Opublikowano 3 lutego 20205 l Ty się jarasz ragby i amerykanskim ragby więc ostrożnie z krytyką innych dyscyplin Edytowane 3 lutego 20205 l przez teddy
Opublikowano 25 stycznia 20214 l Brady w Super Bowl z Buccaneers, co za niesamowity człowiek Jak wygra z nimi w tym roku, to się chyba obsram.
Opublikowano 25 stycznia 20214 l 8 godzin temu, Rozi napisał: Brady w Super Bowl z Buccaneers, co za niesamowity człowiek Jak wygra z nimi w tym roku, to się chyba obsram. Finał z miejsca zapowiada się na klasyk. Jak ktoś się nie interesuję a ma ochotę obejrzeć jeden mecz w roku to niech to będzie właśnie ten. GOAT kontra jego godny następca, porównania do hipotetycznego finału Jordan vs LBJ jak najbardziej na miejscu. Ja będę za Chiefs ale ten skład finału gwarantuje, że będę zadowolony bez względu na to kto ostatecznie wygra.
Opublikowano 26 stycznia 20214 l 7 hours ago, Gregorius said: Finał z miejsca zapowiada się na klasyk. Jak ktoś się nie interesuję a ma ochotę obejrzeć jeden mecz w roku to niech to będzie właśnie ten. GOAT kontra jego godny następca, porównania do hipotetycznego finału Jordan vs LBJ jak najbardziej na miejscu. Ja będę za Chiefs ale ten skład finału gwarantuje, że będę zadowolony bez względu na to kto ostatecznie wygra. A kiedy final i jak można w PL obejrzeć?
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Finał jest w nocy z niedzieli na poniedziałek 7/8 lutego. Polska telewizja tego nie transmituje, w niemieckiej Pro Sieben a w internecie to https://nflbite.com/ Grałem kilka lat w futbol, więc AMA w razie co
Opublikowano 4 lutego 20214 l Wracając do tematu transmisji , prawa do pokazania nadchodzącego Superbowl wykupiła Telewizja Polska, a więc do obejrzenia także w TVP Sport.
Opublikowano 8 lutego 20214 l Chiefs wczoraj byli chyba pijani, GOAT ich rozjebał jak gnój po polu i sam ma więcej pierścieni, niż wszystkie drużyny NFL Mahomes chyba nie był nigdy przez całą swoją karierę tyle sackowany, co w tym meczu. Ale jebaniutki jest dobry, te rzuty na nos przy takiej presji, ja pierniczę.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Autor Widział ktoś wczoraj mecz Tampa Bay vs LA? Przepiękne widowisko. Taki ćwierćfinał to jak finał. Piękny pościg TB. Masa błędów jednej i drugiej strony. Dobra obrona. Ogólnie te playoffy są fantastyczne, ale wczorajszy mecz pozamiatał.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Widziałem cały mecz, ale Bills u Chiefs to dopiero było spotkanie. Liczę na SB Chiefs vs Rams i zwycięstwo Stafforda za te wszystkie lata krzywdy w Lions
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Kapitalna jest tegoroczna faza playoffs. Natomiast Bills at Chiefs to już legenda. Co tam się działo to głowa mała. Mój typ na Super Bowl to Chiefs vs Rams i zwycięstwo ekipy najlepszego QB obecnie czyli Mahomesa.
Opublikowano 30 stycznia 20223 l Autor Przydałoby się, żeby Mahomes w końcu wygrał SB. Tymczasem Brady kończy karierę. Szkoda, że nie udało mu się zrobić to ze zwycięstwem ale ten człowiek tyle już osiągnął, że większego to znaczenia nie ma. Mam nadzieję, że finały konferencji dorównają poziomek ćwierćfinałów.
Opublikowano 30 stycznia 20223 l Autor Racja. Zapomniałem o tym SB. W tym roku zapowiada się że SB zobaczy w TV.
Opublikowano 31 stycznia 20223 l Oglądam całe play-offs pierwszy raz w życiu i Każdy mecz (oprócz fazy Wild Card) dostarczył emocji i tylu zwrotów akcji, wow. W SB oczywiście za Bengals, w dwa sezony z 2-14, do finału, Joe, musisz! A Stafford po kilkunastu latach odszedł z Lions i od razu Super Bowl XD
Opublikowano 2 lutego 20223 l Finał w TVP Sport: TVP Sport pokaże transmisję z Super Bowl LVI - SATKurier.pl
Opublikowano 4 lutego 20223 l GOAT zakończył karierę, smutno mi w chuj, jego widziałem w pierwszym moim SuperBowl Oby następcą był Burrow, ma chłopina predyspozycje.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Jakiś tam meczył był podobno, super miska czy coś, ale halftime show kozacki, powrót do 2000 roku pełnym ryjem. https://www.youtube.com/watch?v=gdsUKphmB3Y
Opublikowano 14 lutego 20223 l Zajebisty performens A sam mecz dostarczył? Oglądam tylko highlightsy, ale i tak za dużo mi to nie mówi.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Dostarczył w chuj, były emocje do samego końca i szkoda, że sędziowanie było chujowe, oraz, szkoda Joe
Opublikowano 14 lutego 20223 l Tak to juz jest w USA, ze wiekszy market dostaje lepsze gwizdki.Co do show, oczywiscie kendrick musial z(pipi)ac wszystko i zamiast zagrac cale maad city, odpalil zaraz stypiarskie alright...