWa 2 lub SR2.
Opublikowano 17 października 200816 l Wersja region free będzie z PL napisami? bo jak nie to się wstrzymam, aż zejdzie do ludzkiej ceny 100-150 choć z drugiej strony nie wiem czy wytrzymam, bo gra zapowiada się piknie
Opublikowano 17 października 200816 l Ja zamówiłem w sklepie PSXEXTREME, cena lepsza niż w Ultimie (dychę taniej).No jeżeli ta gra wygląda tak jak na tych filmikach to masakra, nie wiem czy Killzone2 da radę Edytowane 17 października 200816 l przez 44bronx
Opublikowano 17 października 200816 l Ja jestem w szoku ze ixbox ma TAKA GRAFIKE W FAR CRY 2 !!! i mysle ze Taki CRYSIS poleci na x360 spokojnie
Opublikowano 17 października 200816 l Ja mam też pytanie. Czy da się rozwalać otoczenie jak w Crysis? No wiecie, drzewa, domy i takie tam, bo na filmikach jakoś tego nie znalazłem.
Opublikowano 18 października 200816 l czy jest polska wersja językowa ?? (subtitles lub pełna wersja) jesli tak to jaka??
Opublikowano 18 października 200816 l Byłem dziś w EMPiKU, patrze i oczom nie wierze. Far Cry 2 stoi na półeczce... Podchodzę bliżej, a to zestaw promocyjny. Płytka za 30 zł z 4 misjami.
Opublikowano 18 października 200816 l Ogólnie trudna jak jedynka ? to ty chyba w trudną grę nie grałeś
Opublikowano 18 października 200816 l Przestań, jedynka nawet na normalu potrafiła napsuć niesamowicie nerwy. I to nie z powodu liczebności wrogów, tylko raczej ich inteligencji i celności. A mutanty to już inna bajka... O właśnie, doświadczymy jakichś elementów nadprzyrodzonych lub fantastycznych w FC2? Edytowane 18 października 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 18 października 200816 l No jedynka była dosyć trudna, zwłaszcza te mutanty z rakietnicami W dwójce raczej nie ma co liczyć na mutanty ale mam nadzieję, że inteligencja wrogów też jest na dobrym poziomie.
Opublikowano 18 października 200816 l No jedynka była dosyć trudna, zwłaszcza te mutanty z rakietnicami W dwójce raczej nie ma co liczyć na mutanty ale mam nadzieję, że inteligencja wrogów też jest na dobrym poziomie. Inteligencja wrogów to akurat najsłabsze ogniowe w całej produkcji. Śmiać się chce z tego co bezmózgie małpy wyprawiają czasami...
Opublikowano 18 października 200816 l Byłem dziś w EMPiKU, patrze i oczom nie wierze. Far Cry 2 stoi na półeczce... Podchodzę bliżej, a to zestaw promocyjny. Płytka za 30 zł z 4 misjami. kupilem sobie dzisiaj - w srodku jest kod na te 4 misje Edytowane 18 października 200816 l przez Lucek
Opublikowano 18 października 200816 l O kurcze, spadłem z fotela! Dodatkowe misje w wersji pudełkowej za 30zł tydzień przed premierą gry? Nieźle. Ciekawe czy u mnie będzie w Empiku.